Yeni Üyelik
13.
Bölüm

13. Bölüm

@girayinafyonsurubu

2 Ay Sonra

Bugün mezuniyet balosu vardı. Yks ye girmiş ve rahatlamıştık. Hepimiz eşekler gibi çalışınca iyi geçmişti.

Çok şükür.

Oturup hayatımı sorgulağım koltuktan kalkıp arabama doğru yol aldım.

_____

Denizin evinin önünde onu bekliyordum. Kendisinin hemen gelmesse basıp gidecektim.

2 dakika sonra elinde bi elbise kılıfıyla Deniz göründü. Arabanın arka kapısını açtı ve benim elbisemin üstüne kendi elbisesini koydu. Ön kapıyı açıp oturdu.

"Naber bebek?" diye sordu neşeli bi sesle.

"İyidir, senden naber?"

"İyi bende" dedi. Ardından.

"Bizi kuaförden alacaklar demi?" diye sordu. Ona kafa sallayıp playlistimi açtım. Arsız Gönülün üstüne tıklayıp sesi açtım. Bağıra çağıra söyleyip kuaföre vardık.

_______

Saçlarım bitmişti. Sarı uzun saçlarım wolfcut olduğu için kırık fön istedim. Sandalyeden kalkıp giyinme kabinine gittim. Elbisemi giyip çıktım. (Medyada var)

Çıktığımda ben kabindeyken diğer kabinden çıkan Denizi gördüm. Siyah uzun saçlarını dümdüz yapmış, vücudunu saran mini kırmızı elbisesiyle harika görünüyordu. Siyah ayakkabı ve gümüş takılarla tamamlamıştı görünümünü.

"Denizim, harkika görünüyorsun" dedim yanına doğru giderken.

"Açelya ben harikaysam sen nesin? Şu güzelliğine bi bak" dedi.

Bi süre daha bu şekilde duygulandıktan sonra kapının önüne bi araba yanaştı.

Yağızın arabası.

İçinden Yağız indi.

Ne çok koyu ne çok açık lacivert renkli hafif bol kesilmiş bi kumaş pantolon üstüne ise Beyaz gömlek giymişti. Ayağına giydiği beyaz spor ayakkabıları ve kumral dağınık saçlarıyla karşımda tam bi Alaçatı erkeği vardı.

İkizim diye söylemiyorum gene mükemmeldi.

Ama ben daha mükemmeldim.

İçeri girince beni bi süzdü. Dudakları beğeniyle yukarı kıvrıldı. 2 adımda gelip bana sarıldı. Biraz sarıldıktan sonra ayrıldık. Yağız, Denizin yanına gidip Denizi etrafında döndürdü.

Bende gidip topuklu ayakkabılarımı aldım. Tam ayağıma geçirecekken bi el ayakkabıyı elimden aldı. Kafamı kaldırdığımda karşımda o duruyordu.

Barlas Valkan Acar.

Siyah hafif bol kesimi olan gömleğinin kolları kıvrılmış ve hafifçe pantolonunun içine sokulmuştu. Ve gene hafif bol kesimi olan siyah kumaş pantolonu ve beyaz spor ayakkabıları, kumral ve kahverengi olmak arasında kalmış dağnık saçları ile nefes kesici görünüyordu.

Topuklu ayakkabıyı ayağıma geçirip şeridini bağladı.

Diğerine de aynısını yaptı. Elimden tutup beni ayağa kaldırdı ve etrafımda döndürdü. Sonra beni kendine çekti ve kulağıma fısıldadı.

"Gene nefes kesici görünüyorsun"

"Sen kendine bakmadın mı? Bu gece seni herkesten sakınmam lazım. Aren dahil. Onun sağı solu belli olmaz" dedim. Hafifçe kıkırdadı. 8. sınıflarla 12. sınıfların mezuniyetleri aynı gün olacaktı.

Herkes birbirine iltifatlarda bulunduktan sonra nihayet çıkabildik.

_____________

4 saat sonra

Valkan beni sürükleyerek terasa çıkardı. Yorulmuştum ve oturmak istiyordum. Terasın kalın mermerden olan trabzanlarına oturttu beni ve karşıma geçti.

Ne diyeceğini bilemeyen bi hali vardı.

"Açelyam" diye girdi söze ben ona merakla bakarken. "Seni son 3 yılımda da çok çok sevdim. Senin için canımı verebilecek raddeye geldim. Ki verirdimde. Sendeki o neşe o gülüş o enerji o güzellik başka kimsede yok. Ancak ben gitmek zorundayım. Bu senden ilk ve son gidişim olacak. Çünkü belki de bi daha dönmeyeceğim. Çok çök özür dilerim Açelyam. Senden gittiğim için" dedi.

(Yazarın anlatımıyla)

Genç kız duyduklarının şokunu atlatamamıştı. Lakin genç adam çoktan terası terk etmişti. Genç kızın gözünden yaşlar bir bir duşmeye başladı. Genç adama yetişebilmek için mermerden indi. Ancak gözündeki buğu yüzünden göremiyordu.

Zorda olsa hızlı adımlarla salona girdi ve etrafına bakınmaya başladı. Sevdiği adamı göremeyince bir kez daha yıkıldı. 2 yıldır sevdiği, 1 yıldır sevgilisi olan adam, kızın en büyük sevgi kalesiydi. Ancak genç adam bugün dediği sözlerden, gittikten sonra kızın sevgi kalesine 2 vurgun yaptı.

Genç adamın yaptığı 2 vurgun sadece sevgi kalesini yıktı ancak diğer bütün kalelerinde hasar almasına mâl oldu.

Genç kızın arkadaşı, arkadaşının halini gördü ve koşarak yanına gitti. Ardından gelen ikizi, bayılmak üzere olan genç kızı kucağına aldı ve acile götürdü.

Genç kızımız uyandığında herşeyin gerçekliğini daha iyi kavradı. Bugünü de atlatırsa bi daha kendine hiç bişey olmaz diye düşündü ancak genç kızımız yüreğine 3. vurgunu 5 yıl sonra yiyecekti.

___________

Yorum yapmak istemiyorum


Loading...
0%