Yeni Üyelik
20.
Bölüm

18. Bölüm

@gece.71

Herkes duyduklarının şokuyla boş boş etrafa bakıyordu. Tuna kalktı ve tek hamleyle elimi tutup dudaklarına götürdü. "Evet, ben Asya'm ı seviyorum. Nolusa olsun bırakmam." Baran abim yavaşça ayağa kalktı ve Tuna'nın önüne geldi yavaş adımlarla.

Benim olacaklardan korkmam ve biraz daha zorlarlarsa altıma sıçacak olmam şaka mı?

Tüm abilerim neden ayaktaydı acaba? Tuna'yla Baran abimin arasına geçtim. ü

Ama artık çok geçti..

 

Olan olmuştu... Ortalık birden karıştı, herkes de Tuna'ma yürüyordu garibim o da karşılık veremiyordu. Ben ise abilerimin hepsini tutmaya çalışıyordum, bir ara Gökalp abinmi masanın üzerinden indirmiştik. En sonunda güvenlik görevlileri gelip olaya el atmak durumunda kaldılar.

 

.............

 

Herkes odasına çekilmişti. Bir tek Burçak uyuyordu taii ki. Telefonumu alıp tüm abilerime tek tek mesaj attım bahçeye inmeleri konusunda. Bende hemen pijamamın üzerine bir ceket aldım ve aşağıya indim. Abi takımı uçmuştu resmen.

Gidip ortalarına geçtim ve ayakta durmaya devam ettim. Hepsi fazlasıyla dalgındı. "Abilerim," dediğimde hepsi aynı anda başını kaldırdı. Şaka mı aw?

"Belki size söylemem konusunda kızmış olabilirsiniz anlarım, ama benim sonsuza dek sizinle kalamayacağımıbiliyorsunuz. Sizde evleneceksiniz ben hala olacağım, belki siz dayı olacaksınız. Tuna'yı kabullenmelisiniz, o beni seviyor ve bende onu." dediğimde hepsi melül melül bakıyordu. Gidip kucaklarına atladım, ve sımsıkı sarıldım.

........

"Kızım bir iki dakika konuşabilri miyiz?" diyden babama döndü bakışlarım. "Tamam baba, gel böyle." dedim ve yatakta azıcık kenara kaydım. Yanıma oturdu. "Bu Tuna'yı gerçekten seviyor musun sen?" diye soran babama döndğ bakışlarım. "Evet babacığım tabii ki seviyorum."dediğimde bana ir bakış attı. "Onunda seni sevdiğinden emin misin?" diye sorduğunda zerre şüphe etmeden cevapladım, "Evet." dediğimde gülümsedi. "Eee o zaman bize de saygı duymak düşer."

 

................

ARKADAŞLARR BU BÖYLE BONUS BÖLÜMDÜÜÜ. BİRAZDAN DİĞER BÖLÜÜMÜ ATICAM BİR DE O BİRAZ GELECEKTE IŞINLNCAZZZZ. SEVİYORUM SİZİİİİİİ....

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%