Yeni Üyelik
1.
Bölüm

SUS EVELYN TANITIM BÖLÜMÜ

@gizemmgurbuzz

 

 

 

 

 

 

Başlangıç: 23. 12. 2023

 

 

 

 

 

 

 

Instagram: yazar.grbz

 

 

 

 

 

 

 

Beni bırakıp gitti - ıssız, umutsuz kaldım:

 

 

 

 

 

 

 

Arzu ölümdür - şifa istemiyorsa beden.İyileşemem artık; yoktur aklıma derman,Zıvanadan çıkmışım: göremem rahat yüzü;Düşüncem de, lâfım da çılgınca, karman çorman,Rastgele söylerim her deli saçması sözü.

 

 

 

 

 

 

 

Andım budur: Güzelsin, bence varlığın ışık;

 

 

 

 

 

 

 

Cehennem gibi kara, gece gibi karanlık.

 

 

 

 

 

 

 

W. Shakespeare

 

 

 

Grey of Werke Baronu William Grey'in büyük kızı Evelyn on sekizinde tüm yaşıtları gibi babasının yapmış olduğu anlaşma ile Hulme' un yeni baronu dönemin politikacılarından Edward Mosley ile bir evlilik yapmak üzeredir. Barondan yana aldığı güzel duyumlar Lordun civara söz ettirdiği yakışıklılığı herkes gibi iyi bir evlilik yapmak için yetiştirilmiş olan Evelyn için yeterli bir kriterdir. Zatende çok daha fazlasının sunulmasının zor olduğu bu dönemde evlilik sezonunun daha çok başındayken, genç yakışıklı bir baron tarafından teklif almış olmak, sosyetede adının tam da hayal ettiği gibi gıpta ile anılıyor oluşu sevecen, oldukça tatlı, hayatının baharında olan genç kızı heyecan ve mutluluk deryası içine sürüklemiştir.

 

Evelyn sakin sularda aşkı tadacağını düşünürken karşısına çıkan fırtınaya direnebilecek mi?

 

"Kanatlarım var benim... Ne olursa olsun bu çamura, ise bulanmadan üzerinden geçebilirim... Üstesinden gelebilirim... Evelyn Mosley"

 

Karakterler

 

 

Evelyn Grey

 

 

Edward Mosley

 

---

 

Açıklama ,

Yetişkin içerik fakat özendirici smut değil. Bu bir farkındalık hikayesidir! Yeni nesil klasik tarzındadır

Bu bir kısa hikayedir. Seri başı karakter geçmişi hikayelerinden biri olarak yazılacaktır. Sus Evelyn Karanlığın Ardında Gel Benimle Diğer Yanım olarak okunabilir fakat Sus Evelyn Serinin 4. Hikayesinin bağlantı hikayesi olduğundan şimdilik bağımsız bir hikaye.

Önceki seriye bakmak isteyenler için sırasıyla(Seri burada değil Wpad)

1-Uisce Beatha

2-Sürgün

3-Kusursuz

4-Günah Keçisi

5-Leydi..M

6-Kaderim Sensin

7- Limon Çiçeğim

8-Dünyalar Kadar

9-Ölüm Meleği

10-Adam Akıllı

11-Kördüğüm

12-LEYLA

 

Buradan başlayacaklar buyurun taze içerik...

Her hikayeme uzun açıklamalar ekliyorum bu seride de geleneği bozmayacağız...

Bu mini hikaye ana seri kahramanlarından birinin geçmişinden bahsedecek bize ki esas hikayesine geldiğimizde neyi ne için yaptığını daha net anlayabilmek için

Hikayeler 17. Yyda İngilterede işlenecektir. İskoçyaya ara kaçışlar olacak.

Hikaye gerecek, sinir bozacak, üzecek dram diyebiliriz... Çok kızıp bize ne okutuyorsun diye söylenebilirsiniz dilediğiniz kadar sinir yükşü yorum yapabilirsiniz. Ama Dark Romance ile karıştırmayalım. Yetişkin içerik, kimi zaman dozu aşabilecek şeyler ile Kadına yapılan her tür şiddeti en ağır dil ile işleyeceğiz.

 

 

 

 

 

Loading...
0%