Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@gecelermuzikleguze

Ege Karan

Genelde işlerini sinsice kimseye çaktırmadan yürütür. Yer atlı mafya üyesidir ve herkes onu baş lider olarak görür. Silahları çok iyi kullanır. Lakabın Emoilio Karan derler.

Eren Emre Çelik

Sokakların kara gölgesi olarak bilinir. Sokaklarda ne olursa ondan bilinir. Yer atlı mafya üyesidir. Bıçaklar ile çok iyi insan doğrar. Lakabı Emrexsavage

Mustafa Biçar

Öldüreceği insanın genelde boynundan kırar. Birini öldürdüğünde boynunu kırdıysa onu öldürdüğü anlaşılır. Yer altı mafya üyesidir. Boyun kırmaktan dolayı onun da lakabı Son direk bükücüdür. Gücünden dolayı bu ismi almıştır

Mete Sikuş

Belanın ta kendisi diye bilinir. Ne silah ne de başka bir malzeme ile insan öldürür. Genelde ellerini kullanır. İnsanları boğarak öldürür. Yer altı mafya üyesidir. Bu boğma olayından dolayı onun da laabı pıttık boğandır.

Ege Ertürk

Bilgisayar yani teknoloji dehasıdır. Kimse ona kül yutturmaz. Zeki ve akılldıdır. Yer altı mafyasının üyesidir. Lakabı Hacer dır. İnsanları öldürmez. Ama nerde kimle yazımış kimle görüşmür diye olan soruları çözer.

Leyla Cancı

Sıradan bir kızdı hukuk fakültesinde okuyordu ve üç arkadaşları ile yaşıyordu. Ve bu sene avukat olacaktı. O ve arkadaşları gizli ajan sayılırdı. Çakan Şimşek örgütünün üyesidir. Onların üstünden yalnızca iki kadın vardır. Onlar toplam 6 kişidir ve gizli işlerini yürütürler. Silah konusunda iyi eğitim almış ve insanları öyle öldürürdü. Onu da örgütte……….

Güneş Altan

Sıradan bir kızdı o da tıp fakültesinde cerrah olmak için uğraşıyordu ve oda bu sene cerrah olacaktı. Hepsi aynı evde oturuyorlardı. Çakan Şimşek örgütünün üyesidir. İnsanları zehir ile öldürürdü ve bundan dolayı ona Sarı akrep derlerdi o da bu lakap ile tanındı.

Alev Demirkan

Aralarında ki en sinirli ve asi olanırdır. Yüzündeki yaradan dolayı sürekli maske ile dolaşırdı.o da hukuk fakültesine okur. Bu sene savcı olacak olan kızın sinirli oluşundan dolayı ona Asi Kız derlerdi. Ve tabi ki oo da Çakan Şimşekler örgüttünden bir üyesiydi. Ok atma konusda iyi olan kızın dövüş konusunda onu kimse geçemezdi.

Alya Keskin

Kendisi bir hemşireydi. Güneş’in asistaniydi yani o da cerrah asistanıydı anlayacağınız bir eve iki hukuk iki tıp öğrencisi yaşıyordu. Kendisi insanları öldürmez. Sadece onlara pisikolajisik saldırı uğrartir. Bu düşmanların kafasını karıştırır

 

Bakalım bu kitapta neler olacak inşallah beğenirsiniz

<<<<3333

Loading...
0%