Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.bölüm sır

@gecmisten_okur

Kitapta olan olaylar gerçek olmayıp tümüyle hayal ürünüdür

 

Minik Tolga yalın ayak bir şekilde kapıyı dinlemeye başladı. Babası onu denek gibi kullanmıştı ama aklı o küçük kızdaydı. Daha çok küçüktü ama Işık Ekiciye bağlılık hissi yaşını aşıyordu. Sormuyordu bu bağlılığın sebebini kendine sormak istemiyordu belki sorgulasa çocuk kalbi bunun aşk olabileceğini akıl eder miydi?

"Işık, Işık Ekinci; Sadık Ekinci'nin öz torunu Nazi deneyi için gerekli genlere uygun" adını bilmediği kadın konuşmaya devam etti.

"Yan etkileri olabilir evet ama o zaten bir piç Tanrı ona merhamet etseydi piç olarak yaratmazdı Tanrı'nın merhamet etmediğine biz yardım edecek kadar aptal değiliz öyle değil mi?".

"Tarih ders almak için vardır hayatım biz bir Aryan ırkı yaratamayız ama Tanrının oğlu olan babama itat eden bir ırk"

 

(Nazi deneyi)

Belki de tüm zamanların en kötü deneyleri, Holokost sırasında Auschwitz'de bir Nazi doktoru olan Josef Mengele'ye ait. Mengele kusursuz bir Aryan ırkı yaratmak için Yahudi ve Çingene ikizleri toplayıp üzerlerinde deney yaptı. Mengele, gaz odasına gönderip ölümüne sebep olduğu esirler hariç binlerce ikizi acımasız deneylere tabi tutmakla sorumlu tutuluyor. Bu deneyler arasında göz rengi ve cinsiyet değiştirme ameliyatları da vardı.

Naziler, başka birçok deney için de esirleri kullanıyordu. Yahudi Sanal Kütüphanesine göre, bazı esirler havacılık deneyleri için donma noktasındaki sıcaklıklara ve düşük basınçlı odalara maruz bırakılıyordu. Sayısız mahkum deneysel kısırlaştırma prosedürlerine tabi tutuldu. Holokost Müzesi'ne konuşan Ruth Elias adlı bir kadın, Nazi doktorların m*m*lerini bir iple bağladığını söyledi. Elias'a göre bunu yaparak doktorlar kadının bebeğinin ne kadar aç kalabileceğini görmek istiyordu. Sonunda çocuğa öldürücü dozda morfin enjekte edildi.

Bu deneylerden sorumlu doktorlardan bazıları daha sonra savaş suçlusu olarak yargılandı ama Mengele, Güney Amerika'ya kaçtı. 1979'da Brezilya'da kalp krizinden öldü.)

(https://www.indyturk.com/node/475176/ya%C5%9Fam/tarihteki-en-korkun%C3%A7-9-deney) = "kaynakça 2. bölüm bakabilirsiniz"

Küçük Tolga'nın kafası karışmıştı Nazi deneyi neydi? Neden Işığa yapılacaktı.

 

3 GÜN SONRA

Işık Ekinci sonunda çocukların deney için toplandığı yurda gelmişti. Elleri titriyordu kendine bakamayacak haldeydi. Korkuyordu yüzüne bakmak bile istemiyordu.

 

Yurtda abisinin olduğu odaya girdi. Tek gözünü açamıyordu acıyordu diğer mavi gözünden masumluk akıyordu ne yazik ki kahverengi olan gözü acaba mavi gibi masum olabilec miydi bir amaç uğruna katledilen Dünya'da?

 

Oğuz onu o halde görünce sıkıca sardı. "Abi be..n ç...ok korkuyorum" hıçkırıklar arasında; diyemez di ki bende korkuyorum burada ölemezsin sarılmak bile küçük çocuklar için bir teselli değildi onlar ölmek için gelmişti sanki.

 

"Abim benim gitmem lazım bak sakın yorma kendini" Işık titriyordu Oğuz en son dayanamadı sert bir yumruğu çekmeceye geçirdi, "Allah belanızı versin sizin ona bir şey olmayacak OĞUZ SAKİN OL OĞUZ O ÖLMEYECEK ÖLEMEZ" hıçkırıklar içinde diz çöktü Işık onun yanına gitti ve tek parça olana dek sarıldılar.

 

Ardından iki tane görevli geldi Oğuzun saati gelmişti Işık yalvarmadı abisinin aksine diz çökmedi dudaklarında bir çocuktan beklenmeyecek bir gülümseme oluştu duruşu dimdikti. "Eğer ki ben yaşarsam beni öldürmeyi beceremezseniz bu yurdu yakarım külleri ile ise yeniden doğarım" gülümsemesi silinmedi göz yaşlarını silmişti Işık Ekinci acılarını gizlemeye küçük yaştan alışmıştı.

 

"Sevgi ile beslenirsen sevgi kin ile beslenirsen kin saçarsın yalnız kinin büyüsü durana kadar ise kölem olursunuz" daha dik durdu "yalnız benim kinim önce sizin çekeceğiniz acılardan nefrete" cümlenin devamını Tolga getirdi. "Sonra ise sadece içizde tek bir duygu olacak korku' Oğuz gurula bakıyordu canı zaten yanacaktı.

Bu seferde Oğuz devam ettirdi "Ve eğerki yaşarsak kustuğumuz cehennem kanını siz içeceksiniz" sertçe tokat yedi kolunu tutan görevliden ama başını indirmedi.

Oğuz sonra götürdüler sonunda Işık taktığı güçlü kız maskesini çıkardı ve olması gerekene minik kız çocuğuna büründü ve göz yaşlarının uçup gitmesine izin verdi.

3 günün sonunda gözünü açtığında birisi mavinin aksine kahverengiydi.

"Tolga gözüme ne olmuş" hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı bu sefer.

"Tanrı hediye vermiş, bence çok güzel hatta harika" gülümseyerek demesi onu da gülümsetmişti ama ağlamayı kesmedi.

"Tolga Tanrı bize yardım etmiyor"

"Bize sınav yapıyor Işığım ona tapmamız için"

"Ama bu haksızlık ben Tanrı olsam böyle yapmazdım" dudaklarını burktu gözünden gelen yaşları silmedi.

Tolga yaşarın her birini sildi ve "Tanrı olsan sana tapardım Işık mavinle kahverenginle her şeyinle" sonra göz göze geldiler çocuk kalpleri bu duygunun ne olduğunu bilemecek kadar saf ve paktı. Gözler bulustu maskeler Tolga Şer her yaşta Işık Ekinci'nin mahkumu olacağı yolculuk bü gün başlamıştı aynısı Işık içinde geçerliydi.

Elektirikli bir telin üzerinde karşısında ki kişi için yürürsen ve bundan zevk alıyorsan aşık olmuşsundur. Aşk öyle bir duyguydu ki yaşı yoktu sonu yoktu sadece hiç ummadığın bir anda uğrar ve seni vururdu ama bu acıdan zevk alırdın aşk ölümsüzdü tüm yaşlarda tüm yıllarda tüm evrenlerde.

 

...

Sert bir kahve yapmış ve evimde olan ofisimde oturmuştum. Yarın için olan toplantıma sabaha kadar çalışmış şimdi ise 2 saat sonra olan toplantımda uyuklamamak için keyif kahvemi yudumluyordum.

Üzerimde aynı kıyafetler vardı. Son kez bir dosyaya göz gezdirdim ayaklarımı masaya uzatmıştım. Kapı iki kez tıklatıldı kendimi toparlamadan girmesine izi verdim.

ONLY'nin başkan yardımcısının asistanı gelmişti tamda tahmin ettiğim gibi. "Buyurun Altan Bey" tınım gayet normaldi ama gözlerim adeta ateş ediyordu.

"Merhabalar Işık Hanım toplantıdan önce Siraye Ülkesi için sunacağımız dosyalar burada" duruşumu bozmadan dosyaları aldım zaten kendi dosyalarımı günler önce bırakmıştım.

Altan tam çıkacağı sırada "Altan Bey çıkmadan önce.kapıyı çekin" kendimden emin bir şekilde sırııttım.

"Bare istifinizi bozsaydınız" kendi kendine kızıyordu acaba onu adam yerine koymadığımı ne zaman anlayacaktı. Kapıyı çekerek çıktığında istifimi bozmadım ve kahvemden bir yudum daha aldım.

...

İyi bir kahvenin sonunda doğrulmuş ve toplantı için hazırlanmıştım. Saçlarım her zaman ki gibi sımsıkı toplamıştım. Üzerimde siyah beyaz çizgili dirseklerime kadar gelen sıfır kol bir tulum ve beyaz bit tişört vardı. Makyajım nude tonlu bir ruj elmacık kemiklerimi belli eden bir bronzer ve mavi gözümü kapatmak için kahverengi bir lens taktımıştım.

Şuan ise siyah topuklu ayakkaabılarımı ayağıma geçiriyordum. Beyaz çantamı koluma taktım duruşumu dikleştirdim ve dışarıya çıktım. Kablosuz kulaklığımı kulağıma taktım ve düşüncelerimden kaçmak için bir metal şarkısı açtım. Düşüncelerden kaçmak istiyorsan metal açarsın oda hayatın gibi zor hızlı.

Araba 10 km uzakta olduğundan yürümeye devam ettim bu gün çok yoğun geçecekti. Yürürken bir anda topuğuma bir kağıt geldi üzerinde kocaman bir "Işık Ekinci" yazıyordu. Merak edip çantama attım daha önemli sıkıntılarım vardı sonra bakardım.

Arabaya bindim ve toplantı salonuna doğru yol aldım.

...

Sonunda toplantı salonuna girmiştim topuklu ayakkabılarımdan çıkan topuk sesi eşliğinde solana girdim. Duruşum zaten dikti ama yine de dikleştirmekten utanmadım beni asla yıkamazlardı yıkarlarsa ise asla duruşumu dikleştirmekten çekinmezdim.

Yerime oturdum konuşma yerine ONLY'nin başkan yardımcısının asistanı Güjkel Lary Hanım çıktı. Saçları sarıydı gözleri yeşilindi ancak mavi deyibelecek kadarda açıktı. Üzerinde beyaz mini bir elbise deri crop bir ceket vardı.

"Ben Güjken, Güjken Lary 34 yaşındayım Başkan yardımcımızın asistanıyım. Hemen konumuza giriş yapmak istiyorum ONLY ingilizceden gelen bir kelimedir anlamı ise tek demektir. Tek Ülke, Tek para birimi, Tek din vb; Her şey tek herkes eşit herkes aynı koşullarda olacağı bir Dünya.

Seraya projemizde diğer bize katılan ülkelerle aynı bütçe aynı din olacak ve kesinlikle halk eşit olacak kimse fakir kalmayacak adalet basamak sistemi değil herkes eşit olmalı beni dinlediğiniz için teşekkürler" yüzünde ki sahte gülümseyi silmeden yerine oturdu.

Konuşasını bitirince yerimden doğruldum ezici bakışlarım dimdik duruşum ve topuklumdan gelen sesler eşliğinde konuşma yerine çıktım.

"Merhabalar ben Işık, Işık Ekinci 29 yaşındayım FREE'ın kurucusu ve başkanıyım. Konuya giriş yapacak olursak herkes kendi kaderini yazar ve buna göre yaşar. Herkes eşit olamaz kanuna göre de zaten herkesin bütçesinin yarısı devletin. Bizim ülkemize giren her çocuğa aylık bütçe girecek zaten vermeyen ülkeler kemer sıkmak zorunda. Ama aynı kanunları veremeyiz bir elma çalan hırsız ile bir tecavüzcüyü aynı cezayı veremeyiz ve bir avukata ve bir dilenciye aynı parayı veremeyiz. Herkes eşit ve adaletli olmalıdır beni dinlediğiniz için teşekkürler" yerime yine aynı şekilde oturdum.

Siraye ülkesi yeni kurulan ülkelerdendi. ONLY herkesin eşit olmasıydı ve buna karılan ülkelerin ismi silinmiş sadece ONLY olarak ifade ediliyordu. Bizim örgütümüz ise ülkelere özgürlük veriyordu bu sayede ülkeler özgürdü. Rusya'da başlamıştı bu uygulama ilk uygulamaya katılmayan ülkeler ekonomik olarak çöküyordu Amerika çökmüştü ve ne yazık ki oda ONLY olarak geçiyordu. Bu ülke de ana dil Rusçaydı kesinlikle herkes sadece bu ülkede Rusça konuşulacaktı ve dini Ortodoks Hristiyan'lıktı. Ruslar yoktu yerine Rus teroristler gelmişti ve ülkenin başkanlığını yönetimini ele geçirmişti. Sovyetler birliğinin başka ırk halilerdi kendilerine ne diyorlardı bilmiyorduk yapacağımız tek şey daha fazla ülke vermeden kurtarmak sonra onları çökertmekti.

Ülkeyi almak için 3 tane husus vardı. 1. şuan katıldığımız toplantı 2. hukuki süreç yani mahkeme 3. ise bu 3'ünü biz alırsak halka soruyorduk eğer ki halk kabul etmezse tekrar hukuki bir süreç vardı ama 2'sini ONLY alırsa halka söz hakkı yoktu zaten 1.'sini alırsa 2.'sini torpille kazanıyorlardı o yüzden bizim için 1. süreç çok önemliydi.

 

6 SAAT SONRA OY AÇIKLAMASI

Oylar sonunda verilmişti. Sonuçlar açıklanacaktı bu çok önemliydi. Cumur başkanı ve başbakan oturuyordu başbakan ayaklandı açıklamak için.

Siraya bu dünkü İsviçre'nin çökmüş ve yeniden ayaklanarak kurulmuş ülkesiydi. Büyük ihtimalle bizi kabul edecek yada Türkiye, İskoçya ve balkan ülkeleri sessiz kalmıştı yada Siraya'da sessiz kalacaktı.

Aslında Türkiye'ye Türkiye diyemezdik kurultay kurulmuştu ve Dünya'nın en iyi ekonomisi içinde ülke kurulmuştu. Şuan sessiz kalmıştı bize katılmamalarına rağmen ekonomileri kötü diyemezdik hatta harikaydı. Doğu Türkistan'ı almışlardı asli vatanım Türkiye olduğu için söz konusu destekten gocunmamıştım. Para birimleri azarbaycan manatıydı dini yoktu layikti doğru bir cumhur başkanıyla şuan eski Amerika'yı bile sollamıştı.

"Sonuç: (diye bağırdı başbakan) Oy birliği ile 30 kişi içerisinden 18-12 FREE kazanmıştır." sonucun ardından içeriye gazeteciler girdi. İfade vermekten kaçmadım aksine bilerek kameralara yürüdüm kazanmıştım yine kazanmıştım.

...

Sonunda eve geçmiştim. İyi bir bakım yapmış ise iyi bir kahve yapıp keyif çatmıştım. Aklıma kağıt geldi çantamdan çıkardım tam çöpe atacaktım ki içinde yazanları merak ettim ve okumaya başladım.

Merhaba Işık Ekinci

Ben kimim neyin nesiyim? Bunu anca teklifimi kabul edersen öğrenirsin, evet seni tanıyorum sende beni tanıyorsun ama hayır artık senin bir tanen değilim neyse kişisel hayatı simdi siktir edelim öyle değil mi?

AGİRE örgütünün projesi var ve bununla ONLY'nin bir ilişki ortak. Bana güvenmeni istemiyorum benimle iş birliği yapmanı istiyorum zaten benim güvenim sana tam.

Tamamen her şeyi açıklamam için 2 hafta sonra Siraya büyük kafeye gel. Orada sana her şeyi açıklayacağım ilgi çekmesin diye burayı seçiyorum en kişi perşembe günü oluyor. Yani az çok anladın bana lütfen yardım et birbirimize iki büyük insan olarak yardımcı olalım sende benim gibi geçmişi siktir et. Beni tanayacağını umuyorum bu mektubu herkes görebilir o yüzden şifrelerle beni tanıyacağını umuyorum oradan sana talimat vereceğim endişelenme.

 

Sana güvenim tam

 

mavinle kahveringe her şeyinle:)

 

Agire ve ONLY' düşman bir adam

Bölüm sonu

Selam bir bölümde bu kadardı yeni Dünya'yı umarım beğenmişsinizdir. Bölümde aslında birazda hayellerimde var bakalım sonra ki bölümlerde ne olcak dırırırırır. (jeuıfhruhrugt)

Bölümde noktalama işareti sorunu olabilir kusura bakmayın acaleyle yazdım acaba sonra ki bölümlerde ne olacak.

Hepinizi seviyorum aşklarım öpüldünüzzz

<3

Loading...
0%