Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.BÖLÜM

@geceisik

Yataktan kalkıp kapıya gittim.Delikten baktım kimse yoktu,endişelenmiştim yine de kapıyı açtım. Kimse yoktu sadece yerde bir kutu vardı ve üstünde'de bir adet kırmızı gül vardı.

Kutuyu alıp kapıyı kapattım,solona geçip kimden gelebileceğini düşünüyordum burda henüz bir tanığıdım yoktu.

Kutu açtım ve içinde gül yaprakları ve seni seviyorum sevgilim diye yazan bir kart ve birkaç çikolata ve ayıcık vardı. Sevgillm'mi

İyide benim sevgilim yokki. Bu not'da türkçe yazılmıştı. Şaşırmıştım ben kimden gele bileceğini düşünürken yine zil çaldı.

Kutuyu kenara bırakarak kapıya gittim. Kapıyı açtığımda sarışın, tatlı ,güzel ve yaşıtlarımda bir kız vardı.Buyrun dedim(italyada yaşadığımı unuttum aptal gibi türkçe konuştum)tam italyanca konuşacakken kız çok özür dilerim kargom size gelmiş dedi.

Kız türkçe konuşunca şaşırdım, kız pardon bu arada ben eylül dedi. Bende duru siz türkçe biliyormusunuz ,evet aslında ben türküm iş için burdayım. Öylemi bende buraya yeni taşındım. Ne güzel ,ben sizi tutmayım kargomu alabilirmiyim,tabi dedim yanlız ben benim sanıp açtım ,özür dilerim. Önemli deyil aslında eski sevgilim sürekli böyle şeyler gönderip duruyo.

Gerçi bende geçmişim karşınıza eski sevgilimi anlatıyorum. Sorun değil dedim, aslında bende dertleşicek bir arkadaşa ihtiyacım var dedim.

İçeriye girmezmisin ,biraz düşündü ve olur dedi. İçeriye girdik ve solona doğru ilerledik,eylül koltuğa oturduğunda bişi içer misin diye sordum, olur dedi, kahve içermisin diye sordum, olur diye yanıtladı . Eylül yardım ediyim ben sana,olur dedim çekinerek mutfağa ilerledik,mutfak biraz dağınıktı ama eylül sıkıntı etmedi.

Birlikte kave hazırladık, solona geçip eylülün eski sevgilisini konuştuk, bende buraya nasıl taşındığımı anlattım ,iki saat geçmişti kahvelerimiz içip, bulaşıklarımızı yıkayıp dedikoduya devam ettmiştik. Eylüle içim ısınmıştı.

Eylül ben artık gidiyim dedi ,kapıya kadar eşlik ettim. Kapıyı açınca eylüle yarın boşmusun diye sordum.

Sırıtarak bende bunu sormamı bekliyorumdum dedi. Ozaman yarın dışarıya çıkalım mı. Olur dedi, ben gidiyim artık diyice iyi akşamlar diyip kapıyı kapttıcakken eylül bana seslendi

Duru biz yarın buluşuyoruz ama numaranı vermedin ,doğru veriyim dedim sırıtarak . Numaramı verdim ve bu sefer eylül gitti.

Eylül gidince solona girdim. Kutuyu unutmuş neyse yarın veririm . Solondan çıkıp odama gittim pijamalarımı giyip ,makyaj masama ilerledim makyajımı sildim bakımımı yapıp yatağa geçtim ve uyudum.

Loading...
0%