Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@gece.71

Restorantta tüm ailem vardı. Hayatımda ilk defa doğum günümü kutluyorlardı. Güzelmiş...

Birden herkes hediye vermeye başakdı. Noluyoruz amk?

Bertuğ abim yanıma yaklaştı, ve koca kutuyu bana uzattı. İçini açtığımda beni kocaman bir oyun konsolu karşılamıştı.

Bertuğ abimin boynuna sarıldım. "Teşekkürler." Dedim dolu gözlerimle. "Rica ederim güzelim. İyi ki doğdun, iyi ki benim küçük kız kardeşimsin." Bertuğ abim uzaklaştı ve Kuzey abim geldi. "Al bakalım küçük hanım." dedi ve elinde hediye paketini bana uzattı.

FENERBAHÇE FORMASI MI? FERDİ KADIOĞLU İMZALI MI? WTF!?

"ABİİ ÇOK TEŞEKKÜRLER." dedim ve boynuna atladım. "Rica ederim fıstığım. İyi ki doğdun." diye fısıldadı kulağıma doğru. Ardından Gökalp abim bana sımsıkı sarıldı ve sonra yerine geçti. Ardından telefonum çaldı. Elime aldığımda bir bumara vardı.

"Alo Asya Öztürk'le mi görüşüyorum?"

"Evet buyrun."

"**** yayınevine yaptığınız başvuru onaylanmıştır. Yarın kitabınızın basım ve düzenlenme işlemleri için yayınevimize gelmeniz gerekmektedir. İyi günler dileriz." dediğinde dolu gözlerimin hedefi Gökalp abim oldu. Boynuna atladım. "Teşekkürler abi." Dedim gildi. "Önemli değil bebeğim. İyi ki doğdun." dedi ve bende kollarından ayrıldım.

Baran abimin "Benim hediyem dılarda." demesini duyunca adımlarımı dışarıya yönelttim. Gördüğüm şeyle ağzım açık kaldı. Siyah bir ramge rover.

"Abi şaka mı?" dediğimde güldü ve bana sarıldı. "Değil güzelim gerçek iyi ki varsın. Ayrıca bir de arabanın bagajını aç." dediğinde bagajı açtım ve gördüğüm şeyle donakaldım. Bir sürü oyumcak ayı, ve en üstte de bon bon. (Bu ayıcıpın adını unuttum bon bon olsun. B12 sldldldşdldi)

Bon bonun bir benzeri oyuncak ayı vardı. "Abi.." dedim ve ağlamaya başladım. Bu Dünya hassas kalplilere çok zor.

Baran abim ise hemen gelip bana sarıldı. "Şşş güzelim ben ağla diye yapmadım ki ama." dedi ben ise kendimi toparladım. Bu sefer annem yanıma geldi. "Kızım bu kolye annemin annanesinden kalma. Bana kadar geldi. Al bakalım bunu taşıma sırası sende." kolyeyi benim boynuma taktı. Kenarları taşlı kare şeklinde bir kolyeydi. Ortasında ise mavi kocaman bir inci vardı. "Yakınştı mı?" diye sordum anneme hevesle. "Benden bile daha çok." ona da sımsıkı sarıldım. "Benim hediyem hazırlanıyor ama seni birisiyle tanıştıracağım. Güney, Kuzey abinin ikizi." dediğinde Güney karşımda dikiliyordu. Ne yapacağımı kestiremiyordum. "Sarılayım mı?" dediğimde bana sımsıkı sarıldı. Bu mutlu anı bölen şey ise duyulan iki el ateş sesiydi.

 

 

 

..............................

 

omengaşş neler oluyor dostlar A S Y A Ö L C E K

 

inanmayın her dediğime ama inanadabilirsiniz öptüm bayssss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%