Yeni Üyelik
13.
Bölüm

1.2 Yeniden...

@gizemmgurbuzz

Cihan yemek masasında babası annesi kız kardeşi ile oturmuş Esra ablanın önüne koyduğu ev yapımı tarhanadan içerken öte yandan hemen yanında ona sırıtan telefona bakmaktaydı.


"Ya şu çorba var ya... Bunun yerini ne doldurur? Rahmetli babaannem yaşarken yaz sonu köyde toplanılır bütün ahali artık yüz kilo mu iki yüz kilomu? Tabii yoğurdu mandadan biberi domatesi tarladan... Oturur mayalarlar... Herkes toplanır ufalanır" Ömer bey kızına bakarak güldü. Ne yapıyorsun eline manikür mü filink mi pilik mi? Otur yoğur tahranayı bak o ellerin nasıl feelingli yumuş yumuş oluyor. "


"O kadar şirket elin altında peeling diyemiyor musun baba? " Sanem annesine bakarak güldü.


"Sen önce Türkçe konuş. Tarhana efso baba bende çok severim" Cihan Saneme göz ucuyla baktı.


"Takmış benim Türkçeme haşerat-ül zehri zıkkım! "


" Ne? " Genç adam kaş çatarken babasının kahkaha atmasına karşın kendiside güldü.


"Yeter cıvık oldunuz iyice. "


Cihan saate saate bakarak yemek yemeğe devam etti. Genç adamın aklı hala ne yazması gerektiğindeydi. Yada yazmasa mıydı? O zaman kendisini çok kötü hissedecekti. Ezgide durumun tuhaflığının farkındaydı. Cihan kızın ona hak verdiğini söylemesi ve duyuruda da rezalet diye tabir ederek üzüldüğünü belli etmesine karşın bir mesajı çok görmenin aleyhine olacağını biliyordu. Hoş Ezgi İlterin eşine dostuna ne anlattığını da bilmiyordu. Sahi onunla karşılaşmasını konuşmasını çevresine anlatmışmıydı? Yapmasa iyi olurdu. Genç adam gözlerini kırpıştırarak "yaparmı? " Diye düşündü. Ardından yemeğini bitirip masadakilere baktı.


"Müsaadenizle biraz dinleneceğim"


"Yarın üçdeki proje toplantısına hazırlandınız mı? " Ömer bey oğluna baktı.


"Herşey hazır. "


"Tamam şirkete erken gel"


"Ne zaman geç kaldım? " Genç adam sorar bir ifade ile babasına baktı lakin cevap alamadığında "öbür oğluna söyle o uğraşsın" Diye homurdanarak odaya yöneldi. Oh herif amerikada keyif çatsın Cihan kölelik yapsındı. "Büyük kardeş sorunsalı... " diye düşünürken Ezginin de farklı bir şekilde aynı sorun ile mücadele ettiğini düşünmekteydi. Genç adam kızın yedi bini sorun edecek kadar pinti olduğunu da düşünebileceğini anımsadığında kendi kendine cıklayarak odaya girip evvela üzerindekilerden kurtulup bir eşofman sweet giydi. Lensleri de atıp yüzünün yarısını kaplayan çerçeveleri takması ardından kendini yatağa atıp yanındaki kumanda ile müzik açarak ardına yaslandı. Şimdi yeni bir hesaba ihtiyacı vardı. Şu wattpadden mesaj atmaktan da haz etmiyor olsa da İnstagramdan eklemeye niyeti yoktu. Parayı da yatırdığından bu defa engelleme inatlaşmasını o yapacaktı hem. Omuzlarını çevirerek uygulamayı indirmeye koyuldu.


Mesajlar


19Pikachuu07;


Merhaba,


Sanırım kim olduğumu biliyorsun. Zarfını aldım. Mesajlarını gördüm. Öncesinde ufak bir meblağa için tribe girmeyecek bir insan olduğumu belirtmek istiyorum. Seninde söylediğin gibi iki gün tanıdığım birinden aldığım o mesaj tuhaf hissettirdi.


Yanlış oldu doğrusu arkadaşlığın çok başında olduğum birinden olacaktı. Her ne ise o kısım sorun değil. Benim sorun ettiğim sonrasında gördüğüm video ve resimdi. Takdir edersin ki birbirimizi tanımıyoruz. Açıkça söyleyeceğim gerçekten kullanıldığımı düşündüm. Anlatabilecekmiyim emin değilim fakat yeni tanıştığım insanların yüzde doksanı tarafından kenarda mutlaka olması gereken bir adam olarak görülüyorum yahut iş ayarlayıcı belki araya tanıdık sokucu. "Senin millet vekili tanıdığın vardır şu işi hallet. Şuraya girmek istiyorum bir referans ol. Şu kadara ihtiyacım var. Gibi gibi. Sırf bu yüzden etrafımda çok kişi olsa da içselleştirdiğim kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.


Uzun lafın kısası evet seni yanlış anladım ve iyi şeyler düşünmedim. Belki sormam gerekirdi ya da kızmam ama obdediklerini lisede yapıyordum. Bu tip durumlara ne kadar alışık olduğumu sen tahmin et. Sonuç olarak iyi niyetinin bir şekilde karşıma çıktığını düşünüyorum. Çıkmasaydı yaşayamaz mıydın? Pekala yaşardın yinede içinin rahat etmesi adına bu mesajı atıyorum. Sorun yok. Birde benim yüzümden kendini kötü hissetme lütfen. Radikal bir karar ile şehir değiştirmeniz zor bir durum. Delikanlı için çok daha zor. Hepimiz vaktiyle benzer hatalar yaptık. Üzerine gitmeniz daha kötü yapacak herşeyi. Sonradan anlayıp durulacak ve yine onun için pek çok şeyi göze alan ablası ile konuşacaktır. Büyük kardeş sorunsalı... İyi günler (19.47)


---


Ezgi evvela gelen mesaja ardından takma adına baktıktan sonra irkilerek üzerine tıkladı. Mesajı okuduğunda ise dudak büktü genç kız. Şüphesiz üzerinden büyük bir ağırlık kalkmıştı şu dakika. Bir müddet ne yazacağını düşündü ama yazmamak en güzel seçenekmiş gibiydi.


Nezaketin için çok teşekkür ederim. (20.03)


---


Cihan sayfa yenilemekten sıkılmış kızın güzel bir karşılık vereceğini var saymıştı lakin tek cümlelik mesajını gördüğünde ekrana öylece bakakaldı genç adam. "Teşekkür! " Bu muydu yani? Yeterince kibar olduğunu var sayarak gönderdiği mesajda saşmalayıp saçmalamadığını tartmak adına yeniden okudu. Cevaba baktığında ise anlaşılmayacak birşey yoktu. "Nezaketi için teşekkür etmiş yeterince konuştuklarını belki galeyana gelerek arkadaş dahi olmaya karar vermenin yanlış olduğunu sessizce ifade etmişti. Genç adam kendince hızlı bir onay vererek yeniden kafa salladı. Sanıyordu ki başka bir şeye gerek yoktu. Medeni bir şekilde halletmişlerdi. Fazla medeni... Genç adam etrafına bakınıp eni konu sohbet pozisyonu aldığını düşündüğünde anlamsız bir mimik yaptı. Sohbet değil bir veda konuşması. Bu daha doğru olurdu. Cihan sağa sola bakınıp telefonu yanına koyarak başucu kitabını açıp sayfaları karıştırmaya koyuldu. Az sonra telefona bildirim geldiğinde ise kendi kendine sırıtıp kitabı kapattı ve ekrana döndü. Cihan bildirimin Wattsaptan gelen mesajın da geçen gün Berkin götürdüğü yeni mekanda tanıştığı hoş bulup tatlı dilli olmaya çabaladığı Pınar isimli kızdan olduğunu gördüğünde kaşlarını kaldırıp indirerek mesaja tıkladı.


Pınar; Merhaba Cihan. Geçen gün numaramı almıştın.


; Sen de benimkini almamış mıydın ?🙃


Pınar; Almışım evet biraz kafam güzeldi. Bugün rehber temizliği sırasında gördüm.


;ve? 


Pınar; Yazarsın diye bekledim...


;Müsait olduğunda yaz dediğimi hatırlıyorum 🤔


Pınar; Gürültüden biraz karıştı sanırım. 😇


;Mümkün.


Pınar; Ne yapıyorsun?


;Odamda oturuyorum. Dinleniyorum sen?


Pınar; Odanda oturuyorsun ...


;? 


Pınar; şaşırdım. 🤗🤗


;Neden ki?


Pınar; ne bileyim mekanda falansındır diye düşündüm.


;😃 sevmem ben öyle mekan falan. Tek tük haftada bir bazen ayda bir.


Pınar; ne seversin?


;Oyun, Kitap, kahve, çizgifilm, çizgi roman...


Pınar; Cool


; sen?


Pınar; söylemem. 🤭


; ne merak mı edeyim?


Pınar; eh...


;az evvel merak edip sordum. Üzerine neden merak etmek zorundayım?


Yazıyor...


Çevrimiçi


Yazıyor...


Pınar; Sanırım her şeyin cevabını hemen almayı seviyorsun.


;Hobilerimi sordun söyledim ben sordum söylemek istemedin. Bu konunun çokça peşinde mi koşmam gerekiyor? Soru üzerinde ne olduğu değil hobilerin...


Pınar;beyaz crop pembe tayt.


Cihan kaş çatarak ekrana bakıp anlam vermeye çalıştı. Ardından önyargılı tavrını bir kenara atarak yazmaya devam etmeye karar verdi.


; Sporda mısın?


Pınar; Hayır evdeyim. Arkadaşlar gelecek oturacağız.


;Anlıyorum.


Pınar; Kim diye sormayacak mısın?


; Söylemezsin 😄 Geldiklerinde üzerlerinde ne olduğunu merak edebilirim ama. 😃


Pınar; Berkde gelecek. Gelmek ister misin? Takılırız.


; Berkse kot ve kapüşonlu giyecektir. Öbürlerini bilmem.


;Bu arada teşekkür ederim. Kalabalık takılmayalım.


Pınar; yalnız mı takılalım? 😳


;Ayıp mı ettim.


Pınar; Yok da pat diye yalnız takılmak...


; birşeyler yeriz.


Pınar; ben yemek yapamam ama yani makarna seversen?


; Restoran mı yok dışarıda?


Pınar; he dışarıda☺


;Evet. Güzel birkaç yer biliyorum hem kalabalık değil hem paparazi yok.


Pınar; Ciddi misin sen hep böyle.


;Üzerimde Sweet ve eşofman var gözümde de acımız büyük gözlükleri... Acım da baya büyük hani. Beş kadar...😃 Baya güldüm şu an.


Pınar; Yaa... Çizdirsene.


;Yok dokundurtmam korkuyorum.


Pınar; böyle çok mu güzel. Bizim aile doktorumuz işinin ehlidir. İstersen randevu ayarlatayım sana.


; Hazır değilim.


Pınar; 😄😄 Ben göz rengi amelyatı olacağım. Sençizdirmekten bahsediyorsun.


;Vay be...


Pınar; Birşey olmuyor.


;iğne oluyor!


Pınar;😃 Ya sen iyiki kadın doğmamışsın o zaman.


;Ya estetikler...


Pınar; Estetik değil onlar dolgu.


;kaç kişi öldü haberin var mı senin.


Pınar; Onlar merdiven altı.


;Ne ise ne. Kendiniz olun kızım doğacak çocuğumuzun şeklini şemalini bilelim. 😃


Pınar; Pardon! Ne alaka!


;Ciddi tavrımı bozdum🧐


Pınar; yok sen baya laf soktun🤨


;Hayır... Sende varmıydı onlardan...


Pınar; ?


; peki varsa da güzel durmui diyeyim o zaman.


Pınar; Ben zaten çirkin değilim. O hoşunıza giden modeller de diğer herkesde bu şekilde üstelik. Bunun tiple alakası nedir. Makyajla mı uğraşalım bütün gün.


; kızma 🤗 Birşey demedim. Espri yapmaya çalıştım.


Pınar; olmadı.


; E canım benim bu kadar sinirleneceksen ne diye yaptırıyorsun. Benim annemde de var. Kız kardeşim de ben tutmasam yaptıracak. Daha hoş olmak istemekte bir sakınca yok. Dozunu aşmadığın müddetçe.


Pınar; Ona hoş olmak değil çok çok çok daha hoş olmak diyelim.


; Peki.


Pınar; Birazdan gelirler. Gitmem gerek.


;Peki bayan sinirli. Hazırlanma curcunasında başarılar.


Pınar; ne hazırlanması?


; crop tayt?


Pınar; e?


; Hırka kazak?


Pınar; ben Cihan Kırcalı ile mi konuşuyorum?


;Ben avukatı.


Pınar; Bana dedesi gibi geldi.


; 😕 ?


Pınar; yani tatlım Crop tayt falan benim dedem soruyor o soruyu... Yok o bile sormuyor.


;Giyim kuşam çok umurumda değil de tayt dedin mi kolları havaya kaldırınca açılmayacak bir şey, bir uzun gömlek üzeri kazak?


Pınar; kapı çaldı.


Görüldü.


Cihan gözlerini pörtleterek ekrana baktı. Genç adam sinir oluyordu uygunsuz giyilen tayta. Bir süre ensesini ovalayarak saçlarının önünü düzeltti ardından daha dokuza gelmeyen saate bakıp başını iki yana salladı. Herkesin bir göz zevki vardı. O cropsa Cihan altına bilekten büzgü bol bir eşofman bele sarılı ince bir hırka tepeden toplanmış saçlar beklerdi. Genç adam sıradan Avrildan çıkan Tomorrow şarkısına dikkat kesilmişken telefona ardından hoparlöre parmak uzatıp "onun gibi" Diye homurdandı. Kendikendine cıklayarak


"Not today today today" Diye uzayan kısmı mırıldanırken bu defa kitaptan önce Wattpade dönerek ister istemez mesaja baktı. Birşey de yoktu. O kadar yazının üzerine ! İnsan bir iki kelime ederdi. Genç adam diş gıcırdatarak ekrana baktı.


19pikachuu07 ;


? (20. 42)


---


Berk arkadaşı Pınarın kendisine Cihana yazdığını ve adamın onunla dalga geçtiğini yakınışını uzun uzun dinlemek zorunda kalmıştı. Genç adam kızın sinirle giyimine kuşamına varana dek bahane bulduğunu anlatınca yanaklarındaki havayı üfleyerek oturduğu yerde toparlaması adına mesaj yazmaya karar verdi. Kıza da bir anda Cihan her boka fikir beyan eder demek de istemiyordu.


Berk; Oğlum. Ne yaptın lan? (22. 33)


;Ne? Crop pembe tayt beni sana mı şikayet etti birde.


Berk; yahu sanane kim ne hiymiş ne yapmış kız sana yazmış. Pınar tatlı bir kızdır ama tatlılık da bir yere kadar. Daha nasılsın demeden üzerine hırka giy denirmi lan!


; Ba Na Ne! Kimin ne giydiğinden ben kendi fikrimi söyledim bu. Ha birde şu var dı Si Ze Ne idi bizim ne konuştuğumuzdan.


Berk; Ben dedim oğlum sizi tanıştırayım diye. Çekti kenara bana söyledi. Çok sinir olmuş... Toparla. Bak ben yatıştırdım kızı.


;Çöpçatan olmaya mı karar verdin?


Berk; Benim çattığım çöplerin geneli evlilik yolunda yalnız. 😎


;Sen evvela kendine bak. 🤓


Berk; kelin ilacı olsa başına sürerdi. 😃 Neyse sen toparlarsın. Öyle giyim kuşam dış görünüş karıştırma.


;Her ne ise...


Genç adam tepedeki "w" Logosunu gördüğünde uygulamaya girip mesajlara baktı.


Ezgiİlterr;


? (21 20)


---


Ezgi teşekkür yazısı altına gelen soru işaretine anlam veremedi. Ne yazacaktı daha? Ezgi konuşmak istemiyordu. Böyle bir olay üzerine kendini daha fazla yormak niyetinde değildi. Mutfakta kahve yaparken içeri girip dolabın kapısını sökercesine açıp suyu çıkartan ve kafaya dikip yerine koyannkardeşine kaş çatarak


"Söktün söktün! Burası bizim değil! Ayrıca hava eksilere düşmüş neyin suyu o! Kafanada dikmeyeceksin! "


"Ya sen ne ayak? " Tolga elini çevirerek ablasına baktı. Kahve tepsisini alıp çıktığında ise tezgahta onun için bıraktığını içip geriye dayandı. "Acı bu acı! "


"Git başımdan! " Genç kız anne babası evden getirdikleri tvyi bağlamaya uğraşırken salonun köşesindeki masada bilgisayar başına oturup yazmak için hazırlanırken tepedeki mesaj kısmına girerek bir soru işareti bıraktı.


;? (21.20)


19pikachuu07; ?


;?? 


19pikachuu07; ???


;Mesajım gelmedi sanırım Nezaketin için çok teşekkür ederim yazmıştım.


19pikachuu07; şimdi etmiyor musun?


;Ediyorum.


19pikachuu07; pek nazik değildim ama...


; Yeterince naziktin. Sorun yok sende kendini kötü hissetme lütfen. Bende olsam bende tuhaf karşılardım.


19pikachuu07; Yalnız ben zordurumdaki bir insanın yardım istemesini tuhaf karşılamam arada çok ince bir çizgi var. Pinti falan değilim.


; Herkes yedi bini bir sorgular.


19pikachuu07; 😁 yani... Ben belki 70 i yada 700ü sorgularım.


;yok devenin nalı!


19pikachuu07; ağır ol şampiyon!


;Beynim ağzımı yönetmiyor bu sıra. Sonuç olarak ben kriz anını yönetemeyen bir insanım. Aptal gibi kartımın limitini yükseltmeyi akıl edemedim. Var olan limitte meteye ait olduğundan...


19pikachuu07; Mete kim?


;Mete Erguvan... O ve lanet chesterları!


19pikachuu07; 😁 Öyle deme ondan bizde de var. Geçen sene annem oturma odasına petrol yeşili olanı getirtti.


;Yaa evimde Cihan kırcalı ile aynı koltuklar var. Tek fark benim hayatımın 12 ayını onlara hibe etmem. Beşinci taksitinde işten ayrılmam. O çekyata sinirlenip kolunu kırmamalı ve O kapıdan girmemeliydim...


19pikachuu07; Çekyatın kolundan ne istedin?


;Çok çirkindi. Tolgayla şu dönüştürme videolarına takıldık. Babam da Tolga okuduğundan bir sene daha bekleyelim diyordu. Yani yayı çıkıp totomuza batana kadar oturmak zorundaydık bende çıkmasına yardım ettim. Sonrada Annemin doğum günü için duvarlara çıta kestirip boyayıp yapıştırdık. Bir saat iki tablo iki de fon perdeyi babama aldırıp ortaya güzel birşey çıkarttık bunlar benim fikrimdi. Erguvanın önünden geçerken ne olur buraya baksam bakmak paraylamı dedim... Öyleymiş! Aşık oldum... Öldüm bittim ve kasaya yöneldim...


19pikachuu07; Bu çok güzelde. Limit olayını anlamadım.


;Güzeldi... Son iki haftaya dek... Tüm bunların özü kartın limiti mobilya taksiti kadar. O an arttırabileceğimi hesaba katmadım. İçindekini de çekmekten korktum. Gold platin gümüş elmas falan degil kartım . Senin hiç beş binlik kartın var mı? off manyak mıyım ben? Cihan... Konuşmayalım. Anlatamayacağım çünkü.


19pikachuu07; Tamam sakin anlattın. Erguvana girdiğin için pişman olduğun kısım hariç.


;Oraya girmeseydim o mesajı atamayacaktın... Yani bir başkasına atacaktın... Tüm bunlar da son yaşananlar da olmayacaktı.


19pikachuu07; Belki... Ama oldu.


;Tamam... Oldu. Şimdi ödeştik. Medeni bir şekilde arada yanlış anlaşılmalar olmaksızın önümüze bakabilir miyiz?


19pikachuu07; Evet sanırım...


;Peki... Teşekkür ederim herşey için tekrardan.


19pikachuu07; Bende teşekkür ederim.


;Tamam öyleyse...


19pikachuu07;Üzerimde mavi bir Kapüşonlu ve lacivert bir esofman var.


; ? 


19pikachuu07; hiç... 😁😁😁


; Banane!


19pikachuu07; İşte bu... Bende böyle düşünmüştüm.


;Ben dengesizim de sende de var birşeyler... İyi geceler... Hoşçakal...


19pikachuu07; Var biraz ama sen birine hobi sorsan söylemem dese ama üzerinde ne var diye mi sordum desen de beyaz crop pembe tayt dese? Ne düşünürsün? İyi geceler... Hoşçakal...


; Beni bu soruyla baş başa mı bırakıyorsun 😁 altından kalkamam. Anlamadım birşey zengince konuştun sanırım. Başkasına sor. Hoşçakal...


19pikachuu07;


-sevmem ben öyle mekan falan. Tek tük haftada bir bazen ayda bir.


+ne seversin?


-Oyun, Kitap, kahve, çizgifilm, çizgi roman...


+Cool


-; sen?


+ söylemem. 🤭


-; ne merak mı edeyim?


+eh...


-az evvel merak edip sordum. Üzerine neden merak etmek zorundayım?


+ Sanırım her şeyin cevabını hemen almayı seviyorsun.


-Hobilerimi sordun söyledim ben sordum söylemek istemedin. Bu konunun çokça peşinde mi koşmam gerekiyor? Soru üzerinde ne olduğu değil hobilerin...


+beyaz crop pembe tayt.


Bu sende kalsın belki hikayene eklersin 😁 Hoşçakal...


; Bu nedir hem cinsimi mi dalga konusu haline getirmek mi? Belki özelimi değil yüzeysel şeyleri söylerim demek istedi orada.


19pikachuu07; hobi özel birşey mi?


;Bu bir tanışma konuşması belki kız ağırdan almak istedi belki naza çekmek istedi. Belki onu daha çok merak et istedi...


19pikachuu07; crop tayt? Pembe...


;ne yani?


19pikachuu07; ?


;doğalı o. O onun giyim tarzı. Onun için doğal söylemek de doğal. Mor ya da mavi de olabilirdi. İlla içinde başka birşey aramak zorundamısınız... Oldu ki arayacak oldun. O an onu beğenmen için vurgulamış olamaz mı? Çekici gelsin diye.


19pikachuu07; Misafiri gelecekti...


; Yani? ön yargı makinesimisin sen?


19pikachuu07;sen çok mu farklısın? Hem benim kimseyle dalga geçtiğim falan yok tuhaf buldum. Zaten kıza numaramı vermişim bana yaz demişim hoş bulduğum için. Hem geç yazıyor hem çekici olmaya mı çalışıyor... Çekici olmasa neden numaramı vereyim. kibar da olmuştum. .. Hem yüzüne gözüne dolgu yaptırıyor hem yapmayın çocuğumuz neye benzeyecek bilelim deyince sinirleniyor. Birde beni yakın arkadaşıma şikayet ediyor. Nedenmiş tayt sevmiyormuşum. Tayt sevmiyorum demedim ben banane ben kendi fikrimce taytın üzerinde uzun birşey sevdiğimi belirttim. Kız dedem senden medeni dedi.


; Afedersin... Sen gerçekten kızın suratına yaptırdığı şey yüzünden çocuğun neye benzeyecek bilemeyeceğini mi söyledin.


19pikachuu07; ciddisin dedi şaka yapmak istedim. Annemdede var dolgu...


;alınma ama baya saçmalamışsın... ಠಿ_ಠ


19pikachuu07; Tek saçmalayan benim yani burada.


;Ben nereden bileyim? Hem banane. Üstelik ne olursa olsun hemcinsimi ezdirmeyeceğim sana!


19pikachuu07; Bir dakika! Ben kimseyi ezmiyorum. Ezilen benim. Dedem bile senden medeniye getirdi kız. Sırf Crop ve Tayt sevmiyorum diye. Üstelik ikisini de tek başına seviyorum. Ama Crobu bol altla taytı salaş üst ile. Kollarını kaldırınca açılmayacak. Fikrimi söyledim. Crop ile taytı da severim neden sevmeyeyim. Ama sadece kendi karşımda.


; ಠ_ಠ "geeezz" Yazar animede bilir misin? Hani anlam veremez falan karakter.


19pikachuu07; anlaşılmayı beklemedim zaten.


;Cihan... Herkesin zevkleri farklı. Anlıyorum da sence ilk mesajda bunları açmak normal mi? Sanırım sen beni tanısın bilsin öyle başlasın istiyorsun ama bazı şeyler zamanla olmaz mı? Üstelik sen tanıdın mı? Hoş bulduğun biriyse bence önce dış görünüşü bir kenara bırak ve biraz tanı. Ayrıca yalnızca takılmak için biraz fazla düşünüyor gibisin. Biraz alıngansında. Birdegereksiz uzatıyorsun. Bende gereksiz uzatıyorum. Şu an yaptığım gibi. Naçizane tavsiyem;akışına bırak... Hoşçakal.


19pikachuu07;Çözdün yani beni... Hoşçakal.


;kimseyi çözmedim ama yazdıklarım ile eşleştirdiğimde Louis Lanchestera benziyor gibisin. Bye!


19pikachuu07; Hangi kitapmış o?


; Ölüm Meleği...


19pikachuu07; 5 hikaye sonrası.


;5? 9. Hikaye


19pikachuu07; Ben Leydimm de bıraktım ondan.


;Okudun mu Günah Keçisini?


19pikachuu07; Okudum. Merak ediyorsan Terledim okurken.


Cihan gözlerini ekrandan kaçırıp fazla fazla sıcak romantik karanlık hikayeyi düşündü.


;gözlerine sağlık... Behlül kaçar.


Ezgi de iğnelenen yanakları ile telefonu kapatıp ekranı ters çevirerek dudaklarını kemirdi. Genç kız saatin on ikiye geldiğini görünce gözlerini ovalayıp bilgisayar ekranını da indirdi. İki kelime yazamamıştı yine. Ne ise neydi. An itibari ile yanlış anlaşılma düzelmiş görünüyordu. Ezgi kendini daha fazla kötü hissetmeyeceği için memnuniyet içinde gidip çekyata oturdu.


"Bitti sonunda... Normalleşme zamanı... "


---


2 Gün sonra


19pikachuu07 Leydi(m) yeniden adlı hikayeye yorum yaptı.


Kendinden ödün verme Robert... Gayet iyisin... Anlayamamak Jennanın suçu...


"Ben bitti demeden bitmez Ezgi İlter... Bakalım senin Louis nasılmış?" Cihan masada Gönlünü alabilmek adına yemek teklifinde bulunduğu Pınar'ı masada yaklaşık yirmi dakikadır beklerken bir yandan da hayalet cam taktırdığı telefonundan hikayeyi okumaktaydı. Louis Lanchester ikinci kısımda olsa da okumak için beş hikaye vardı. Tam olarak anlayabilmek için peş peşe okuması gerekiyordu bunları. Genç adam karakterlerin çomak ile kızı kandırması üzerine gülerken kafasını kaldırıp karşıdan gelen kısa krem peluş montu altında pembe taytı on santim tabanlı sporları kolunda aynı pembeden çantası platin saçları tepesine oturttuğu beresi ile kendisine gelen kıza gülümserken telefonu yavaşça bırakıp ayağa kalktı. "Önyargı yok!"


" Merhaba. Trafik vardı. "


"Hoşgeldin buyur" Genç adam gülümseyerek yerine oturup kollarını hafifçe yukarı çekti. Kız montu ve şapkayı çıkarıp sandalyeye koyduğunda ise altından çıkan beyaz crobu gördüğünde ki resmen ona inatbolsun diye giymişti genç adamın kaşları havalandı.


"Akşam yıkayıp sabah giyenlerden misin sende? " Cihan sinir bozukluğu ile gülümseyerek az önce hikayede okuduğu repliği hızla gediğine oturttu.


" Anlamadım? "


"Hava buz gibi. " Genç adam gülümseyerek kare kodu okutma bahanesi ile telefonu eline aldı. "Ne istersin? Bende ilk defa geliyorum. Berk tavsiye etti. "


;Sanem 20 dk sonra ciyaklayarak ve olabildiğince ağlayarak beni çağırıyorsun! İkiletme ne istersen yapacağım.


Prensesim; ok!


---


Akşam yıkayıp sabah giyenlerdenim... Robert McDonald 🥰🥰🥰


Bu arada olabildiğince doğal ilerleyen bir hikaye olacak pat diye aşk yok belirteyim oni.


;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading...
0%