Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gecenincicegi

Ayy heyecanlandim yeni bölümle gene sizlerleyiz.

*********

Hergün sabah erken kalkıyoruz birde üstüne üstlük bizi buraya dikiyorlar. Sonra uyku çok önemli siz bizi her sabah erkenden buraya dikerseniz biz nasıl uykumuzu alcaz.

Müdür "bu cuma günü İzmir e gezi vardır bilginiz olsun gelmek isteyenler gezi kulübündeki hocalarımiza isminizi yazdirabilirsiniz. Ayrıca gezi klubundekiler gelmek zorunda"

Garip bir şekilde bizim okulda düzgün bir yere gezi oluyor. Ayy inşallah Berkay gelmez . Neden mi çünkü beni sevdiğini iddia ediyor. Ama ben inanmıyorum çünkü sırf onun düşmanı benim 7 yıldır erkek kankam diye sevdiğini düşünüyorum.

Bu düşüncelerden erkek kankam yani poyrazin bana seslenmesiyle ayrıldım. "hı ne dedin poyraz" dedim. "Bişey mi oldu" dedi. "Yok iyiyim ne oldu" dedim. "Ben gezi klubundeyim. İstersen seni alabilirim geziye." dedi."Salak bende gezi klubundeyim" dedim. Onun diğer arkadaşları çağırdığı için oraya gitti.

Genellikle okulda ki kızlar poyrazı sevdiği için çoğu bana düşman ve poyraza yakın olmak için benimle arkadaş olmak istiyorlar.

 

​Okul sonunda bitmişti ve cumaya iki gün kalmıştı. O zamana kadar bütün işlerimi halletmem lazım.

Biri bileğimi kavradı. Baktım Berkadi. "Off ne oldu Berkay" "Sevgilim beni bir dinle ne olur bak ben seni gerçekten seviyorum" "Artık yeter berkay biliyorum poyrazla yakın arkadaş olduğum için beni istiyorsun. Bir tek ben değil bütün okul biliyor berkay" dedim ve hızlıca okulun bahçesinde çıktım.

Eğer poyraz görseydi Berkayın ağzına sıçradı. Sonra disipline giderdi. Zaten Berkayı dövmek için yer arıyordu buda tuzu biberi olurdu.

Sizce nasıldı???

Bir kızla erkek kanka olmaz demeyin benim var ve Sevgili DEGILIZ.

Özür dilerim unutmuşum şu sıralar yoğun ders tenposundayim

​​​​

​​​​​

 

 

 

 

​​​​

​​​​​

​​​

 

​​​​

 

 

Loading...
0%