Yeni Üyelik
18.
Bölüm

1.7 Öptün Mü Kızı?

@gizemmgurbuzz

Ertesi Gün


Pikachu; Lan ben senin gelmişini geçmişini yedi sülaleni dans ettireyim! Senin doğduğun gün dünyam kararmış seninle tanıştığımız gün mezarım kazılmış. Sen insanın hangi türüsün lan! Senin sanatına da elinede sıçayım emi! (11.29)


Ezgi mesajı açtığında tuttuğu nefesiyle öylece kalakaldı.


"Kızım? Rengin attı? " Sevgi hanım bir anda telefon elinde donan kızına baktı. " Ay Ezgi birşey oldu dimi? Yine birşey oldu! "


"Yok anne yok birşey. Beklemediğim türden bir yorum o kadar. " Genç kız neye uğradığını şaşırmış vaziyette Tolganın odasına girip önce camı açtı ardından birkaç tur volta atarak yeniden Cihanın yazdıklarını okudu. Neydi bu şimdi? Ezgi kan beynine sıçramış olsa da küfre küfürle karşılık verip davalık olacak değildi


;? (11. 40)


Pikachu; Özür dilerim ben çok özür dilerim Sinirden yanlışlıkla sana tıkladım en son seninle bir öncesinde Mete ile yazışmıştım ona basacaktım Ezgi özür dilerim.


;😪 Sabah sabah aklım yerinden çıktı...


Pikachu; Günaydın. Ne olur kusura bakma! 🙏


;Tamam sorun yok. Da... Mete Erguvan olan değil mi o? Yakın arkadaşın.


Pikachu; 🤬 Onun ben... Sana da mahçup oldum.


; Yok olmadın. Da... Çok sinirlenmişsin belli.


Pikachu; Beyin yoksunu olmaz olası. Genel kordinatöre VıP bekleme odalarına yeni mobilya düzenlemesi için tasarlattığımız koltukları atmış. Benim isteğim olduğunu söyleyerek...


; Bu sinirlenecek birşey mi?


(Koltuğun resmi)


Pikachu ; Koltuklar Ezgi...


;🤣🤣🤣


Pikachu; Komik?


;Valla komik! 😅😂


Pikachu; Benden önce babama gitmiş bunlar. Zaten son yaşananlardan sonra iyice göze battım. Adam canıma ot tıkamaya yer arıyor. Herifin yaptığına bak.


;Birşey diyeceğim.


Pikachu; ?


;Güzel ama.


Pikachu;😐


;Kızma. Tek başına baktığında güzel.


Pikachu; bilemedim. Bunun üzerinde ne yapılır...


;Ben hikaye yazardım.


Pikachu; Ne tip? 😃


;🙄 


Pikachu;Neyse ben şunun hesabını göreyim... Birde sunum hazırlığım var.


;Peki. Bende başarabilirsem bir bölüm yazıp biraz iş bakacağım. Kolaygelsin.


Pikachu; Sanada. 👋


---


Akşam (21.06)


Pikachu; Sabah öylece gittim. Anca eve geldim.


;Sorun değil bende anca dinlenmeye çekildim. Tolgayı bekliyorum.


Pikachu; Yazdın mı?


;Karaladım diyelim... Sen hallettin mi?


Pikachu; gibi diyelim 😊


;Şaka işte... Bu kadar takılma istersen.


Pikachu; Başıma ne gelirse bunun başının altından çıkıyor. O gün numaraları getiren de yazmamızı söyleyen de buydu.


;Ya diğer kızlar? Onların yazdıkları.


Pikachu;Ya amaç senin düşündüğün gibi kimse ile dalga geçmek değildi. Kim en güzel red cevabını alacak merak ettik. Ben kazandım 😃


;Reddedilemeyiz düşüncesiyle yani. 🤨 dişinize görelere yazsaydınız ya.


Pikachu; Dişinize göre? Sen üçümüzü birden dişlediğinin farkında mısın? 😃 Hem adam sanatçısını şarkıcısını İnfulencerını her şeyi düzenleyip koymuş birde tanınmayan kişilerden koymuş. O kağıt bana geldi. Senide sırf Beykozdasın diye seçtiler. Kafam güzeldi.


;Yorum yok...


Pikachu; Düşününce bende yorum yapamıyorum. Hele o maskeyle markete girdiğim gün 😱


;Şimdi komik geliyor da fena kıl olmuştum sana.


Pikachu; Bir kişi tanımadım ki ilk görüşte bana ısınsın. Alışığım. Kılkuyruk da lisedeki lakabımdı 😃 Metede hala aynı kayıtlıyım.


;Liseden beri mi arkadaşsınız?


Pikachu; Yok. Nefret ederdik lisede birbirimizden. Meteciler ve Cihancılar vardı okulda onunla takılan benimle konuşmazdı benimle takılan onunla. Birbirimizi iteklediğimiz de olmuştur.


;😃 Kore dizisi gibi. Aynı kız için de kavga ettiniz mi bari.


Pikachu; Yok daha neler. Sonra Üni. De yine aynı yere düştük. bu nasıl olduysa Berk ile arkadaş olmuş. Berk en cana yakınımızdır her ortama girer. Çok iyi bir çocuk. Ben okulda bir kavgaya dahil oldum. O kız meselesiydi. Bu Mete de geldi benim yanıma o olmasaydı fena dayak yiyecektim. O gün bu gün bir aradayız.


; Güzel hikaye.


Pikachu; Senin yok mu yakın arkadaş?


; Var Özlem. Bizde Üniden beri arkadaşız. Ama kendimi suçlu hissediyorum ona karşı. Yani ilk defa başıma gelen birşeyden bahsetmedim.


Pikachu; ?


; Yani seninle olanlardan...


Pikachu; Bahsetmedin? Kimseye?


;cık. Nasıl edeyim? Biraz tırstım. Özlem sinirlidir. Hem ataması yeni oldu. Dönem başı Trabzona gidecek. Mayıs gibi düğünü var. Böyle polisli falan şeylere karışırsa zarar gelir diye korktum. Ama işte...


Pikachu; Mahcup oldum... Teşekkür ederim Ezgi. Olayların korkunçlaşmasına izin vermediğin için. Pembe taytın yaptığı değil ama seninki bizi batırırdı. Çok çirkin bir niyetim olsaydı haketmiş olurdum evet ama çocuksuydu. Şu an konuşuyor olduğumuzu söyle diyeceğim ama Nasıl demeyecekmi?


;ve ben ona yalan söylemek istemiyorum...


Pikachu; Haklısın.


;yolda belde tanışılacak biri de değilsin ki 😄


;ne diyeceğim gel seni arkadaşım Cihan kırcalı ile mi tanıştırayım 😃 Biryerde görseler ne sıfatla? Ertesi gün haberlere boy boy resmim mi çıksın? Sonra? Ne ailem ne ben böyle birşey ile mücadele edemeyiz.


Pikachu; 😐 Çok rahatsız oldum şu an...


; Neyden benimle konuşuyor olmaktan mı?


Pikachu; Hayır. Normal bir arkadaşlık dahi kuramıyor olmaktan...


;İşte bu statü farkı...


Pikachu; İnsanım ben Ezgi. Zengin yahut Cemiyet mensubu diye bir ırktan değilim. İnsan... Herkes gibi hasta oluyorum, bunalıma giriyorum, bu kadar şeyin içinde nasıl bunalıma giriyorsun deme. Nietzsche'nin bir sözü var bilmem biliyor musun?


Pikachu; IŞIK İÇİNDE GÜNEŞ YALNIZLIĞI.


; Tam olarak anlıyorum diyemem ama özgürlükten bahsediyorsan evet. Çoğu ünlü de aynı şeyi söylüyor.


Pikachu; Neden hayatta maddi hiçbirşey için çaba sarfetmeyen insanlar uyuşturucuya meylediyor? Çünkü deneyecek hiçbirşey yok. Farklı birşey.


;Sakın öyle birşey yapma!


Pikachu; Yada bizim yaptığımız gibi kim reddedilecek oyunu? Ne kadar basit birşey...


;Zengin eliyüzü düzgün genç adamlar. .. Kim bize karşı koyacak merakı ha?


Pikachu; Gibi. Ne güzel dedin. Çok mu düzgün insanlarız sence? Paranın satın alamayacağı tek şey sağlık. Ben arkadaşlığı da aşkı da satın alabildiğini gördüm. Çok bir forsu olan tipler değiliz yani. Belki şartlarımız gereği daha iyi eğitimliyiz falan. Buarada yanlış anlama kimse bizi reddedemez ya da her insan aynıdır demiyorum. 10 kişiden bir tane çıkar.


; Birşey diyeceğim. Açık konuşalım. Herkes, her genç kız şu hayat koşullarında biriyle hayat kuracaksa şartlarını düşünür. Öyle büyük aşk hikayeleri falan yok artık binde bir bak bende bu genellemeyi yapayım. Mantık devrindeyiz. Herkes dengi dengine olmalı. Yada kendini mutlu edecek hayat koşullarına sahip olmalı. Çok birşeyim yok sana belki garip gelebilir ama Türkiye ortalamasında şükür ki orta seviyede bir hayat sürüyorum bir hayat kuracaksam şu ankinden kötü durumda olmak beni memnun etmez. Bir yerden sonra aşk puff olur sevgi de kalmaz. İnsanız... Ha bir yola girersin herşey güzeldir normaldir ama yine insanız birşey olur eldeki avuçtaki gider. Bundan bahsetmiyorum.


Pikachu; Anlıyorum. 🙂


; peki. Tolga gelmiş aradı aşağıda. Beni bekliyor. Geldiğimden beri tıkıldım kaldım. Bugün o ve gereksiz takımıyla biraz dışarı çıkacağım.


Pikachu; Anladım... Nereye?


; Bilmem? Ben olduğum için babam arabayı verdi. Çankayadayız zaten. Biraz öğrenci mekanlarına gitmek kendimi o yaşlarda hissetmek istiyorum.


Pikachu; İyi eğlenceler.


Pikachu; Ne giydin?


;Jean kazak mont bot falan donuyor burası. Elbise etek hak getire. Sanırım şu ten görünümlü çorap taytlardan edineceğim.


Pikachu; Onunla dışarı mı çıkacaksın... 😶


; Ya evet... Saçmalama etek için.


Pikachu; ha... 😅


;İyi geceler. 👋


Pikachu; İyi eğlenceler.


---


Cihan bir süre evin içinde oyalanmış babasının ona yıktığı birkaç evrak düzenlemesi yapmış biraz da film izlemişti. Saat gece ikiyi geçiyordu. Genç adam odasının balkonunda hava almaya çıkmışken aklına bir anda Ezginin kardeşinin hesabının açık olduğu geldiğinde dayanamayıp girdi ardından hikayeye baktı. Muhtemelen müzikli bir mekanda yine bir masa ortamı söylenen şarkılar vardı Cihan hikayelere tıklamaya devam etti. Saatin 2 hikayelerin devam ettiğini gördüğünde dahası Ezgi ilterin üzerinde haki yeşili bir kazak boynunda bronz kolyeler salıp kabarttığı kıvırcık saçları ile masada müzik eşliğinde sallandığını gördüğünde kaşlarını kaldırıp indirdi. Genç adam kızın önünde masa ucunda duran telefonu görünce bir müddet daha duraksayıp dayanamayarak Wattsapa girdi.


Pikachu; Güzel vakit geçirdin mi?(02.19)


Ezgi eve dönüş yolunda Wattpad bildirimşerini kontrolnedebilmek için telefonu açmış dahası Tolga Rüyayı oturduğu öğrenci evinin kapısına bırakırken beklemekteydi. Genç kız Cihanın mesajını gördüğünde birkaç yoruma cevap verdikten sonra Watssapa döndü.


;Çok çok iyiydi 😊 Bu gece bana uyku yok... (2. 40)


Pikachu; Yorulmadın mı?


; Yoruldum. Kafam kazan gibi ama birşeyler yazmazsam çatlarım.


Pikachu; Bu saatte.


; İlham geldi... Sende uyumamışsın.


Cihan mesajı görünce kafa salladı lakin birşey yazdıysa cevabını beklemek gibi bir huyu da vardı.


Pikachu; Nasıl geliyor bu ilham.


; şimdi Erguvanın koltuk ile bu akşam birleşti...


Pikachu; Ne yazacaksın kızım gece gece!


; Güzel şeyler...


Pikachu; Metenin koltuk ile bu gece hakkında güzel şeyler... Bekliyorum okuyacağım...


;Ya! Düşündüğün gibi birşey değil. Bugün Rüyanın doğum günüymüş. Ben bilmiyordum. Benim kardeşim de kıza bir pasta yaptırmış böyle kalpli kalpli üzerine de onu sevdiğini yazmış. Yani açıldı kıza. Ay çok romantikti. Kızın yüz ifadesi heyecanı şaşkınlığı... Gelde böyle şeyleri görüp aşk romanı yazma... Çok tatlıydılar...


Pikachu; 🙃🙃 Vay be. Güzelmiş. De koltuk ne alaka?


; Öpücük... 😘 Yani onlar ne yapar bilmem de ben sanırım bir itirafa bir öpücük ekleyebilirim...


Pikachu; 😃 döndün mü?


; Yok arabadayım 🥲 muhtemelen öpücüğün bitmesini bekliyorum 😃😃😃


Pikachu; 😂😂 Şu an gereksiz bir detaysın orada.


; Ne yapayım bu gün kısa kessinler. Hatta dur arayayım.


Pikachu; 😃 Yapma be!


; Yeter o kadar... Benimde işim var. son iki saattir idare ediyorum. Sabah annem bir ton söylenecek.


Pikachu; Kadın haklı... Geç kalmasaydınız.


; Olsun... Gelinini duyunca yumuşar.


Pikachu; gelin? Hemen işi ciddiye bindirdin.


;Çünkü neredeyse iki yıldır hoşlanıyor kızdan biliyorum. Ama okulun bitmesini bekledi. Son senesi staj ile geçecek zaten. Bizimkinin çenesi kuvvetlidir. Sevdirir kendini. Baro sınavını da verirse tamam.


Pikachu; askerlik?


; Bedelli istiyor.


Pikachu; oh ne güzel.


; ? Sen ne yaptın?


Pikachu; Altı ay askerlik yaptım ben!


; Hadi canım...


Pikachu; ya... Nasıl pisikolojim bozuldu biliyor musun hemde üniden çıktım lap asker ocağına gönderdi adam beni gram acımadı. Zengin aşağı zengin yukarı... Birde sen Kırcalısın sena kıyak geçiyorlar muhabbeti. Ulan yemek yiyoruz adam sen kırcalısın güzel yerini verdi sana diyor. En büyük tramvam.


; 😃😃😃


; Geldi benimki.


Pikachu; Sor bakayım nasıl geçmiş.


; He parçalasın beni.


Pikachu; Kazağını parçalamasın güzeldi.


;? 


Pikachu; Örme o belli... Örme severim... Kazaklarımın yarısını makbule abla örüyor. O yüzden arasalarda bulamazlar.


;? Sen nereden biliyorsun kazak falan.


Pikachu; İyi geceler 👋👋


Ezgi kaş çatatak bir müddet ekrana baktı. Ardından Tolgaya döndü.


"Hesabın mı açık senin? "


"He açık. "


"Kapat onu! Gelin kızar" Genç kız sırıtarak yola bakan kardeşine kıkırdadı ardından eğilip penceredeki kıza baktıktan sonra telefonu arabaya bağlayan Source tuşuna basıp camı açarak "Güzel kadın" Şarkısını da sesinide açtı. "Yürü"


"Ne yapıyorsun saat kaç abla! "


"Romantizm...Öptün mü kızı ha ha "


"Sen iyice terbiyesiz oldun! "


---


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading...
0%