Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gece.71

Yavaş adımlarla eve doğru yürüyorduk. Adamın adını bilmiyordum, ve o beni eve bırakıyordu, yürüyerek... "İsminiz nedir?" diye sordu adam. "Zeynep." diye cevapladım. Nedense içimde garip bir huzur vardı. Elini uzattı. "Memnun oldum, bende Karan." dediğinde gülümsedim. Elini tuttum. "Bende memnun oldum." dedim ve yürümeye devam ettik. Bir kaç sokak geldiğimizde Karan'a dönmüştüm. "Burdan sonrasına ben giderim, iyi akşamlar." dedim ve arkamı dönüp ilerledemeye başladım. Burası zaten bizim mahalleydi. Evime biraz kalmıştı. Hızlı adımlarla kalan yolu tamamladım. Eve girip direk kendimi banyoya attım. Yaklaşık bir saattim banyoda geçmişti.

Banyodan çıkıp üzerime hello kittyli pijamalarımı giydim ve odama geçtim. Yüzüme serumlarımı uyguladım ve en son tüm yüzüme kil maskesi uyguladım. Sonra yatağıma geçtim.

Elime telefonumu aldığımda çakma mafyadan mesaj vardı.

Çakma Mafya; Geldin mi eve?

Çakma Mafya; Zeynep?

Çakma Mafya; Şu lanet olası telefonun ben.

Çakma Mafya; Zeynepp

Siz; Ne oldu merakk mı ettin kocacım

Çakma Mafya; Ettim nolcak?

Siz; Dikkat et de büyüme kapılma

Çakma Mafya; Artık biraz zor (Bu mesaj gönderilemedi)

Siz; Oho neyse ya ben bakımımı yaptım uyicam şimdi.

Çakma Mafya; Uyu bakalım

Siz; Hayatta en hakiki müşrik uykudur.

Çakma Mafya; Tamam yavrum hadi git de uyu.

Görüldü...

Yavrum mu? WTF! Bu kelime daha önce böyle hissettirmiyordu amına koyayım.

Yüzümden maskemi de çıkartıp kendimi uykunun mükemmel huzurlu, fevkalade kollarına bıraktım.

........

"Kim arıyo lan sabahın köründe" telefonu alıp bakmadan cevapladım. "Ya olum aramayın lan UYUYORUMAMINA KOYAYIM UYUYORUM." dedim bir süre mesaj gelmeyince arayanaın kim olduğuna baktım.

Hassiktir.

"Çakma Mafya bey?" dediğimde bir gülme sesi duydum. Rezil olduk. "Ee verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler hayırlı sabahlar dilerim." dediğimde cevabı gecikmedi.

"sen sabah olduğunu mu düşünüyorsun pamuk prenses? Arada bir saate bak dediğinde saatebaktım. "Ne?" 24 saattir uyuyorum. WTF! uyuduğumda saat ikiydi şuan 00.09 NE?

"Ya gülmesenize çakma mafya beyciğim."

"Ama komik."

"Ya kapat uyicam ben ya!" dedim ve aramayı kapatıp uykuya devam edecektim ki kapı çaldı. "SİKİCEM KAPISINI DA TELEFONUNU DA YETER AMINA KOYAYIM BİR UYUTMADINIZ!" kapıyı açtığımda karşımda takım elbiseli bi adamla karşılaştım. "Buyrun?" dediğimde elindeki büyük yemek poşetini bana uzattı. "Çakma Mafya bey, sizin için sipariş etti. Acıkmışsınızdır diye düşünmüş." deyip poşeti bıraktı ve gitti. Yalan yok acıkmıştım. Poşette hamburger vardı, alıp yemeye başladım.

......

Ay ben sizi çok seviom ha...

İyi ki vardınız kız hatçeler... sizi seviyom 🫶. Soradaki bölümde görüşürüüüükkk.

Loading...
0%