Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@glytrs_.56782

Yazgı'dan

"Kankaa kalk artık be kış uykusunamı yattın" Yadenin sesiyle bianda yataktan düştüm "Hahahha salakkk bukadar korkacağını hiç düşünmemiştim" Bu kız sinirlerimle oynamaya bayılıyor "Yadeeee dağıtmıyım ağzını burnunu defol git şu odadan" Yade benim yakın arkadaşlarımdan lisede tanıştık ama sabahları asla anlaşamayız çünkü uykumdan uyandırılmaktan nefret ederim o ise uyandırmazsa Dünya'nın sonunun geleceğini düşünür. "Tamam be çıkıyorum he buarada ılgı kahvaltı hazırlamış hazırlamış hazırlanda gel" ben bişey demeden odadan çıktı.

Ilgıyla ise üvey kardeşiz Annem babam öldükten sonra başkasıyla evlendi. Ve 2.yılda bizi bıraktılar. Daha ergenliğimin başlarındaydım 13yaşındaydım bu duruma hiç kabullenmek istemedim ama sonra alıştım ılgıda alışmak mecburiyetinde kaldı. Pek anlaşamasakta ılgıya bişey olsa Dünyayı yakmaya hazır bir halde beklemekteyim.

Yade gittikten 5dakika sonra üstümü değiştirmeye dolaba gittim üstüme beyaz bir crop altıma siyah bol bir eşofman giydim. Ve çantamı hazırlamaya başladım. Çantamın içine kitaplarımı koymaya başladim hukuk okuyordum evet ama mesleğime çok sadık olduğum söylenemez ben sporcuydum başka bir şeye gönlümü kaptıramazdım. Ama zorunluydum bu mesleği yapmassam beni öldüreceklerdi.

inşallah beğenirsinizz iyi okumalarr..

Loading...
0%