Yeni Üyelik
1.
Bölüm

GİRİŞ

@gecemasalim_21

Altı yıl önce;

Korku tüm bedenimi sarmıştı. Ellerim titredi, bakışlarım donuklaştı. Kalbime bıçaklar saplandı. Nefesim kesildi, ölüyorum anne... Kızın ölüyordu! Kâbus olmasını istiyordum. Ölüm bu kadar kolay mıydı anne? Gözlerimden durmaksızın akan yaşları kolumun tersiyle silerek ilerlemeye başladım. Karşımdaki görüntü mide bulantısı yarattı. Babam, yerde kanlar içinde yatıyordu. Ve ben bir şey yapamıyorum! Değer verdiğim kişi ellerimden kayıp gidiyordu. Dudaklarımdan acı bir feryat firar etti. "Baba, hayır, hayır," adımları-mı hızlandırarak yanına diz çöktüm. Elini sıkıca tutup dudaklarıma götürdüm. Gözlerini araladı. "K-kızım. Umay'ım," konuşmakta zorluk çekiyordu.

"Baba ne oldu sana, kim yaptı bunu sana?" Gülümsedi. İçim yanıyor anne, kendimi ilk kez bu kadar çaresiz hissediyorum. "Kaç, U-umay." Kafamı hayır dercesine bir sağa bir sola salladım. "Yapamam baba seni burada bırakıp gidemem," yapmazdım onu burada bırakıp gidemem. Gözleri doldu, elimi sımsıkı kavradı. "Üzgünüm kızım seni koruy-" sözünü keserek, "öyle deme baba. Sen benim yaşam nedenim oldun." Evet, babam benim yaşam kaynağım-dı.

"Kendini koru Umay'ım ve seni sevdiğimi de sakın unutma güzel kızım," babamın son sözleri olmuştu. Gözleri kapanarak elimdeki eli düştü. Hayır olamaz değil mi? Ölmedi. Beni bırakıp gidemez! Ağzından akan kanlar beni bırakıp gittiğini gösteriyordu. Zaman durdu adeta.

Daha neler olup bittiğini anlamadan boynumda hissettiğim acıyla haykırdım. Gözlerim kararmaya başladı. Arkamdan biri vardı ve ben yüzünü göremiyorum. Kahkaha sesleri odayı doldurdu fakat kalkacak güçüm kalmamıştı. Yere uzanmış bir vaziyette babamın yanındaydım. Gözlerim kapandı.

Bugün hem benim doğduğum hem de öleceğim gün olacaktı. Bugün 17 Eylül Umay Yıldırım'ın yok olduğu gün... Ben yavaş yavaş yok olacaktım. Kim bilir kimse beni göremeyecekti. Bedenin bu dört duvar arasında çürüyecek belki de. Hikâyem başlamadan bitmişti. Karanlık beni kendine çekti.

***********

Bölüm baya kısa oldu fakat ilerdeki bölümlerde daha detaylı anlatacağım. Yeni bölümlerde görüşmek üzere ♥️

 

​​
​​​​​​

Loading...
0%