Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@gece_mavi

Gece ' den

Her zamanki gibi sabah yine uyanmıştım . annemin de bana cırlayarak bağırması ile uyanmıştım. Yatağın içinde ofladın mı dikleştim. Evet kendimi size tanıtmayı unuttum ben gece benim için sadece gece lise 3 öğrencisiyim 17 yaşındayım.

Bu sırada anemin yine cırtlak sesiyle"GECEEEE" diye bağrış ı duydum . Ve yatağın içinden kalkara kapıy doğru yöneldim. Şu evin içinde tek bulunma nedenim. Abimdi herşeye onun için katlanıyordummm.

Eher abim bu evde kalmazsam yurt dışına onun için çok önemli bir iş görüşmesine gitmeyecekti. Ama şükürki 2 hahta sona ermiş ve saat 1. 30 de abimi havalimanından alacaktıkkk.

Odamın kilidini açıp odamdan çıkmış ve kapıyı geri kapatım arkamdan neden uyurken odanın kapısını kilitliyorsun diye soracak olursanız can güvenliğim içindi nolur nolmaz babam denilecek şeref yoksunu her gece içim eve geldiğinde sarhoşluktan neyaptığını bilmiyordu....

Annem "GECEEEE" diye bir daha bardığında " Ne bağrıyorsun sağır değilim Ne var ..!" Diye cevap verdim.

O da bana karşılık olarak "Saat 12.30 oldu ama sen hala uyuyorsun hemen hazırlan abini alacahız havalimanından sonra hastaneye geçeceğiz işimiz var. " Dedi.

Ben ise "ben gelmem hastaneye kocanla ikiniz gidin , hem ben ne alakayımmm. " Dedim.

O ise "orasınıda hastaneye gidince öğrenisin sana zaten gelecek misin diye sormadım gel eksin dedimm" dedi.

Bende içimde sabır diledim ve " Tamam allahın cezası ." dedim.

Odama geri gittim ve üstümü giyindim. Odadan telefonumu ve cüzlanımı aldım valizimide odamın kapısının yanı koydum abimi havalimanından aldıktan sonra buraya tekrar gelip hem benim valizimi hemde abim garajdan arabasını alıp abimle benim yaşadığımız evimize gidecektik sırf ondan dolayı valizimi hazıladım dün gece.

Odamdan çıktım ve doğrusu burayada odam diyemem ama neyse çünkü misafir odasında kalmıştım.

Burada kalmam ne anne babamın memnun etmişti ne de benim sırf abim öbür evde yalnız kalmayayım diye bu eve zorla beni yollamıştı Ben de mecburen kalmak zorunda kalmıştım.

Onlar da hazırlanmış annem ise aynanın önünde kırmızı rujunu sürüyordum gözlerimi devirdim ve" Ben hazırım diye seslendim."

Ve kapıya doğru yöneldim. "Bensiz aşağıda bekliyorum." deyip evden çıktım.

Şu an abim havalimanından almış annemgille beraber hastaneye gidiyorduk oradan da eve geçtik zaten abimle beraber bir hastanenin önüne gelmiştik koskocaman SEZGİNLER ÖZEL HASTANESİ yazıyordu sezginler ismini duymuştum daha önce çok ünlü bir ailenin soyismiydi.

Annemin kaç kere sormama rağmen bana söylememişti buraya gelmemizin nedeni içi girdik ve annemgili takip etmeye başladık asansöre binip 3 katın düğmesine bastı annem nedense çok mutlu duruyordu babam da öyle abim sanki çok kötü bir şey olmuş gibi yüzü çok asıktı.

Asansör 3 katıp gelip durduğunda kapısının açılmasını bekledik kapısı açıldı ve annemgil sola doğru döndü yürümeye başladılar ağabeyimle ben de arkasından takip ediyordum DR.PROFÖSÖR...... önünde durduğumuzda kapıyı tıklamadan içeriye girdiler.

Annemgil içeri girdiğinde yaşı kırkların sonunda bir kadın ve bir erkek vardı. 15-16 yaşında bir erkek çocuğu ve ayrıyetten 3-4 yaşında bir tane de erkek çocuğu vardı.

Ben de artık dayanamayıp" artık buraya geldiğimize göre birisi açıklayabilir mi." dediğimde. Doktor Bey "ben açıklayayım." dedi.

"Adın galiba gece olmalı 17 yıl önce yapılan hastanemizin bir hata yüzünden bebekler karışmış olma ihtimali var onun için DNA testi yapılacak." Dedi doktor.

Ben ise şoka girmiş bulunmaktaydım .

Birzcık fazla kısa oldu ama olsunnn....😁😁😁😁

Merhaba sevgili okurlarım bu ilk bölümü sevgilerle size uğurluyorum iyi akşamlar iyi uykular dilerimmm...YAZARIZ...🥰🥰🥰

 

Loading...
0%