Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gece_karanligi34

Luna'nın Bakış Açısı

Eve nasıl geldiğim hakkında hiç bir fikrim yok Kate'in yeğeni Simon ne olduğunu soruyordu. Şu an hiç cevap verecek halim yoktu. Odama girdiğim anda gözlerim dolmaya başladı. Kapıya yaslanıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Sokaklarda kaldığım dönem bile böyle hissetmemiştim. Yaşadığım şey çok korkunçtu.

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum. Marcus defalarca aramıştı ama hiçbirini açmamıştım. Su içmek için mutfağa indim suyumu içmek için bardak alacakken tezgahta duran bıçak seti dikkatimi çekti. Ne yaptığımı bilmiyordum. Bıçağı bileğime dayayıp sert bir şekilde çektim. Bileğimden hızla kan boşalırken hemen diğer bileğime bıçağı dayayıp onu da kestim. Bileklerinden kan boşalmaya devam ederken yavaş yavaş vucüdüm uyuşmaya başlamıştı ardından etraf karanlığa büründü.

Sadece üşüyordum. Etrafımda sanki kaos hakimdi bir yere taşındığımı hissettim. Ondan sonrası yine karartı...

İlahi Bakış Açısı

Tony Stark her ne kadar kızını sevmese bile kızının etrafını korumalar doldurmuştu. Tabi ki kızı bunun farkında değildi. İş çıkışı kızını takip eden korumalar kalabalık bir yerden giderken birden Luna'yı kaybettiler. Tony Stark her yerde onu arıyordu...

Marcus'un Bakış Açısı

Luna'ya iş çıkışında beni ara demesine rağmen aramamıştı. Bu çok tuhaftı. Buraya çalışmaya başladığından beri ona arkadaşlık ediyordum. Arkadaştan öte abi kardeş gibiydik. Ona okumayı yazmayı ve birçok dersi daha ben öğretmiştim. Yaşıtlarından geri kalır yanı yoktu. Kaç okula gitmesini istemiştim ama kimseye yük olmak istemediği için kabul etmemişti. Bende onu daha fazla zorlamamıştım.

 

Luna'yı merak etmeye başlamıştım. Kaç defa aramama rağmen bir cevap yoktu. Yaşadığı eve gitsem mi diye düşünmeye başladım. Çok düşünmeye gerek yoktu. Evine gitmeye karar verdim. Arabaya binip hemen yola çıktım. Evine varınca kapıyı çaldım o kadar çalmama rağmen açan olmamıştı. Luna'yı tekrar aradım. Ama cevap vermemişti. Luna acil durumlar için bana bir anahtar Hemen kapıyı açıp içeri girdim. Ve odasına çıktım. Odaya girince çantası ve telefonunun yerde olduğunu gördüm.Odadaki banyonun kapısını çaldım açan olmadı. İçine baktığımda boştu. Hemen diğer odaları kontrol ettim

En sona mutfak kalmıştı mutfağın kapısını açtığımda kapıda donakaldım. Çünkü Luna kanlar içinde yerde yatıyordu. Bunu bize yine yapmış olamazdı. Yere eğilerek gerçek olduğunu bile bile konuşmaya başladım. "Luna şaka yapıyorsun değil mi" ama cevap koskoca bir sessizlikti.

Şoktan çıkıp hemen Luna'nın nabzını kontrol ettim. Nabzı git gide yavaşlıyordu. Tişortumu çıkarıp bileğine bastırıp ambulansı aradım. 5 dakika sonra ambulans geldi. Luna'yı taşıyıp hemen sedyeye yatırdıktan sonra ambulansa bindirdiler. Bende hemen sevgilim Sofya'yı aradım. Kan gurupları aynı olduğu için hemen gelmesini söyledim ve hastanenin adını verip kapattım. Hastaneye geldiğimizde Luna'yı ameliyata aldılar.

 

Loading...
0%