Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@gece_karanligi34

Luna'nın Bakış Açısı

Uyandığımda neredeyse saat gece yarısı olacaktı. Ağzım fena halde kurumuştu ve öğlen yediğim şeylerden sonra birşey yemediğim için acıkmıştım.

Ayağa kalkıp etrafı görebiliyim diye küçük bir ateştopu yarattım. Karşıma bakınca birinin olduğunu görünce refleks olarak ateştopunu ona fırlattım. Karşımdaki kişi ateştopu ona isabet edince yok olmuştu.

Işık açılınca biran gözüm karardı. Etraf netleşince karşımda bana kızgınca bakan babamı görmüştüm. "Şimdi sıçtım" Dedim Türkçe bir şekilde.

Şu an nerde miydim. Manyak babam gece gece bütün avengers ekibini toplamıştı. Peki konu neydi sizce... Doğru tahmin benim özel güçlerim.

"Bence onu güçleri konusunda eğitim verelim. Dedi Natasha ilk defa biri " doğru birşey söylemişti. "Bencede." Dedim hemen. "SEN SUS! " Babam ve Bruce'un aynı anda konuşmasıyla oturduğum koltuğun köşesine sindim. "Natasha haklı Tony o güçleri öğrenmesi lazım yoksa etrafına zarar verebilir. " Dedi Steve. "Ben güçlerimi kontrol altına alabiliyorum bir-" Sözümü

tamamlayamadan babamın kızgın bakışlarına maruz kaldım ve bu benim yine koltuğa sinmemi sağladı. Babam ilk defa konuşarak hakkında konuşarak "Nasıl sahip oldun bu güçlere. " Diye küççük minnak bir soru sordu. Nasılmı sahip olmuştum.

Nerden bileyim diyecekten aklıma bam diye bir şey geldi. "Hassiktir bu sefer kesin ölecem arkadaşlar hakkınızı helal edin." Dedim Türkçe bir şekilde.

Herkesin şaşkın bakışlarına maruz olurken o şaşkın bakışlarına bende de oluştu. Çünkü babam Türkçe bir şekilde "bırak helallik istemeyi de nasıl bu güçlere sahip olduğunu anlat" Dedi ardından tekrardan İngilizceye dönerek "bir dakikan var" Dedi. Serumdan olmuş desem doktorlar böyle bir serum vurmaz der ama eğer intihar ettim desem babam hapiste ben mezarda olabilirim. Babamın "Süre doluyor. " Demesiyle düşüncem bölündü.

Allah'ım sen yardım et diyerek konuşmaya başladım. "Iıı şey ben intihar etmeye kalkışmıştım yaa ben bir iki saat hafıza kaybı yaşadım. Iıı şey ben herşeyi hatırlayınca şeyy masadaki bir iğneyi seruma batırarak yine intihara kalkışmış olabilirim. " Deyince bütün avengers üyeleri bana bakıp "NE" Demesini beklemiyordum kulağımı sağır etmişlerdi aq. "Luna böyle bir şeyi nasıl yaparsın ya sana birşey olsaydı. " Dedi başından beri susan Peter. Onun burda ne işi var hiçbir fikrim yoktu. "Amacım oydu." Dedim bende.

Babam bana "odadan çık " Demesiyle ayağa kalktım arkamdan "Peter sende" Demişti. Odadan çıktığımda Peter arkamdaydı.

Acıkmıştım ama kulede mutfak gibi bir yer varmı bilmiyordum. Ondan babamın ev gibi olan içinde mutfakta bulunan odasına çıktım. Arkamdan Peter'ın beni takip ettiğini hissediyordum.

Odaya geldiğimde kapıyı Peter'ın da girmesi için açık bıraktım.

İçeri girdikten sonra Peter'ın kapıda durduğunu görünce onu çağırdım. "Ne orda duruyorsun direk gibi içeri girsene. " Dedim Peter'a. "Bu doğru olmaz efendim" Deyip cevap verdi. "Hadi ama Peter yaşıtız bana efendim demene gerek yok bide hemen içeriye giriyorsun ısrar etmeyi hiç sevmem." Dedim Peter'a bakarak.

İçeri girip kapıyı kapattı. Bende hemen mutfağa doğru ilerleyip dolabı açtım. fazla birşey yoktu. Konserve mısır görünce onu aldım. Peter bu sürede koltukta oturup ne yaptığımı izliyordu.

Yerime oturduğumda ona bakarak "anlatsana " Dedim. "N-Ne anlatmamı istiyorsun." Dedi Peter hafif bir panikle. Omuz silktim. "Bilmem fark etmez mesela hayatını, okulu ya da neden stark stajında olduğunu anlatabilirsin." Dedim ona bakarak. "Hayatım normal bir insan hayatı gibi, okulda geneldeen yakın arkadaşım Nedle takılırım. Bazen Lego yapar ya da film izleriz. Stark stajı da reddedilmez bir teklif olduğu için kabul ettim. " Dedi Peter hızlıca. "Sıkıcıymış nedense seni daha eğlenceli bekliyordum. Dedim Peter'a. "Eee sen anlat biraz mesela Bay Stark seni bu zamana kadar neden sakladı." Dedi Peter.

Bu soruyla biraz yüzüm düşmüştü. Ne yani babam herkese kızımı sakladım mı demişti. Öyle birşey yoktu ki. O beni istememişti. Kaç yıl boyunca sokaklarda kalmıştım. Okula hiç gitmemiştim. Hasta olduğumda bana bakacak kimse yoktu. Ben neden bu kadar çabuk bunları unutmuştum babam annemin ölümünden sorumluydu. Ve ben bunların hepsini ne kadar çabuk unutmuştum.

Öfkem yavaş yavaş büyürken Peter'ın sesiyle kendime geldim. "Luna bana Luna Heyy bak burdayım. " Diyordu karşımda. "Sakin ol sakin ol şimdi benimle beraber nefes al nefes ver tamam mı. " Hiçbir cevap vermiyordum. "Nefes al " "Nefes ver" "Nefes al" "Nefes ver" "Nefes al" "Nefes ver" Nefes al nefes ver.

Kendimi biraz daha iyi hissediyordum. Ama bu akşam burda kalabileceğimi zannetmiyordum.

"Peter senden birşey isteyebilirmiyim " Diye sordum Peter'a. "Tabii" Dedi "Ne isteyeceksin. " Diye sordu. "Benim avengers kulesinden çıkmama yardım eder misin burda kalacak kadar güçlü hissetmiyorum. " Dedim ona. İlk başta biraz şaşırmıştı. Sonra bir dakika kadar düşündü. "Bay Stark öğrenirse hiç iyi şeyler olmaz. " Dedi bana bakarak. "Sana hiçbir zarar gelmiyecek söz veriyorum sorumluluk benim üstümde." Dedim ona. Bana gülümseyerek "kılık değiştir tanınmaman gerekiyor. " Dedi Peter. "Peter çok teşekkür ederim 10 dk sonra asansörün önünde buluşalım." Dedim ve koşarak odama girdim.

İlk başta kıyafetlerimi değiştirdim. Her zamanki gibi siyahlara bürünmüştüm. Saçımı her zamanki gibi bıraktım. Ama şapka ve siyah gözlük taktım. Dudağıma kırmızı bir ruj sürüp çil yaptım. Telefonuma VPN yükledim ki babam beni takip edemesin, odadan çıktığımda Peter beni asansörün önünde bekliyordu.

İlahi Bakış Açısı

Luna ve Peter odadan çıktığında Tony konuşmaya başladı. "Plan nedir?" Diye sordu. "Bence güçlerini kullanmayı öğretelim. Sonradan da avengersa alalım. " Diye bir fikir sundu Bruce. "O daha çocuk Bruce! " Dedi Tony kaşlarını çatarak. "Peter da çocuk ama binadan binaya sallanıyor TONY! " Diye bağırdı Bruce. "Sakin olun lütfen böyle bir sorun çözemeyiz." Dedi Steve. "Steve haklı herkes sakin olsun." Dedi Natasha.

"Sen bu kızı neden bizden sakladın Tony" Diye sordu Thor. "Saklamadım sadece dışarda daha güvenli olduğunu düşündüm. Görmüyormusunuz hergün başka birisiyle savaşıyoruz burda küçük bir kızın büyümesi mümkün müydü? " Diye sordu Tony sessizliği evet olarak algıladı. "Rogers ve Natasha siz Luna'ya dövüş eğitimini vereceksiniz. Wanda sen de güçlerini kontrol etmeyi öğreteceksin. Bruce sen de ona sakin kalmanın yollarını öğreteceksin. Clint ok atma eğitimi vereceksin. Pietro kızıma yavşamayacağın sürece ona koşu hakkında yardım edeceksin. " Dedi Tony hala bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmüyordu.

Birden gelen Friday'ın sesiyle gelen görüntüye baktılar. "Bay Stark, Bay Parker ve Bayan Stark kuleden çıktılar." Dedi Friday. Uzun süredir susan Loki konuştu. "Bu kızı sevdim." Tabiki kimse onu takmamıştı.

~~~

Lan ben birden nasıl böyle bir bölüm yazdım birden ilham geldi ve bu bölümü yazdım bu arada bir bölümü 3 kişi okuyor ondan sonraki bir bölümü 7 kişi bu nasıl oluyor bir bölümü atlayıp sonraki bölüme mi geçiyorsunuz.

Bu konuda hala rahatsızım tamam sonradan okumayı bırakabilirsiniz de bölüm atlamayın lütfen.

İyi okumalar 😍❤

 

 

Loading...
0%