Yeni Üyelik
1.
Bölüm

TANITIM: İNTİKAM ATEŞİ

@gecmisten_okur

Kollarımı sertçe çekiştiren ellere kin güdercesine baktım. Kızıl saçlarıma gölgeler düşmüş eflatun gözlerim dolmak yerine öfke ile kin kusmuştu.

Nefret öyle bir duyguydu ki; bir insana duyduğun nefret bazen kendi onurundan gururundan büyük gelebilirdi. Kendine duyduğun nefret ise sonun olurdu bazen bu ölümle olurdu bazen ise daha ölümden de acısı vicdan azabı.

İntikam beynimi ve kalbimi ele geçirmişti bana şık yoktu. Ya ölecektim yada öldürecek!

Pişmanlıklarım kaçınca son bulmayacaktı eskiden kaçarsam her şey biter derdim ama öyle değildi. Kaçsan bile için de ki seni bulur yakalardı. İntikam alınca en azından korkak bir sürtük olmazdın için de ki zaten seni er yada geç bulurdu.

"Keşke" diye yaşamak hayatta iğrenç bir histi. Keşkeler hiç bir zaman son bulmamıştı hayatımda, insanların dedikleri hep kafama takardım ben iyi kötü. Keşkelerimde en çok bu yüzden oluştu ama enmy aşık olduğum an her şey değişmişti sanki. Oysa ki beni sadece veliaht olmak için kullanmıştı.

Ama bilmediği bir şey vardı ben sihirliydim ben farklıydım. Sonunda açık alanda olan işgence salonuna getirdiler. Veliaht varis olmak için oyunlar oynamıştı sonunda kirli işlerine beni av göstermişti zavallı ben ise buna inanmıştım. Ama artık o eski sürtük aşık kız yoktu aşk boş işti ve ben kan kusturana kadar durmayacaktım.

Enmy ile göz göze gelince dudaklarımda alaycı bir tebessüm oluştu. Parmaklarının ucuyla çenemi tuttu ve göz göze gelmemizi sağladı. Gözlerimde tek bir duygu vardı, kin...

"Oyun daha yeni başlıyor güzelim" kelepçeli ellerimi çite düğümlediler. Yüzüme yumruklar, tokatlar bir bir sertçe geçirildi. Gülümsemekle yetindi.

Ellerim buruşturduğum taşı etti etmek için 3 kez sihirli kelimeleri söyledim.

"ESTAR AVEA"

"ESTAR AVEA"

"ESTAR AVEA"

Ellerimden çıkan ateşler sertçe gökyüzüne saldım. Kelepçeleri elimdem gelen ateşle yok ettim. Her yeri yaktım elimden lavlar elsa ve anna'da ki Elsa'nın buz büskürtüğü gibi.

"Haklısın kocacım oyun daha yeni başlıyor" yürüdüğüm yerler alev alıyor gözlerimden kin akıyordu. Afallamış bir suratla herkes bana bakıyordu ben ise gülümseyerek intikam planımın ilk adımı attım.

Bölüm sonu

Selam 1 bölümde bu kadardı umarım beğenmişsinizdir. Bölüm ve oy yapmayı unutmayın

seviliyorsunuz<3

 

Loading...
0%