Yeni Üyelik
24.
Bölüm

21. Bölüm

@gece.71

Düğünün üzerinden iki ay geçmişti ve her şey yolundaydı. Herkes mutluydu.

Ben ise şu bir kaç haftadır işten izin almıştım, evet istediği yeri kazanmıştım. Şimdi bir restorantta halkla ilişkiler müdürüydüm. (mesleği salladım. foeoeoeobveğogbou.)

Fakat şu bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum şimdi ise televizyonun karşısında oturmuş bir yandan film izliyor, bir yandan Tuna'yı bekliyordum. Bir kaç saate gelirdi. Aklıma gelen şeyle aniden duraksadım, ve hemen Tuna'yı aradım. "Alo Tuna."

"Efendim güzelim"

"Tuna benim canım bie şey çekti"

"Neymiş bakalım?"

"Erik"

"Erik? Bu mevsimde?"

"Ya evet canım çekti."

"Yavrum ben nerden bulayım sana erik?"

"İyi bulmassan bulma"

"Lan"

"Sana lan"

"Yavrum sen iyi misin?"

"Sen bana deli mi demeye çalışıyorsun?"

"Güzelim erik bulup geliyorum."

"İyi." deyip yüzüne kapattım. Neden bilmiyorum birden ağzımadan öyle konuşmak çıkmmıştı.

Birden hissettiğim mide bulantısıyla hemen tuvalete koştum. Hayır ne oluyor anlamıyorum ki, bir kaç gündür kendimi farklı hissediyordum. Zaten regl da geçiki-

Bir dakika ya! Olabilir mi? Allah'ım.

Hamile olabilir miydim?

Aklıma gelen düşünce ile evden çıkıp arbama atladım ve eczaneye gittim. Eve geldim ve testi uyguladım. Sonucu bekliyordum.

Çift çizgi...

...........

Tuna kapıyı çaldığında ona kapıyı açıp sımsıkı sarıldım. O da bana sarıldı. "Erik aldın mı?" dediğimde elindeki poşeti uzattı. "Güzelim ister de ben almaz mıyım?" dediğide kocaman gülümsedim. "O zaman benim de sana bir hediyem var." dedim ve elimdeki kutuyu uzattım. Kutuyu açtığında gördüğüşey ile duraksadı. Bir çift bebek ayakkkabısı. "Güzelim bunlar ne?" dedi anlamayan bir ifadeyle. Kocaman gülümsedim. "Bebeğimizin ayakkabısı..." dediğimde ilk başta tam anlayamayıp boş boş yüzüme baktı. "Bebeğimiz?" dediğinde cevap verdim. "Hamileyim." dediğimde elindeki kutu yere düştü. Hemen beni kucaklayıp kendi etrafında döndürmeye başladı. "Tuna, dur başım döndü." dediğimde hemen durup ben koltuğa otutturdu. "Bebeğim çok özür dilerim. Bir an unuttum. Bir şey olmuş mudur? Doktora gidelim mi?" dediğine gülümseyip elimi eline koydum. "Hayatım sakin ol, bir şey olmamıştı, ama rutin kontroller için doktora gidelim. Sonra bizimkilere haber veririz." dediğimde onayladı.

 

................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%