Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@gizemkebi7

 

Build'in tepkisizliğine şaşıran Jake gözlerini Larin'e çevirdi . Jake'in sorgulayıcı bakışlarına karşılık Larin iç çekti

"Davetiye göndermiştik . Bay Pond'a Build'in ne kadar başarılı olduğu göstermek için "

Yaptıkları şey ne kadar saçma ve çocukça olsa da zamanı geri alamazlardı . "Peki şimdi ne yapıcaz ? "

"Hiç bir şey " dedi Build partnerinin sorusunu "Planları işe yaramıcak , biz işimize odaklanalım " Build'in umursamaz tavrına kimse inanmamış ve tedirgin bakışlarını ona çevirmişlerdi.

"Bakmayın öyle" sinirle söylenip üstünü değiştirmek için kabinlere yöneldi .

"Jake " Larin , Jake'in kolundan tutup kendine çevirdi "yanından bir an olsun ayrılmıyor sun , eğer onun yanına gelirlerse hemen uzaklaştır onu " Jake kafasını onaylarcasına sallaması ile Larin'de kendi kabinine doğru gitti.

Birkaç dans şovu , oyuncuların ve çiftlerin tanıtılması ve birkaç gazetecinin soruları ile ekip sahneden inmiş misafirler için düzenlenen kokteyl'e katılmışlardı. Şirket CEO'su ve başrol oyuncusu olduğu için herkes ile konuşması gereken Build bunalmışlık hissi ile gece mavisi ceketinin yakasını çekiştirdi .

Üstünde tam belinde biten crop top tarzı gece mavisi bir ceket ve aynı renkte bir kumaş pantolon vardı . Saçları hafif dağınık bırakılmış kahkülleri alnına dökülmüştü kibar gülümsemesi ile misafirleri ile konuşurken bir periden farkı yoktu .

Yani Jake böyle düşünüyordu .

"Nasıl gözüküyorum ? " Build'in sorusu ile Jake gülmek istedi gerçekten bu adam kendinin farkında değildi . Aklına gelen şey ile Build'e döndü

"Aslında bir eksik var " dedi . Build kaşlarını çatıp sorgularcasına baktı "Kulisinde mavi taşları olan bir taç vardı bence onu da takarsan harika olursun "

"Onu takmam gerekiyordu zaten " dedi Build unuttuğunu yeni fark ederek . "Bekle ben getiririm şimdi " Jake elindeki kadehi partnerinin eline tutuşturup Build'in Kulisine doğru gitti .

Build elindeki şampanya dolu kadehe göz atıp gülümsedi Jake gerçekten çok kibar bir adamdı . Omzuna konulan el ile irkildi ve arkasına döndü.

Ah olamaz

"Merhaba Build . Seni görmek ne güzel " Kris pond arkasında iki kişi ile Build'in karşısındaydı . Yüzünde o kibirli gülümsemesi ile bir eli karşısındaki adamın omzundaydı .

Build tedirginliğini belli etmemek için yalancı gülümsemesini yüzüne yerleştirip omzundaki elden kurtulmak için bir adım geri gitti .

"Merhaba P'pond , gelerek beni çok mutlu ettiniz "

"Senin için böylesine önemli bir günde seni yanlız bırakamazdık "

İki tarafta birbirinin yalan söylediğini biliyor du . Build üstündeki bakışlara karşılık vermemek için etrafına bakındı eğer tanıdık birini görebilseydi hemen bu tuhaf durumdan kurtulucaktı. Ama lanet olsun ki ekipten kimse yoktu herkes nereye kaybolmuştu .

"Bay Pipat ile tanışmış mıydın Build ? Kendisi Bible'ın yeni partneri" Pond'un iğneleyici cümlesine karşılık Build sahte gülümsemesine geri dönmüş ve ona elini uzatan adamın elini sıkmak için elini uzatmıştı. Tabiki Build'in muhtemelen strestten dolayı titreyen eli Jes'in dikkatinden kaçmamıştı.

"Memnun oldum bay Pipat " Build sesinin titrememesi için elinden geleni yapmıştı ki bu zor olmuştu . Hele ki Jespipat'ın hemen yanında olan ve gözlerini ondan ayırmayan eski partneri ile daha da çok stres oluyordu .

Neden gelmişti ki Build , Bible'ın onu görmek istemediğini biliyordu . Şimdi neden karşısına çıkıp onu zor duruma sokuyordu .

Kendisinde bu kadar mı nefret ediyordu ?

"Bay Jakapan ?" Jes'in sesi ile düşüncelerinden ayrıldı ve Jes'e döndü "iyi misiniz?" Jes'in sorusu ile , Jes'in elinin içinde titreyen eline baktı ve hemen elini çekti . Durumu toparlamak için her zamanki gülümsemesini takındı

" Her gün sizin gibi ünlü bir aktör ile tanışmıyorum , galiba biraz heyecanlandım " Build'in iltifatını tatlı bulan Jes küçük bir gülümseme kondurmuştu suratına .

Pond'un Bible'a dönmesi ile eş zamanlı olarak Build'in gitmek için aradığı fırsat gelmişti . "Pardon " Jake elinde mavi taç ile Build'in yanında yerini almıştı. Build rahat bir nefes alıp Jake'i tanıttı .

 

"Bu partnerim Jake " Jake üçlüye göz atıp kimseyle selamlaşma'dan söze girdi

" Kusura bakmayın ama onu almak zorundayım " cevap beklemeden Build'in elinden tutup onu gerici ortamdan uzaklaştırdı .

"Sen iyimisin ?" Jake , Build'in kafasına taçı geçirirken partnerinin hafif te olsa titrediğini fark etmişti .

"İyiyim. Sanırım "

Gecenin sonuna doğru misafirler yavaş yavaş gitmeye başlamışlardı. Larin , Build'in menejeri ile konuşup sorunu Build'e anlatmak için külis'e doğru gitti . Kulis'in kapısının önünde bekleyen Jake Larin'i görünce yerinde dikleşip aralık olan kapıyı gösterdi .

"Bu gün de burası hiç boş kalmadı .

Larin aralık olan kapıdan içeriye bakıp sıkıntılı bir iç çekti . Ne işi vardı ki burada , zaten yeterince sorunları vardı .

"Çıkartmaya çalıştım ama Build ile konuşmakta ısrarcı " dedi

"Ben hallederim , sen burada kal " Wichapas buradaysa Build nereye kaybolmuştu ? Onu görmüşmüydü ?

Külise girip kapıyı kapattım "Bay Wichapas?"adının anılması ile Bible aynanın yanında duran dağınılmış çantadan bakışlarını çekip Larin'e döndü .

"Burada olmamanız gerekiyor " dedi Larin ardından ekledi "eğer burada görülürseni sizin için iyi olmaz "

"Biliyorum , ama onunla konuşmam lazım " dedi Bible sesindeki çaresizlik açıkça okunuyordu .

"Sizinle konuşmak istediğini sanmıyorum " dedi Larin " ama ikinizin de bir konuşma yapması lazım " Larin biliyordu ki iki taraf ta birbirini görmezden gelmeye devam ettiği sürece daha çok acı çekiceklerdi . Bible'ın umutla gülümsemesine karşılık Larin tekrar konuştu

" Ama şimdi olmaz daha önemli sorunlarımız var şimdi kimseye görünmeden giderseniz daha iyi olucak " cebinden numarasının yazılı olduğu kartviziti çıkarttı "Hazır olduğunuz zaman beni arayın sizi bir araya getirmeye çalışırım " ne kadar arkadaşına ihanet ediyormuş gibi hissetsede doğru olanı yaptığını düşünüyordu .

Bible kartviziti alıp cebine koydu "Teşekkür ederim " Kulisten çıkmadan önce dönüp aynanın yanındaki çantaya baktı " Ona mı ait?"

Larin , Bible'ın baktığı yöne yani Build'e ait olan ilaç çantasına baktı . Normalde bu çanta ulu orta bir yerde durmazdı biri gelip odayı karıştırmasaydı Bible çantayı görmicekti bile . "Malesef " dedi .

Bible kafasını sallayıp odadan çıktı ve koridorda kayboldu . Bible'ın ortadan kaybolması ile Larin de Kulisten çıkıp kapıyı kilitledi ve Jake ile birlikte Build'i aramaya başladılar

Koridorun sonundaki tuvaletin önüne geldiklerinde içeriden gelen ağlama sesi ile Larin ve Jake birbirlerine baktılar . Jake hışımla içeri girerken Larin arkasında kalmıştı.

Build oturduğu yerde bacaklarını kendine çekmiş elleriyle yüzünü kapatmıştı hıçkırıklarının arasında zorlukla nefes almaya çalışıyordu . Yanında kim olduğunu henüz göremedikleri adam ise Build'in yanında diz çökmüş bir şekilde duruyordu .

Larin , Jake'i ittirip Build'in karşısında diz çöktü ve yan tarafına baktı " Bay Pipat ? " Şaşkınlıkla kurduğu cümle ile Jespipat ile göz göze gelmişti . Aman tanrım yakından ne kadar da yakışıklıydı . Bir dakika! Bu adamın burada ne işi vardı ? Bu gece neden herşey oldukça saçma ilerliyordu .

Build'in tıkanan nefesinden dolayı genzinden çıkan tuhaf ses ile Larin gözlerini ayırdı ve Build'e döndü . Kapalı gözlerinden akan yaşlar ile titreyen vücuduna sarılmış nefesini düzenlemeye çalışıyordu .

Build'e yardımcı olmak için elinden geleni yapmalıydı . Ellerini titreyen vücuda uzattığında Build yaslandığı duvara kendini daha çok itmişti "Dokunma bana ! Uzak dur benden "

Hızlanan nefes alışverişi ile şiddetli bir şekilde ağlamaya başlamıştı .

"Build benim , Larin arkadaşın . Lütfen aç gözlerini "

"Hayır . İstemiyorum "

Build sızlanışlarının arasında ellerini saçlarına atıp çekiştirmesi ile Jes refleksle ellerini Build'in bileklerini tuttu .

"Kendine zarar veriyorsun lütfen yapma " dedi Jes ne yapacağını bilemeyerek . Ağlamaktan dolayı yıldız gibi parlayan kahverengi gözler ile göz göze geldi. Aklına gelen fikir ile Larin'e döndü bunu bir arkadaşında denemişti belki işe yarayabilir di . "Sarılmak işe yarayabilir . Deneyebilir miyim "

Larin daha önce işe yaradığını biliyordu . Ama şu an Build'in onu istemiyor gibi gözüküyordu . Jes'i onaylayarak biraz geri çekildi . Jes yavaş hareketlerle Build'e kollarını dolayıp Build'in başını omzuna yasladı.

Birkaç dakika sonunda Build sakinleşmişti , artık daha fazla burada duramıyacakları için Larin artık kalkmaları gerektiğini düşündü

"Artık gitsek iyi olur "

Build , Larin'i duymazdan gelirken Jes kollarını sardığı bedenden uzaklaşmaya çalıştı.

"Hayır gitme " Build'in kapalı gözlerinden tekrar yaşlar akarken titreyen sesi ile konuşmaya devam etti "Beni bırakma . Lütfen gitme " başını yasladığı omuza bastırıp burnunu çekti "Lütfen "

"Tamam gitmiyorum " Jes'in yatıştırıcı ses tonu ve sırtını sıvazlaması ile sakinleşen Build duygu patlaması sonrası vücudu uyuşmuş ve hareket edemicek hale gelmişti . Yani genelde öyle olurdu .

Larin bir süredir çaresizce olanları izleyen Jake'e dönüp arabayı arka tarafa getirmesini söyledi . Kimse Build'i bu halde görmemeliydi .

Jes'in de yardımı ile Build'i lavabo dan çıkartıp arabaya bindirebilmişlerdi . Larin arabanın kapısını kapatıp kafası karışık bir şekilde olayları idrak etmeye çalışan adamın yanına gitti .

" Çok teşekkür ederim bay Pipat siz olmasaydınız onu sakinleştirmemiz çok zordu "

"Neden böyle oldu ? Bizim yüzümüzden mi ? "

Larin tabiki de yalan söylicekti yani beyaz bir yalan

"Bilmiyorum , aslına bakarsanız bu gün oldukça karmaşık bir gündü "

Jes olayları bilmese dahi kafasını salladı " Peki siz iyimisiniz ? "

Bu soru Larin'in tuhafına gitse de bozuntuya vermedi "İyiyim , teşekkür ederim . Artık gitmemiz gerek " dedi ve aklına gelen şey ile ekledi " Bu yaşananları - "

"Kimseye anlatmam " diyerek lafını tamamladı Jes "Bu özel bir durum anlayabiliyorum "

"Anlayışınız için teşekkürler . Muhakkak Bui de size teşekkür etmek isticektir " dedi arabanın arka koltuğunda uyuyan arkadaşını göstererek .

"Kendisiyle görüşmek isterim " dedi Jes Build'e bakıp tekrar Larin'e döndü " Ve tabi sizinlede "

Larin iyi akşamlar dileyip arabaya doğru giderken yanaklarının neden ısınmaya başladığını sorguluyordu. Ünlü bir oyuncuyla sıradan bir sohbet etmek böyle hissettiriyordu demek ki .

*****************************

Kafa karışıklığı ile etrafına bakınan genç adam odasına ne zaman geldiğini hatırlamaya çalışıyordu . Sarhoş olmadığını biliyordu böyle önemli bir gecede içmesi doğru olmazdı . Ama neden hiç birşey hatırlamıyordu . Telefonundan gelen sesler ile düşüncelerinden sıyrıldı

Yatakta oturur hale gelip telefonunu eline aldı ve en çok bildirim olan uygulamaya girdi gördüğü tweet ve tweet'teki video ile elleri titremeye başladı . Nasıl ? Böyle bir şey nasıl olabilirdi ?

******************************

Be on cloud toplantı odasında sesizlik hakimdi . Build'in kırmızı reçeteli ilaçlarının yayınlanmasında saatler sonrasında şirketin hiç hoşuna gitmeyen bir olay gerçekleşmişti .

"Gerçekten inanamıyorum " dedi Kris pond etrafta volta atarken "Herkesten beklerdim . Bu odadaki herkesten beklerdim ama senden beklemezdim Jes"

Sinirle iç çekti Jes " Anlamıyorum bunun nesi yanlış?"

Jes'in menajeri pond'dan önce sorusuna cevap verdi "Jes sen nasıl görüntülendiğinin farkında mısın ? Partnerinin eski partnerini o ayakta duramazken lavabodan çıkartırken görüntülendin ! Herkes aranızda bir şey olduğunu düşünürken rahat bir şekilde oturamazsın " Menajerinin açıklaması ile durumun ne kadar garip olduğunu düşündü oysaki sadece yardım etmişti .

Sessizliği partnerinin sorusu bozdu "Neden o haldeydi ? " Jes partnerinin sorusunu sesiz kalarak cevap verdi .

Bas'ın "Açıklama yapmış " demesi ile herkez ona döndü.

"Kısacası dün gece rahatsızlandığını ve Jes'in ona arabaya kadar yardım ettiğini söylemiş . Ortada herhangi bir ilişki veya istismara kalkışma olmadığını da belirtmiş "

"Peki buna kim inanır " dedi pond telefonuna bakarken " bir grup sizi shiplemeye başlamış bile "

" Belki de insanlara onunla arkadaş olduğumu inandırabilirim " dedi Jes

"Bu çok saçma . Build ile bir toplantı ayarlasak iyi olur . "

********************

Dergi çekimlerinden sonra Bible üstünü değiştirmiş Jes'i bekliyordu , bir yandan da dün gece Larin'in verdiği kartvizite bakıyordu .

"Beni mi bekledin ? " Kaşlarını çatarak gelen partneri ile kartviziti cebine koydu .

"Nesi vardı ? "

Jes anlamazdan gelmeye çalışarak sordu "kimin ? "

"Salağa yatma " dedi Bible kaşlarını çatarak "Dün gece ne oldu da yürüyemiyecek hale geldi ?"

"Bilmiyorum "

"Biliyorsun "diye diretti Bible "ve bana da söyliceksin"

"Bu kadar merak ediyorsan kendisine sorsana ! " Jes'in sözleri ile adeta sarsılmıştı Bible . Sırtını dönüp giti .

Bible'ın gitmesi ile Jes telefonunu çıkartıp dün gece bulduğu numarayı aradı.

"Merhaba Larin . Acaba Build ile görüşebilme ihtimalim var mı ? "

 

 

 

 

 

Loading...
0%