Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Acı günlerin ardından…

@geceyazar

 

Simund Freud " Bir insanı kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin" diyor...

 

 

 

 

"Ben seni sevmek istemedim Anıl. Sen bana önce kendini sevdirdin. Sonra hayatımda yaşamadığım kadar büyük bi yalanın içine sürükledin. Hiç acımadan..."

 

 

 

Doğru olmadığını düşündüğüm her hayalden vazgeçmiştim ben. Buna sende dahildin. Beni bu acıya mahkum ettin bile bile. Herşeyi unutacağım. Sende öyle yap.
Ne pişmanlık var ne de üzgünüm artık. Sadece yorgunum. Çünkü herşeye koştum, hiçbir yere yetişemedim.

 

 

 

Ama şunu bil;

 

 

 

Sen o kadar kötü bir adamsın ki, insanı öldürmeden önce öpebilirsin. O kadar kötüsün...

 

 

 

Bade küçük yaşında acının ta kendisiyle tanışmış genç ve güzel bi kız. Belkide kimsenin dayanamayacağı acılara göğüs germiş ve kendini devam eden hayat karşısında toparlamaya başlamıştı.
Canından çok sevdiği annesi ve babası bundan tam iki buçuk yıl önce feci bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi. Hayata hep en güzel tarafından bakan,ömrü boyunca düşüp kalktığı yaralar dışında acı nedir bilmeyen bu genç kız artık yaşamındaki tüm renkleri kaybetmişti. Okula gidecek gücü bile kendinde bulamıyordu. Ama toparlanmalı ve kaldığı yerden devam etmeliydi. Hayata

 

Yazardan Not; Okurlarımdan ricam ilk bi kaç bölümün sıkıcılığına aldanıp okumayı bırakmamalarıdır. Kişi analizleri ve olay örgüsünün detaylarını vermek için bu şekilde yazmayı uygun buldum. İlerleyen bölümler nefes kesici olacaktır. Bilginize...

Loading...
0%