Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@gecelermuzikleguze

Gece'den

Hayel meyal karşımda iki adam gördüğümü anımsıyorum. Uyandığımda bambaşka bir yerdeydim. Midem çok bulanıyor gözümü açık tutamıyorumdum. Yavaşça kendime gelirken bir sandalye de oturuyordum. Ama tek kasımı bile oynatmayı başaramadım. Vücudum da bir uyuşukluk vardı. Fakat nedenini bilmiyordum. gözümü tamamen açınca karşımda kişiye şaşkınca baktım. Bana bakan kişi Bora dışında kimse değildi

-Uyandın demek

-S-sen n-asıl

-Seni nasıl mı buldum.

Sinir bozucu bir şekilde bana sırıtan adam,

-Biraz sonra yanarken ölmekeceksin Ve merak ettiğin seni nasıl bulduğum mu

Hala karşımda öğren bir şekilde sırıtırken. Üzerime doğru eğildi. Elimi kaldırıp ona sert bir tokat atmayı istemiştim. Ama vücudum uyuşuk halde olunca bileğimi havada tutu.

-Çok zavallı bir kişi daha. Annen de böyleydi.

-A-annemin a-adını a-ağzına a-alamazsın p-pislik

Saçımdan tutup beni yere fırlattı ve sandalyeyi yere attı. Yerde yatarken saçlarımi sıkıca çekiyordu.

-Yarım kalan işi bitiricem Gece ama bunu senin acı içinde yapman benim için zevk olacak.

Karnıma attığı tekme yüzünden ağız dolusu kan kustum. Fakat bu onu durdurmadı. Beni çok kötü dövüyordu ve bagirmaktan başka bir şey yapamıyordum. En sonunda beni bıraktı ve etrafa kırmız bidondan bir sıvı boşaltıyordu. Bu benzindi kokusindan anlıyordum. Ama artık her taraf bulanık görmeye başladım. Bana pis sırıtışını duyabiliyordum. Sonra kibrit çakma sesi ve her yer alev di. Doğrulamaya calitim ama olmadı sadece öksürüyordum... Orda ne kadar yattığımı bilmiyordum ama ben üşüyerek uyandım. Deli gibi öksürük tutmusken. Disrfan bir sesle sese dikkat kesildim. Kapı şiddetle açıldı ve içeriye doğru Beyaz bir duman geldi. Tam bagircagim sırada öksürük tuttu ve tekrar ağız dolusu kan kustum. Bu kan beni uyuşturdu ve bilincin kapanmaya başladı. Hayel meyal ismimin sesini duyduğumu ve bedenimin havaya kalktığını hissettim.

 

<<<<3333

Yeni bölüm nasıldı umarım beğenirsiniz. Yorum yapmayı ve oy bırakmayı unutmayın.

*Bu gün Diyarbakırda kaybolan 8 yaşındaki Narin ölü olarak bulundu. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum*

Sizi seviyorum bir sonraki bölümde görüşürüz 👋 👋 😊

Loading...
0%