Yeni Üyelik
6.
Bölüm

0.5 Seri Sapık

@gizemmgurbuzz


İki gün sonra 20 Aralık 2023 22.14


Sapık kişisinden gelen yeni mesaj

Sapık: ##Doc. 123##(22.14)

Sapık: Biraz meşguldüm unutmuşum. Sanırım bu dosyaydı istediğin.

Ezgi yatağında doğrulup Wpad panelinden çıkarak baktığı mesaj ardından yanaklarındaki havayı üfledi. Şimdide telefonunu karıştırıyor olmalıydı. Neyse ki hesaplarından çıkmıştı genç kız. Sevdiği fotoğrafları Instagram hesabında kayıtlı olduğundan kalan çok önemli değildi Ezgi gözlerini kırpıştırarak telefonu içindeki saçma sapan fotoğrafları düşünüp başını iki yana salladı. Neyseki çok çekineceği birşey yoktu. Ama yakın zamanda tüm aile bir arada toplaşıp çektikleri akşam yemeğinden birkaç bastırmak istediği kareyi birde yakın arkadaşı ile olanları kaybetmese iyi olurdu.

Cihan eve girecekken haliyle önünden geçtiği sahile gözü takıldığında geçen gün yaşadığı macera aklına gelip kendi kendine sırıtıp garaj kapısı açılıp arabayı park ettikten sonra ilk iş arka bahçeden odasına açılan balkon kapısından girip üzerini değiştirmesi ardından telefonu kasadan çıkardı. Genç adam bu konuda fazla temkinli olduğunu düşünsede ciddi anlamda korkmuştu çünkü ne ailesinin ne de kendisinin kaldırabileceği bir olay değildi taciz suçlaması. kendi kendine bir musibet bin nasihattan evladır diye mırıldandıktan sonra Ezginin geçen gün bahsettiği dosyaya bakıp önce kendisine ardından ona gönderdi. "Senin cenaze namazını kılma vakti geldi" Dedi telefonun ekranını sağa sola kaydırırken. Genç adam telefonu ezebilmek adına ağır birşeyler bakınırken kendininkinin titremesi ile bahçeden aldığı kenar taşını bırakıp ekrana baktı.


Balköpüğü kişisinden 1 yeni mesaj

Balköpüğü: Galeride iki üç resim daha var ama...


Cihan bir müddet kızı kaydettiği isme ardından aklına gelen vasat saçlarına gülümseyip bok sarısının bal köpüğü ile ne alakası olduğunu düşünerek başını iki yana salladı.


Ne resmi?

Balköpüğü: toplu birkaö aile fotoğrafı birde sarışın bir kız ile yan yana bir iki fotoğraf son. Sonrasında dilediğinizi yapabilirsiniz.

Cihan masaya koyduğu telefonu alıp bir müddet galerinin nerede olduğunu arayarak bulması ardından içindeki resimlere baktı genç adam bir sürü tuhaf fantastik resim üzerinde kitap kapağıymışçasına birşeyler yazılı resimler. Deniz çiçek böcek fotoğrafları ünlü adam ve kadın giflerine bakıp sonunda telefondaki en düzgün şeymiş gibi duran kalabalık fotoğrafları birde bahsettiği sarışın -ki en azından sarının ne olduğunu biliyor olmasına karşın sırıtmadan edemedi- arkadaşı ile olan fotoğraflarını telefonuna atıp yolladı.


#Resim


#Resim


#Resim


#Resim


;Pekala telefona veda etme zamanı başka birşey yok 😮‍💨


Balköpüğü : O benim emektarım kibar davranın...


;Peki... Daha az vuracağım!


Balköpüğü : Umarım karıştırmak yerine kişisel haklarıma saygı duyarak imha edeceksiniz!


;😲🤔


;Ben sapık değilim...


Balköpüğü; 😶


;Peki... Bradley Cooper, Chris Hamsworth, Ian Somerhalder giflerine çok meraklı değilim... Kadınlar...


Balköpüğü; hiç karıştırılmamış...


;yukarıdaki fotoğraflara ulaşmak için gözümü kanatan diğerlerini geçmem gerekiyordu... 😒


Bal köpüğü:Her ne ise...


Cihan başını iki yana sallayarak hiç duymadığı kitap kapaklarına kaş çatarak baktıktan sonra içlerinden birine tıklayıp yazarını görmek istedi. Genç adam yukarıdaki Ezgi İlter yazısına kapaktaki "Kusursuz" Yazısına bir müddet bakıp kaşlarını kaldırarak sırıttı ve ana ekrana dönüp karşısında duran turuncu W logosuna gözlerini kırpıştırıp bir çelit word uygulaması olduğunu varsayarak üzerine bastı Cihan Wattpad yazısını gördüğünde gülerken telefonu elinden düşürdü.


;Watty Girl ha... 🤨

Balköpüğü kişisi sizi engelledi.

Genç adam cıklayıp telefonunu yatağı üzerine atarak yere düşeni alıp bahçe taşına koydu ardından kenardaki taşı üzerine birkaç defa vurarak cılkını çıkarttıktan sonra keyifle ön bahçeye doğru yürüyüp gerinerek başına her tür saçmalığı açan telefonu boğazın serin sularına bıraktı.

"Yaşasın özgürlük! "

Ezgi diş gıcırdatarak adamın Watty girl yazısına omuz silkip onu engelledi.

"Ezginin kurtuluşu 2023..."


---

Bir kaçgün sonra

Cihan anne babasının tatile çıkmasını fırsat bilerek kendisinede birkaçgün sonrasına arkadaşlarıyla güzel bir tatil ayarlamıştı. Genç adam annesinden aldığı direktifler üzerine bu yıl üniversite sınavına hazırlanan kız kardeşi Sanemi kontrol etmek üzere odasına gitmiş kapısı aralık olduğundan bakmakta sakınca görmemişti. çalışma masasında kitabı defteri açmış üzerine eğilmiş kardeşinin ardından yavaşça ilerleyerek her ağabeyin yapacağını yapmak üzere onu korkutup ciyaklatmakta bir sakınca görmeyerek ardına dikildi lakin kitap arasındaki tableti Sanemin okumaya daldığı hikayeyi gördüğünde cıklayıp elini omzu üzerinden atarak tableti çekip kaş çattı. "Ne yapıyorsun! "

"Abi! " Sanem sıçrayarak arkasını dönüp tableti çekmek istediğinde ağabeyi elini havaya kaldırarak uygulamada geri döndü.

"Bu ne Sanem! "

"Kitap okuyorum! "

"Ders çalışıyor gibi yaparak! " Cihan kardeşinin okuduğu hikaye kapağına ardından yukarıdaki wattpad yazısına bakıp öfkeli bakışlarını gözlerine dikti. "Kitap! Wtpad... "

"Onlar kitap! " Sanem tableti almak istedi.

"Bunlar kitap değil ahlaksız şeyler! Buyur kütüphane... " Cihan kitaplardan birini çekip kardeşinin eline tutuşturarak kaş çattı. "Otur oku Sanem! Bir daha bu çöpü görmeyeceğim! "

"Saçmalıyorsun... Birkaç tane edepsiz ayrıntı yüzünden yazılan herşeye çöp diyemezsin! Kaç yazar var orada kaç tane değerli kurgu var senin haberin varmı! Kitap olmuş kaç öykü var! "

"Sanem... "

"Git başımdan... İçine girmeden yorum yapıyorsun! "

Cihan tableti açıp uygulamaya tıklayarak arama kısmına bastı içindeki kategoriden romantik olan kısma bastıktan sonra başını iki yana sallayarak kardeşine çevirdi. "Bu ne? "

"O... Ben onu okumuyorum! "

"Bu ne! Artı on sekiz! Bu on sekiz! "

"Ben bu ay 18 oldum! Artı... " Genç kız dudaklarını kemirdi.

"Bu hocaya atlamış ... Bu abiye atlamış... Sanem bu ensest! " Cihan diş gıcırdatarak tableti koltuğu altına sıkıştırdı. "Görmeyeceğim! " Genç adam telefonu açıp kardeşine özel öğretmen yollayan firmayı aradı.

"İyi günler... Sanem kırcalının vasisiyim... Öğretmenleri iptal etmek istiyorum"

"Abi! " Sanem sıktığı dişleri arasından ağabeyinin kolunu silkti.

"Evet... Hayır memnuniyet meselesi değil yanlış anlaşılmasın... Teşekkür ederim... Teşekkür ederim daha sonra tekrar görüşürüz! "

"Abi! " Genç kız dolan gözleriyle gidip yatağına oturdu. "Çık git odamdan! "

"Saçma sapan şeylere bakacağına ders çalış!"

"Defol git! " Genç kız ciyakladı. "İğrenç pis zihniyetli! Geri kafalı manyak!"

Cihan masa üzerindeki telefonu ve laptopu alarak odanın kapısını çarpıp çıktı. Genç adamın tersi dönmüştü. Kendisine bakan Esra ablanın yanından geçip odasına girerek elindekileri yatağa attı.

"Wpadmiş..." Cihan bir anda aşırı tepki verdiğini düşünüp pişman olduğunu hissederek kapıya baksada duruşunu bozma niyetinde değildi. Genç adam balkona çıkıp bir müddet temiz hava alması akabinde tableti alıp uygulamayı silmek üzere kilidi açtı. Açık kalan ana sayfadan aşağıdaki ibarelere bakıp merakla sanemin profiline girdi.


Şu an okuduklarım 12

Okuyacaklarım 25

Çok sevdiklerim 33

Kıymetlilerim 17

Fantastik 20

Tarihi kurgularım 47

Bilim kurgu 30

Genç adam hayret dolu bir gülüş koyvererek çalışma masasına oturup bilimkurgu kategorisinden bir kitaba tıklayarak göz gezdirdi. Cihan ilk bölümü açıp elini masadaki mutfağa bağlanan telefona atarak kulağına dayadı "Sevgi abla bir kahve rica edecektim... Filtre... Teşekkürler... A, Sanemede brownie ve vişne götürürseniz... Teşekkürler..."

Cihan kaydırdığı bir diğer bölümü okurken eliyle kahve bardağını arayıp çarptığından masaya döktüğü için kafasını çekerek dilini şaklattı. "Oldumu şimdi! " Tablete geri döndüğünde tepede bölüm yirmi yazısını görünce gözlerini irice açarak sağa sola ardından duvardaki saate baktı (23. 50) bıraktığı zaman diliminin akşam yedi suları olduğunu hatırlar gibiydi. Genç adam odasının kapısı çalındığında irkilerek tableti kapatıp önüne koydu.

"Telefonumu ver! " Sanem şişen gözlerini ağabeyine dikip etrafa baktı.

"Son zamanlarda neden herkes aynı şeyi söylüyor" Cihan suçluluk duygusuyla bakışlarını kaçırdı. "Orada yatakta."

Genç kız bilgisayarı ve telefonu alıp göz devirdi.

"Sanem! ”

" Ne! "

"Al şunu... " Genç adam tableti kıza uzattı.

Sanem hızla gidip onu da aldıktan sonra kapıyı çarparak odadan çıktı.

"Siktir hangi bölümdü!! ”

Genç adam telefonu açıp uygulamaya girmesi ardından ajandasından sahte hesaplar için açtığı maillere bakıp kaydolduktan sonra bir müddet kullanıcı adı düşünmeye koyuldu. Hoş hepsi alınmıştı bulmak pek kolay değidi "piikachuuu" Da kakar kılıp profilinede pikachu resmi koyması ardından giriş yaparak az evvel okuduğu kitabı aratıp kütüphanesine kaydetti. Genç adam bir süre daha okuduktan sonra

"Kusursuz bir işletim sistemine sahip" Yazısına takılarak gözlerini kıstı.

"W girl ha... "

Cihan kendini tutamayarak hatırladığı kadarıyla Kusursuz ismindeki kitaba girip kapaktaki sarışın kıza bir müddet göz süzerek profile tıkladı. Kapaklar altındaki kendi okuduğuna nazaran çok küçük kalan okunma sayılarına tamamlandı ve yetişkin ibarelerine bakıp kaş kaldırdı genç adam. "Çüş... Yememiş içmemiş yetişkin içerik yazmış! Yedim seni Ezgi İlter... Bana sapık muamelesi yapmak neymiş şimdi gör! Sensin sapık! "

Genç adam açtığı önsöz vari tanıtım sayfasını okuduktan sonra en aşağıdaki seri sıralaması olarak konulan fotoğrafa baktı.

"Seri sapık seni! ”

--

Bahsedilen kurgular kendi kurgularım beni yeni tanıyanlar için... Tanımak isteyenler takipte kalın.

W uygulaması bu kurguda geçecek çünkü orada yazdığım bir kurgu. Ve şu an Cihan gibi saçma kişiler yüzünden bazı şeyler ters yüz oldu...

Birde uygulamaya alışabilsem gerçi tasarım ve sadeliği hoşuma gitmedi değil


Loading...
0%