Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Ateş Klani Tanitim

@gizemmgurbuzz

❗Bu kitap 2009 tarihinde yazılmaya başlanıp üniversite bitirme tezim olarak yazılmış 2010 da tez ile birlikte Marmara Üniversitesinde sunulmuştur. Kurguda hiçbir değişiklik yapılmadı.

Romana başlamadan önce belirteyim; Bu kitap buram buram saf aşk okumak isteyenler ve karakterlere aşık olup içinde kaybolmak isteyenlere itafen yazılmıştır.

Uzun betimlemeler ve konu saptırmalarına yer olmaksızın hayal gücünüzle yer mekan eşleştirmesi yapabileceğiniz kendinizden bir parça bulabileceğiniz filim tadında bir aşk hikayesine hazırsanız sayfaları çevirmeye başlayabilirsiniz.


OSMEİN: " Yeni Dünya, Uzay Çağı... Tüm bunlar geçmişten bu güne bakan biri için ne ifade ediyor bilmiyorum. Havada uçan arabalar mı? Uzay istasyonları mı? Dev gökdelenler, saniyenin onda birinde diğer kata çıkabilen asansörler, sanal ekranlar, akıllı robotlar, dev klonlama cihazları ve tüm bunların yanında kafayı yemiş bilim adamları... Hadi ama bir hayal edin. Hayat ne kadar kolay. Tuşlarla, sistemlerle dolu kolay bir yaşamı kim istemez ki? Ben. Ben istemiyorum! Bunlar geleceğin hayal etmek istediğimiz yanları. Daha derine inin bütün bunların nasıl işlev göreceğiyle ilgili noktaya. RADYASYONA. Kısa bir bilgi verecek olursak; maddedeki protonlardan fazla nötronların parçalanarak ortaya alfa, beta ve gama adında gözle görülmeyen ışınların çıkması. Tanıdık geldi mi? Yoksa şimdiden radyoaktif maddelerin esirimi oldunuz? Öyleyse hayal gücünüzü genişletin ve radyoaktif bir hayatın gelecekte nasıl olabileceğini düşünmeye koyulun. 'Yıl 2205 Üçüncü Dünya Savaşından yıllar sonra tek bir isim altında yeniden toplanmaya çalışan milyonlarca insan, yok edilen bir geçmiş, altüst olmuş bir gelecek ve bunların süslü ismi "Uzay Çağı"' Pekâlâ, sustum! Güneye gidiyoruz. Tüm bu anlattıklarımın dışında kalan bir dünyaya..."


"Bir kitabı okumanın en güzel yanı sayfayı çevirdiğinizde sizi nelerin beklediğini bilmemenin verdiği heyecandır. Bir sonraki sayfada buluşmak dileğiyle..."
Gizem GÜRBÜZ

Loading...
0%