Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.Bölüm

@glbyz13

Sabah uyandığımda kafam çatlıyordu.Üstüme baktığım zaman geceden kalma kıyafetlerim ile uyumuşum diye geçirdim içimden ama beni kim getirdi eve acaba İlknur'dur diye çok düşünmeden kalktım yataktan önce ılık bir duş aldım ve üstüme eşofman takımımı giyip askeriyeye gitmeye hazırdım bugün makyaj yapmak istemiyordum sadece göz altımı kapattım ve evden çıktım.

Yarım saatlik yolun ardından askeriyeye gelmiştim fakat bir gariplik hissediyordum ama ne olduğunu anlamamıştım.Neyse ne deyip odama geçtim İlknur benden önce gelmişti.

Eylül:İlknur dün beni kim eve bıraktı? Sen mi bıraktın?

İlknur:Ha yoo ben bırakmadım Alaz teğmen bırakmıştı seni evine.

Ne beni eve Alaz mı bırakmıştı ben ben hiçbir şey hatırlamıyorum ama ne yapicam kim bilir sarhoşken ne söylemişimdir.Ben bunları söylerken içeri Çınar girdi ve İlknur'a doğru geldi İlknur'u öptü ve geri çekildi.Onlara sevgili olup olmadıklarını sormam gerekiyordu.

Eylül:Ya ben size bişey sorucam siz sevgili misiniz??

İlknur:Evet kuzum tanıştırayım Çınar sana bahsettiğim eski flörtüm yeni sevgilim.Çınar sevgilim bu da benim çocukluktan beri arkadaşım olan Eylül kardeş gibiyizdir biz ona güvenim hep sonsuzdur.

Çınar:Memnun oldum Eylül ben Çınar zaten İlknur ismimi söyledi.

Eylül:Anladım.Bu arada bende memnun oldum ve son olarak çok yakışıyorsunuz.Allah mutlu etsin sizi inşallah.Neyse ben sizi yalnız bırakayım.İlknur kahve almaya gidiyorum sizde ister misiniz??

İlknur:Yok kuzum sana iyi kahve keyfi.

Çınar: Görüşürüz Eylül.

Eylül: Görüşürüz.

Kantine kendime kahve almaya gidiyordum İlknur adına çok sevinmiştim mutlu olmak onunda hakkıydı çok iyi şeyler yaşamamıştı bundan sonra yaşaması gerekiyordu.

Kantindeki görevliye bir orta şekerli kahve istediğimi söyledim ve kahvemin olmasını bekliyordum tam o sırada yanımda beliren karaltı ile olduğum yerde sıçradım.Yanıma baktığım zaman askeriyeden bir asker olduğunu gördüm.

Asker:Sizi korkuttum sanırım Eylül Hanım.

Evet biraz korktuğum doğruydu fakat bunu onun bilmesine gerek yoktu.

Eylül: Nereden çıktı bu şimdi.

Asker:Bir yerden çıkmadı sadece sıçradınız ya ben o yüzden söylemiştim kusura bakmayın istemeden rahatsız ediyorum galiba.

İstemeden kırmıştım galiba off ben ne yapıyorum ya.

Eylül:Yok ya rahatsız etmedin sadece bugün sinirlerim bozuk sorun yok yani.

Asker:Kusura bakma bende biraz düşüncesizce davrandım.

Eylül:Tamam o zaman tanışalım.

Asker:Tamam sen başla.

Eylül:Ben Eylül 24 yaşındayım askeriyede doktorluk yapıyorum.Sıra sende.

Asker:Tamam.Ben Rüzgar Özer 25 yaşındayım teğmenim.Ben tanıştığıma memnun oldum.

Eylül:Bende tanıştığıma memnun oldum.

Rüzgar:Eee o zaman irtibatı kesmeyelim ve ben senin numaranı alabilir miyim??

Eylül:Tamam söylüyorum 05*********yazdın mı??

Rüzgar:Evet evet yazdım neyse ben sana yazarım görev beni bekler görüşürüz.

Eylül:Tamam git sen görevine görüşürüz.

Aslında iyi birine benziyordu iyi arkadaş olabiliriz bence fakat hala Alaz'ı görmemiştim ne yazmıştı ne de aramıştı dur bir dakika ama benim telefonum yanımda değil ki galiba odada unuttum ya off.Neyse gideyim bari.

2 dakikalık yürümenin ardından odaya gelmiştim kimse yoktu.Demek ki yürümeye çıktılar.Ben düşüncelere dalmışken kapı çaldı ve karnından yaralanmış bir şeklide Çınar 'ın kollarında yatan İlknur'u görmem bir oldu dondum kaldım bişey diyemedim hareket edemedim.Galiba sözün bittiği yer burasıydı.Hemen İlknur'un yanına koştum bunu ona kim yapmıştı aklım almıyordu bir yandan ağlayıp bir yandan da komut veriyordum Çınar'a ve yapıyordu.Onun da benden kalır yanı yoktu.Odadan çıkmasını söyledim çıktı bende İlknur'u gerekli ortamı ve koşulları sağlayarak ameliyat ettim.

2 saatlik ameliyatımın sonunda dışarı çıktım biraz hava almaya Çınar kapıda bekliyormuş ben konuşmayı başlattım.

Eylül: Çınar nasıl oldu bu olay?

Çınar:Yanına 60'lı yaşlarda biri geldi ve sonra İlknur'a sarılıyor gibi yaptı fakat sarılmak yerine onu karnından yaraladı ve kaçtı ben olayın şokundan çıkamadım ancak İlknur kucağıma bayıldığı zaman herşeyi idrak edebilmiştim hem İlknur nasıl?

Eylül:Kesin babası yaptı ve İlknur iyi eve götüreceğim birazdan zaten bende kalacak bir süre izin almaya çalışacağım ki almam da lazım.

Çınar 'ın halinden belliydi bitmişti çocuk İlknur'u çok seviyordu kesinlikle İlknur'u çok mutlu edeceğinden emindim.Fakat şimdi İlknur'u eve götürmeliydim.

🐒🐒30 dakika sonra🐒🐒

Eve gelmiştik tabi ki sedyeye yatırmıştık ve askeriyeden birkaç tane hemşire ve askerin yardımı ile getirmiştim eve İlknur'u dikkatli bir şekilde yukarı çıkardık ve yatağına yatırdık.Bu arada izin almayı başarmıştım çünkü ikimizinde senelik iznini kullanmıştım 1 sene ikimizde rahattık neden şimdi kullandın diye sormayın çünkü izin vermiyordu pislik herif.

Her neyse İlknur iyileştikten sonra bizde annemlerin yanına giderdik hem onlar İlknur'u kızları gibi seviyordu.

💥💥💥1 ay sonra💥💥💥💥

İlknur neredeyse iyileşmişti bu sırada çok şey değişti diyemem fakat değişen şeyler vardı.Çınar ve İlknur daha iyi anlaşmaya başlamışlardı ve bu süreçte Çınar İlknur'un yanındaydı sürekli ayriyetten çok tatlı bir çift olmuşlardı.

Bunu İlknur'a söylediğimde ise bana ya utandırma beni lütfen diye cevap vermişti.Son olarak bana gelirsek bende Rüzgar ile flörttüm ama Alaz'a karşı ne hissettiğimi de bilmiyorum galiba onlar da bizimle İzmir'e gelecekler çünkü Alaz'ın sevgilisi orada yaşıyormuş bizide tanıştırmak istiyormuş bizde neden olmasın dedik ve onayladık ama bu kızın kim olduğunu bilmiyoruz hiçbirimiz Rüzgar neden geliyor diye sorarsanız beni yalnız bırakmak istemiyormuş.

••••••••••••••••••••••••••••

Sabah uyandım ve yine güzel bir gün olduğuna kanaat getirdikten sonra kahvaltıyı hazırlamaya koyuldum.Kahvaltıyı hazırladıktan sonra İlknur'u çağırmak için yukarı çıktım ve evet bu sefer uyuyordu bende yüzüne su dökerek uyandırdım ve aniden çığlık atarak kalktı bende kahkaha eşliğinde aşağı indim.İlknur söylene söylene aşağı iniyordu.Bu olanlardan sonra birbirimize çok düşmüştük ve artık beraber yaşıyorduk.Her neyse drama başlayamicam şimdi.

Eylül:Söylenme de aşağı gel çabuk daha bavulları hazırlayacağız yarın saat 18.00'da uçak var İzmir'e gideceğiz.

İlknur:Aaa o yarın mıydı ya zaman cidden su misali akıyor be.

Eylül:Evet yarındı kuzum.Sen sen unuttun mu yoksa.

İlknur:Ne unutucam ya unutmam ben, balık hafızalı değilim.

Sessizce:Aslında öyleyim ama neyse bunu Eylül'ün bilmesine gerek yok.

Eylül:Neyse kahvaltını yapta bavulları hazırlayalım.Hem biliyorsun İzmir sıcak şu an senin o bikini koleksiyonunu kullanabilirsin artık kuzum.

İlknur:Aaa evet.Tamam hemen kahvaltı yapalım.Hemen hazırlayalım bavulu.

Eylül: (Gülerek)Tamam kuzum tamam.

Kahvaltıyı İlknur'un İzmir'de ne yapacağını konuşarak geçirdik ve topladık şimdi bavulumuzu hazırlıyorduk ki kapı çaldı bende tam bikinilerimi çıkarmış koyuyordum.

Aşağı inip kapıyı açtım Rüzgar ile Çınar gelmişti.

Eylül: Hoşgeldinizzz.

Rüzgar:Hoşbulduk nasılsın?

Çınar:Ya hoşbuldukta benim sevgilim nerde ben onu göremedim.

Eylül:Öncelikle Rüzgar iyiyim.Çınar senin soruna gelecek olursak yukarda bavulunu hazırlıyor.

Çınar:Hmmm tamam ben yukarı çıksam sizin için sorun olmaz dimi.

Rüzgar:Yok olmaz birader siz rahatınıza bakın.

Eylül:Evet bende Rüzgar'a katılıyorum sorun olmaz çık sen.Keyfine bak.

Çınar:Tamam.

Çınar yukarıya İlknur'un odasına doğru yönelmişti bile ya cidden çok seviyordu içeri girdiği andan beri İlknur diye ölcek çocuk ya.

Ben sırıtırken Rüzgar beni seyrediyordu.Bir anda kendime geldim ve Rüzgar'ı farkettim.Afallamıştım.Şaşkındım.Beni böyle güzel nasıl izliyordu ya yerim ben bu çocuğu bir anda içimden gelerek ve elimde olmayarak öptüm Rüzgar'ı bu sefer afallama sırası Rüzgar'daydı.

Eylül:Sen öyle bakarsan bende böyle öperim çocuk.

Sırıttım hala şaşkındı.Bende ne de olsa kendine gelir diyerek yukarı odama çıktım Rüzgar söylenerek geliyordu peşimden.

Rüzgar:Ama Eylül bu haksızlık ya ben hissedemedim tekrar öpseneee.

Eylül:Yok canım o bir kere olur.

Rüzgar:Yahu bir istisna yapamaz mısın ne de olsa bu sana bağlı.

Eylül:Yok canım az önce de söylediğim gibi bir kere olur o.

Bunu söylerken bikinimi bavuluma yerleştiriyordum ve Rüzgar bunu görüyordu.Tam birşey söylemek için ağzımı açmıştım ki söyleyeceğim lafı geri yutmak zorunda kaldım çünkü Rüzgar bildiğin ayı gibi yuhluyordu.

Rüzgar:Yuh kızım bu ne oha oha!!

Eylül:....

Rüzgar:Sen şimdi denize girerken bunları mı giyceksin ha bunları giyceksen izin falan vermiyorum kısacası yok bunları giyemezsin olmaz.

Eylül:İzin verde bir konuşayım.Zaten çok girmicem denize ben o yüzden sorun etmene gerek yok ben denize girmeyi öyle çok sevmiyorum.

Rüzgar:Haa anladım iyi o zaman ama yine de giyecek olman çok can sıkıcı be güzelim.

Rüzgar 'ın dediği şeye gülümsedim ve bavulumu hazırlamaya devam ettim.

1 saatin sonunda bitirmiştim.Şimdi gidip İlknur'a bakacaktım Rüzgar gitmişti.Çınar hala burda mı bilmiyorum.İlknur'un odasına girdim ve çok güzel bir manzara ile karşılaştım.O kadar güzeldi ki anlatamam şu an ben bile büyülenmiştim.Galiba İlknur'un bavulunu birlikte hazırlamışlardı.

Akşam olmuştu odamda Instagramdan reels izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım.Sonra telefonu bırakıp aşağı mutfağa yemek yapmaya indim ve soslu pirzola yaptım.Yukarı çıkıp İlknur ile Çınar'ı kaldırmalıydım.

Onlara tatlı bile yapmıştım fakat onlar uyanmak istemiyordu.

En sonunda yemeğin yanına tatlı bile yaptım dedim öyle kalktılar neden çünkü ikiside tatlı delisiydi ben sürpriz yapmak istemiştim ama ya off.Neyse ne ya.

Akşam yemeğini de yedik ve yine bulaşıkları makineye yerleştirme işi bana kaldı.Ha bu arada annemlerin İzmir'e gideceğimizden haberi yoktu ve artık yarın uçak vardı.

Bir süre sonra Çınar gitti İlknur'da odasına gitti bende odama çıktım yarını iple çekiyordum.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

​​​​​​​​Evet sevgili okurlarım bölüm burda bitti inşallah beğenirsiniz. Bir sonraki bölümde görüşmek dileğiyle hoşçakalınnnnnn 😜 😝 💜 🧡 🧡 💙 💙 🧡 🧡 🧡 💘💕💕💓💕🤎🤎♥️🤎♥️🐤♥️🐥🤎🤎🐥🎶🐥🖤🤎🤎🐥💕🖤🧚🏻🖤🧚🏻🖤🧚🏻🖤🧚🏻🖤🧚🏻🖤🐤💕🐤💕

Loading...
0%