Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@gece.71

Duyduğum silah sesiyle birlikte afallamıştım. Kıpırdayamıyordum, fakat tehlikenin geçtiği söylüyorlardı. Şimdi ne mi oluyordu? Apar topar Ordu'ya yani memlekeye gidiyorduk. Orada daha güvenli olurmuşuz. Baran abim, Güney abim ve Kuzey abim aynı arabadaydık.

 

Baran abim arabayı sürüyordu, Kuzey abim ön koltuktaydı. Benim yanımda ise Güney abim vardı. Yolculuk 8 saat sürecekti ve biz daha bir saatini bile bitirememiştik. Saat ise geç oluyordu.

Kafamı Güney abimin kucağına koydum ve koltuklara uzaqndım. İlk başta şaşırsada sonradan kendisini toparladı. Ve elini saçlarıma koyup okşamaya başladı. Ben ise tam uykuya dalacakken telefonuma bir bildirim sesi yükseldi. Tüm araba birden sessizleşti, ben ise mesajı kimin attığına baktım.

Tuna; Naber güzelim?

 

 

 

Siz; Hoşt ula! Ne güzelimi?

Tuna; Güzelşndşn iştr nprmal

 

 

 

Siz; Sen sarhoş musun?

Tuna; Selamun Aleyküm yenge nasılsın?

 

 

 

Siz; Kimsiniz?

Tuna; Ben Tuna'nın arkadaşı Arda bu içti sonra da diyo ki ben Asya'yı istiyorum.

 

 

 

İstemsizce sırıttım.

 

 

 

Siz; Tamam siz onu evine götürün, ben yarın konuşurum.

Tuna; Tamam yenge Allah'a emanet.

 

Hemen guruptan çıkıp arkadaşlarıma yazdım. Arkadaşlarım dediğim, Yiğit ve Eslem'di. Yiğit'le okulda tanışmıştık ama onlar memleketlerine geri dönmüştü. Eslem ise 19 yaşındaydı. Tıp okuyordu.

"Dedikodu in the house"

Siz; Gençlik acil durum.

Siz; Kırmızı kod.

 

Doğruya bu saatte uyuyorlardır, diye düşünüp instagram hesabıma girdim. İnstagram'da bir kitlem vardı. Aynı zamanda canlı yayın açmayı seviyordum. Bir süre sonra ise telefon elimde uyuya kalmışım...

 

 

 

 

......................

Bağrış sesleriyle irkilmiştim. Gözümü açtığımda bir tane çocuk bana bakıyordu. "Günaydın kuzen." dedi benim kaşlarımı çattığımı görmüş olacak ki, "Ben senin kuzeninim." dediğinde gülümsedim. "Bu bağrış sesleri ne?" dediğimde bana baktı.

"Babaannemle amcam, yani senin baban kavga ediyorlar. Babaannem biraz serttir. Seni bu konakta istemiyor." dediğinde ayağa kalktım ve kapıya yöneldim. "Aşağı inme bence biraz üzülürsün." dediğinde ona döndüm. "Bir şey olmaz." dedim ve adımlarımı salona yönelttim. Girdiğimde kocaman bir kargaşa hakimdi. "O kız gidecek ula bu evden." diye bağırdım babaannem olduğunu düşündüğüm kadın. "Saçmalama anne." demesiyle babamın tahminimin doğru olduğunu anladım.

"Ne oluyor be burda?"

diye ortama girdiğimde bütün bakışlar bana dönmüştü. "Bu evden gidicisun." dedi babaannem. babama döndüm ve ortama son sözü babam koyu. "Asya giderse beni unut ana." derin birsessizlik. Ve sonra babaanne odasına çıkar. Victory.

Babam herkesi tanıtmaya başladı. "Bu Seyfi amcan," dediğinde bakışlarım Seyfi amcamı buldu. Bana gülümseyerek bakıyordu. Gidip elini öptüm. "Sağol kızım." dedi bana gülümseyerek.

Babam tekrar konuşmaya baaşladı. "Bu da Yıldız halan." dedi Yıldız halama baktığımda ağlıyordu, gidip boynuna sarıldım.

O da bana sarıldı. "Şu koltukta oturanların dörtü de benim oğlum, şu da eşim." oğullarından biri yukarıda tanıştığım çocuktu. Gülümsedim, "Memnun oldum."

"Ben Mert."
"Ben Eren"

"Ben Ahmet"

"Ben Aral"

Hepsiyle tek tek tanıştım. Seyfi amcamda kendi oğullarıyla tanıştırdı. 2 oğlu vardı. En hızlısı da babammış amk!

"Ne yani benim hiç kız kuzenim yok mu?" dediğimde Baran abim bana doğru geldi kolunu omzuma atıo. "Aynen güzelim." Dedi babamın sesiyle ise odama çıktım. "Kıxım hadi üzerini değiştir Murat amcanlara gideceğiz."

.......

Mavi dar, yırtık bir pantolon giydim. Üzerine de beyaz bir tişört, azcık makyajla iş tamam!

Babaannem sorun çıkarmasın diye bir kaç gün onoarda kalacakmışız, duyduğuma göre babamın en yakın arkadaşıymış.

Evlerinin önüne geldiğimizde kalıyı açmalarıyla büyük bir şok yaşamıştım.

"Güneş kız?"

 

........

 

Aşkolar kb bölüm gecikttiii. Yeni bölüm için oy sınırı 5 yorum 5 öptüüüüümmmmmmmm. ❤️❤️🫶

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%