Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@gecmisten_okur

Genç adam elinde ki pense ile kapı alarmını devre dışı bıraktı kapıyı eldivenli parmağının ucuyla itekledi.

Yüzünde belli belirsiz bir gülümseme oluştu ayak parmakları adeta yürürken intikam hırsıyla hızlanıyordu. Gizli tünelin kalbi olan ve deney yaptığı çocukların evrakları olan odaya girdi.

Kasa vardı çok iyi biliyordu ki şifre 1996 idi metresi ile tanıştığı gün ve şifre tamda umduğu gibi çıktı.

çok dosyanın içinden nihayet kendi bilgileri bulunan dosya çıktı hiç düşünmeden dosyayı açtı biliyordu düşünse kendine acıma duygusu ve kimsesizliği ona bir ok gibi saplanacaktı yine yaralanmak istemiyordu annesinin gözlerinin önünde intihar etmesi ve bunu onun yüzünden olduğunu söylemesi yeterince yara almasına yetmişti.

Babasının koskoca 18 yıl boyunca kuklası olması da bunu daha fazla etkiliyordu. Dosyayı açtı dudağında acı dolu bir gülümseme gün yüzüne çıksa da sevgilisi onu terk ettikten sonra bıraktığı basit bir mektupta ağlama üzülme diyordu bu yüzden üzülemezdi.

DOSYADA YAZANLAR

1995 yılında İskoçya Dundee'de Dünya'ya gelen Tolga Şer 3 yaşında devletimizin ona ödünç verdiği çip ile 15 yıllık deneye katılmıştır. Tolga Şer'in denek olduğu bu çip yöntemi Neuralink olarak tıpta adlandırılır ilk kez onda denenmiştir her ne kadar insanda özellikle yeni doğan bir çocukta yasak olsa da annesi Cansu Şer ve babası Ateş Şer onayladığı için ülkemizde bir istisna yapılmıştır ayrıca dönemin gelişmemiş teknolojisine rağmen üstün başarıda çipin devlet tarafından alınmasını yasaklamıştır.Her ne kadar Neuralink çip 2023 yılında denemeye sunulsa da ülkemizde dahil olmak üzere basından ve vatandaştan gizlemek şartıyla bir kaç ülkede bu tarz deneyler yapılmıştır. Tolga Şer eğer isterse büyüyünce bir beyin bularak değiştirebilir her ne kadar Neuralink çip üzerinde çalışılırsa da yan etkileri de olmuştur hatta çipin mantığına aykırı bir şekilde uzaktan kumandalı bir araba gibi çocuğu yönetmeye sağlamıştır isterse 18+ olunca bir beyin bularak kendisini kurtarabilir kesinlikle beyin vermeyiz. Şer ailesine deney için teşekkür ederiz.

 

Dosyanın fotoğrafını da çekti artık kanıtı da vardı yüzünde ki gülümseme solmadı artık babasının kuklası değil sürekli korkması gereken bir gölgesiydi ve ondan daha kötüydü. Onu arayan Nadia'ya baktı suratında ürkütücü bir gülümseme oluştu hemen açtı ."Efendim beyin tamamdır dosyayı getirin ve Ateş Şer ile olan savaşınız artık başlasın" cevap vermedi telefonunu yüzüne kapattı bir dosya sayfasını ona mesaj olarak attı. Tabi ki de bununla sınırlı kalmadı her bir dosyanın fotoğrafını çekti her birini de gülümseyerek attı Işık Ekinci gelince donuklaştı bu onu terk eden sevgilisinin dosyasıydı bir sayfasını kopardı bunu kendisine sakladı. Soğuk savaş başlamıştı rakibini tanıyorsan her zaman öndeydin Ateş Şer oğlunu hiç bir zaman tanımıyordu sonunda dışarıya çıktı motoruna bindi son hız giderek sadık yardımcısı Nadia'nın yanına geldi ve ayrıntıları konuştu.

 

Selam bir bölümde bu kadardı umarım sevmişsinizdir burada geçen hiç bir olay gerçek değildir tamamen hayal ürünüdür seviliyorsunuz aşklar <3

Loading...
0%