Yeni Üyelik
1.
Bölüm

KARAKTER TANITIMI:

@genc_bir_yazar

 

Beste Aldemir yirmi beş yaşında MEDUSALAR BİRLİĞİNİN varisi. Genç yaşına rağmen harika bir suikastçı işini her zaman kusursuz bir şekilde yerine getiriyor. Hiç tamamlayamadığı veya yarım bıraktığı bir görevi olmadı. Yetenekleri kendisinden daha büyük ve deneyimli kişilerin önüne geçip varis olmasını sağladı.

 

Gölge Novak 25 yaşında genç bir polis memuru. Yaşına rağmen çok başarılı ve işini iyi ve dürüst yapıyor bu özellikleri teşkilatta ki herkes tarafından tanınıp saygı duyulmasını sağlıyor. Yalnız başına yaşıyor haksızlığa tahammülü yok bildiği herşeyi Serkan Durgun'dan aldı onun tarafından eğitilip şu an olduğu hale getirildi.

 

Ceren Aldemir 30 yaşında MEDUSALAR BİRLİĞİNİN 12 yıldır lideri. Hırslı ve genç bir lider ama hırsını dizginlemeyi biliyor bu sayede asla birliğe zarar verecek veya ortaya çıkaracak bir hata yapmıyor.

 

Komiser Serkan Durgun elli beş yaşında ki komiser MEDUSALAR BİRLİĞİ'NE takıntılı bir memur. MEDUSALAR BİRLİĞİNİN adalet sağlama anlayışını beğenmediği için onları yok etmek istiyor. Ayrıca birliğin üyelerinden birinin yaptığı ateş yüzünden ayağı sürekli aksıyor ve baston kullanmak zorunda.

 

 

Deniz Yıldız 23 yaşında dövüş ve silahlardan anlamıyor ama birliğin en iyi hackerı.

 

Gülizar Yakamoz 22 yaşında Birliğin en iyi keskin nişancısı.

 

 

Yeni bir kurgu ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz...

 

 

Yeni bölüm de görüşmek üzere...

 

 

Loading...
0%