Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Bölüm 1 - Kısa bir açıklama

@geldi_cevirmen_

Bu AU 1800'lerin başında geçmektedir. Bu hikayede Marinette/Uğurböceği Kral Gabriel Agreste/Hawkmoth'un kızıdır ve Félix diğer adıyla Prens Graham (De Vanily Dükü)kedi mucizesini elinde tutan kişidir. Her ne kadar birlikte büyümüş olsalar da (ebeveynleri yakın arkadaş oldukları için) Mari ve Félix çocukluktan beri düşmandırlar.

Ta ki Félix 19 yaşındayken eğitimi için şehri terk edene kadar. İkili beş yıl boyunca birbirlerini görmediler. Ama şimdi Félix geri döndü ve onun varlığı Mari'nin dünyasını alt üst ediyor.

Karakter Sayfaları

Marinette Uğur Böceği

Marinette 21 yaşındadır ve artık bir yetişkin olarak kabul edildiğine göre tahta geçmeye hazırdır. Ya da en azından babasının yerini almaya hazır olmak istiyor, ancak bunu yapmak için sadece unvana değil halkına da layık olması gerekiyor. Şimdilik Parislilere yardım edebileceği tek zaman akumalara karşı savaştığı zamanlardır. Ancak çok geçmeden taç giyme töreninden önce yüzleşmesi gereken tek savaşın bu olmadığını fark eder. Birinin dönüşü hayatını tamamen değiştirecek ve her zamanki gibi kaotik bir hale getirecektir.

Félix/Aka Chat Noir

Félix, Graham'ların başına geçmek için uygun yaşa ulaştığında ve bu süreçte De Vanily mülkünün Dükü olarak babasının yerini aldığında, yeni unvanının çok fazla sorumluluk getirdiğini fark etmek zorunda kalır. Bu yeni durum ve annesinin onun üzerindeki etkisi, onu merhamet nedir bilmeyen, soğuk ve ciddi bir iş adamı yapmıştır. Ancak eski bir "arkadaşıyla" yeniden bir araya gelmesi her şeyi değiştirmek üzere olabilir.

Loading...
0%