Yeni Üyelik
5.
Bölüm

4.Bölüm

@glbyz13

Medya:İlknur

Eve geldik ve anahtarım ile kapıyı açtım.

Zaten annem ile babam uyumuştu.Bende Alaz'a iyi geceler dileyip odama çıktım.Üstümü değiştirip.Yatağıma yattım.

Bir süre yatağımda döndüm durdum fakat uykum gelmiyordu bende aşağı inmeye karar verdim.Aşağı indim ve bahçeye çıktım bahçede Alaz'ı görmem ile yönümü değiştirip sessizce eve tekrar girdim.Mutfağa gidip düşünmeye başladım.

Neyi düşündün derseniz bugün yaşanan olayları ve Alaz'ın o kadar sinirlenmesini anlamamıştım daha sonra bana bir uyku çöktü ve odama çıkıp uyumaya koyuldum.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sabah olmuş beni uyandırmaya İlknur gelmişti bende tamam geliyorum dedim ve üzerimi değiştirdim.

Üzerime beyaz crop altıma ise krem rengi bir kumaş pantolon giydim ve aşağıya doğru inmeye başladım.

Dünkü olayı aklıma getirmemeye çalışarak kahvaltı masasına oturdum ve Alaz'da o konu üzerinde durmaz inşallah diyerek yemeğimi yemeye devam ettim.

Ben bunları düşünürken annem bize soru sordu ve benimde dikkatim oraya kaydı.

"Çocuklar geceniz nasıl geçti onu sormayı unuttum??"

Size annemin meraklı bir kişilik olduğunu söylemiş miydim??

Alaz"Güzeldi Melek hanım"diğerleri de Alaz'ı onaylayan mırıltılar çıkarmış yemeğimize devam etmiştik.

Ben yemeğimi bitirip odama çıkmıştım biraz instada takıldıktan sonra dün çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaştım ve diğerlerinin paylaştıklarını da bakıp çıktım.

@erguvaneylull.00:☀️☀️

@kaya.ç8nar.02:Oo fotoğraflar çekilmiş pozlar alınmış iyi iyi güzel.

@ilknurilkkk*: Canım arkadaşım hangi ara çektin bunu acaba.

@alazxgvn0.:💙

@alazxgvn0.:Güneş,deniz ve de kum.

@kaya.ç8nar.02:Bro iyi güzel yakalamışsın.

@ilknurilkkk*:👀👀

@erguvaneylull.00: 💙

@sselennss01:Baby summer sun.

(Arkadaşlar ingilizcemi sorgulamayın.)

@ilknurilkk*:Sevgilim en önemlisi arkadaşlarım yanımda ve biz çok mutluyuz🤭🤭

@erguvaneylull.00:Oh Baby 🥺

@kaya.ç8nar.02:Sevgilimmm❤️

​​​​​​@alazxgvn0.:🧡

@kaya.ç8nar.02:Sevgilim olduğunu bilsinler sjjsjsj

@ilknurilkk*:Evet sevgilim bilsinler.🤭🤭

@erguvaneylull.00:🤎

@alazxgvn0.:💚

&&&&&&&&&&&&&&&&&

Şu an ne mi yapıyordum yatağımda dönüp duruyordum bundan sıkıldım ve kalkıp kıyafet dolabıma baktım ne var ne yok diye sonra gözüme bir kombin çarptı ve onu aldım, giydim ve aşağı inmeye başladım.

Aşağı inerken size üzerimde ne oldugundan bahsedeyim şu an da üzerimde siyah bir elbise,elbisenin üstünde gomlek,başıma siyah bir şapka ve siyah bir çanta ile asagi indim benim aşağı inmem ile tüm bakışlar bana döndü.

Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum fakat anlamak ne mümkündü.İçimden Alaz inşallah dünkü olayı anlatmamıâtır dedim ve tam o sırada babam bana sordu.

"Kızım dün gece ne oldu??"

Harika tamda düşündüğüm gibi ne diye söylersin ki yani ben söylememişken sana noluyor kardeşim ya.Ben"Birşey olmadı baba ne olabilir ki??"dedim.

Tam o sırada Alaz "Tamam üstüne gitmeyin hallettik zaten."

Ben o sırada Alaz'a bakıyordum aniden böyle bişey söylemesine şaşırmıştım ve anlamamıştım.

Ben"Anne ben dışarı çıkmaya karar verdim.İlknur aşkım gelmek istersen beklerim."dedim ve İlknur'un bişey demesini bekledim.

İlknur"Tamam bebeğim üzerimi değiştirip geliyorum."dedi ve yukarı çıktı.Ona anlatmam gereken şeyler vardı.

Bir 5 dakika sonra İlknur da üzerine yeşil çiçekli bir elbise giyip ve aşağı indi.

İlknur aşağı geldikten sonra evden çıktık.

Öncelikle nereye gidelim diye birbirimize sorduk.Sonra alışveriş merkezine gitmeye karar verdik ve İlknur'un arabası ile alışveriş merkezine doğru yola koyulduk.

Bizim eve yakındı zaten alışveriş merkezi.10 dakika bile sürmemişti bizim alışveriş merkezine gelmemiz ve biz hemen bir giysi mağazasına girdik.

İlknur"Bebeğim bana anlatmak istediğin bişey var gibi hissediyorum."dedi.Bende"Evet ama biraz kafamızı dağıtalım ondan sonra bir cafeye geçer otururuz.Tamam mı??"dedik.İlknur'da beni onayladı ve biz tamı tamına 2 saat boyunca aralıksız alışveriş yaptık.Alışverişimizi bitirdik. Alışveriş merkezinden çıktıktan sonra dışarda bir mekana gidip oturduk ben o sırada İlknur'a birşeyler anlatmaya başlamıştım bile.

Ben"İlknur benim kafam çok karıştı."dedim.İlknur"Nasıl yani neyden dolayı kafan karıştı??"dedi bende"Ya işte şu Alaz konusunda anlayamadım ve sürekli beni koruyor beni sevip sevmediğini amlayamıyorum."dedim.

İlknur"Bunun kolay bir yolu var."dedi.Bende merakla"Neymiş?"dedim.İlknur ise"Alaz'a direkt sorabilirsin??"dedi.Allah'ım bende ciddi ciddi bişey diyecek sandım yarabbim ben bunu cidden nasıl düşünemedim.İçimden bunu geçirdim ve aynı şekilde bunu İlknur'a da söyledim"Allah'ım ben bunu nasıl düşünemedim."dedim alayla.Daha sonra tekrardan söze girdim"Kızım ben zaten bunu yapmamak için seninle bu konu hakkında konuşuyorum."dedim.

İlknur"Ha yani bunu yapmak istesen benimle bu konu hakkında konuşmazsın."dedi trip atarak ve ilkokul çocukları gibi çicek oldu.

Ben ona sonuna kadar açılmış olan gözlerim ile bakarken bir anda bana döndü ve gülmeye başladı.Ben daha az önce olan olayı atlatamamışken İlknur konuşmaya başladı"Kızım sen ciddi misin??"dedi bende duramadim ve sordum"Neyde?"dedim.

İlknur"Harbiden inandın mı Eylül acaba ben sana direkt git konuş dicem ben bunu salaklık olarak algılarım ben."dedi.

Ben daha yeni aydınlanıyordum bana oyun oynamıştı ve ben de ona çıkışmıştım.Hemen konuşmaya başladım"Peki ne yapicam ya da nasıl bişey yapicaz??"dedim.

Tam o sırada İlknur'un aklına birşeyler gelmiş olacak ki konuşmaya başladı"BULDUM!!!"diye bağırdı ve cafedeki insanlardan bazıları bize döndü.Bende İlknur'a delici bakışlarımı gönderdim.

Konuştum"Ne geldi aklına."dedim hala simirli bir şekilde bakarken.İlknur"Tamam bakma öyle biraz heyecanlanmış olabilirim.Neyse ne aman işte sizin meseleye gelirsek şimdi bu Alaz'ı yalnız bırakma tamam mı??"dedi ben anlamamıştım.Ve sordum"Nasıl yani anlamadım."dedim.İlknur bana beni sınama bakışları atarken ben masum olduğunu düşündüğüm bir gülümseme gönderiyorum ona sonra konuşmaya başladı."Kızım işte yanından ayrılmayacaksın nereye baksa etrafında olacaksın."dedi.İşte şu an anlamıştım.

Tam olarak bana şunu diyordu çocuğun yanından ayrılma eğer sen ona yakın olduğun zaman bişey demezse o da seni seviyor sende bunu anladığın zaman ona açıl demekti bu ve bende aynen öyle yapicaktim.

Kendi düşüncelerimi gözden geçirdikten sonra İlknur'a döndüm ve"Tamam bunu yapalım."dedim.İlknur istediğini almış bir şekilde sırıttı bunun ise yarayacağını biliyordu.

Biz biraz daha oturuktan sonra eve döndük geldiğimizde yemek hazırlanıyordu.Hizmetlimiz Leyla ablaya ne zaman hazır olur diye sordum ve o da bana 10 dakika içinde hazır olacağını söyledi tamam deyip teşekkür ettim ve yukarı odama üzerimi değiştirmeye çıktım.

Üzerime siyah bir crop altıma da rahat sporcu taytımı giyip aşağı indim ve yemek masasının hazır olduğunu görünce hemen oturdum ben otururken de herkes oturmuş yemeğine başlamıştı bile.

Bir kaç dakika sonra yemek yemem bitti ve hemen masadan kalktım Alaz'a baktığımda ise onunda bana baktığını gördüğüm için hemen kafamı başka tarafa doğru çevirdim.

Bir zaman sonra kahve içiyorduk en sonunda bu sessiz ortama katlanamadım ve direkt ayağa kalktım ben ayağa kalkınca bakışlar bana döndü.

Ben"Neden hepiniz bana bakıyorsunuz ben aklı başında bir kızım gezip dolaşabilirim."dedim ve İlknur'a baktım o da ne demek istediğimi anlamış olacak ki konuşmaya başladı"Tabi canım sen aklı başında bir kızsın falan ama yani şimdi bu saatte yalnız başına gitme bence hem Alaz'da sıkılmışa benziyor o da gelsin seninle değil mi Alaz??"defi İlknur Alaz anında bana döndü ve konuşmaya başladı"Tabi tabi gelirim yani gelirim derken Eylül'de isterse."dedi beni göstererek bende benim için sorun olmadığını ve gelebileceğini söyledim ve direkt odama çıktım üzerimi değştirmek için.Şimdi ise ne giysem diye bakınıyordum.Ve ensonunda lacivert bir elbise de karar kıldım onun altına ayakkabı olarakta gümüş süslü şeffaf bir ayakkabı aksesuar olarak da gümüş bir kolye taktım ve aşağı indim.

Ama aşağı indiğimde sanki Alaz gözlerimi benden alamıyormuş gibiydi ve benimde elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı şaşırdım.Neyse uyduk bu İlknur'un aklına yapacak bişey yok.

Alaz'ın yanına gittim ve bana şey dedi yani şey dedi işte offf.

Alaz"Çok güzel olmuşsun hatta büyülendim ben."dedi. Bende ona gözlerim sonuna kadar açılmış bir şekilde bakıyordum aniden gelen iltifatla kafam neredeyse netleşiyordu fakat bir iki şey daha yapmamız gerekiyor.Bende Alaz'a bakarak"Sende çok şıksın."dedim ve piç smile atarak kapıdan çıkıp arabaya bindim şu an bara doğru yola çıkmıştık ve benim avuç içlerim çok kötü terliyordu ne yapacağımı şaşırıyordum en sonunda arabanın sağa çekilmesi ile ne olduğunu anlamaya çalışarak Alaz'a döndüm ve Alaz bana bişey diyecek gibi bakıyordu en sonunda dayanamayıp konuştu"Eylül benim sana birşey söylemem gerekiyor."dedi.Ben ne diyeceğini merak ederken devam etti ve hızlıca aniden söyleyeceği şeyi söyledi.

Alaz"Eylül ben."

Yaprak"Evet sen."dedim ve sonunda o şeyi söyledi ve dedi ki "Eylül ben senden çok hoşlanıyorum."dedi.

Ben donmuş bir şekilde bakarken Alaz devam etti konuşmasına"Biliyorum belki başka birisini seviyor olabilirsin ve benim bu söylediğim ise çok aceleye gelmiş olabilir fakat evet ben seni seviyorum ve bundan asla pişman değilim eğer beni reddedersen sorun olmaz ha eğer kabul edip sevgilin vardı noldu dersen Selen bana takıntılı yani benim kız arkadaşım değil."dedi ve devam etti ben ise hala konuşamıyordum.

Alaz"Yani hepsi seni kıskandırmak için yaptığım birşeydi Selen ise o gün bana Rüzgar'ı çok beğendiğini ve konuşmalarının akışını bile çok sevdiğini söyledi yani anlayacağın o da Rüzgar'dan hoşlanıyor benden değil."dedi ve benim birşey söylememi bekledi.Bende söze girdim ve şunları söyledim"Alaz ben ne diyeceğimi bilmiyorum fakat bende seni seviyorum."dedim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kestiiikkk nasıl bölümdü güzel miydi neyse arkadaşlar oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sizi seviyorum diğer bölümde görüşmek dileğiyle hoşçakalınnnnnn...🤯🤯🤯

 

Loading...
0%