Yeni Üyelik
3.
Bölüm
@glytrs_.56782

Yazgı'dan

Evet doğru duydunuz öldürürler. Annemle üvey babam bizi bıraktığında bir mafya çetesi buldu büyüttü bizi. Yaptığım spordan bile haberleri yok olsa yaşayacağımı sanmıyorum ama yakında öğrenicekler çünkü turnavaya katılıcam. Hukkuk okumam için uğraştıkları neden pekte şaşırtıcı değil onlarla kan bağımda olmadığı için adam öldürdükleri yada kaçak mal sattıkları öğrenilerse beni kullanıcaklardı.

Evet çantamı hazırladım kaskımı ve anahtarımı alıp aşağı indim. "Sonunda geldin be kardeşim ağaç olduk kök tutcaktım amk" Yade yine mal mal konuşmaya başladığına göre gün başlamıştır. "Tutsaydın yadecim en azından şu siktiğim ağzından kurtulurduk. " Ilgı çoktan kahvaltıya başlamıştı ve dediğimle bana ters ters bakmaya başladı çünkü ılgı küfürden tiksinirdi bıraksak kusar okadar "Aaaaa terbiyesizz "dedi yade " Neyse iştahım kaçtı ben gidiyorum " Bişey demelerine izin vermeden çıktım

Garajdan Kawasaki 234 model motorumu aldım ve yine öve öve çıkarmaya başladım "Taş mübarek taş evlensek diye düşünmeye başladim bebeğim ne dersin" Bianda arkadan bir kahkaha patladı ve "Olur bebeğim dedi" Kim diye bakmaya yeltenmeden bian da göz devirip dışarıya çıktı. Evimizde çalışan nazan hanımdı bu o bizden biz onadan nefret ederdik neyse diyip pek oyalanmadan motoru alıp çıkıp üniversteye geldim.

KAYRA'DAN

- Abi halletik işi haberin olsun " Telefona mesaj gelmişti Berkan atmıştı.

-Tamam kardeşim idamana gidicem ben spor salonuna haberiniz olsun"

-Tamam abi" Normalde birisine nereye gittiğimi söyleyen biri değilimdir ama Berkan benim kardeşim gibidir kardeştende ötedir hatta berkana görüldü atıp üstümü giyinmeye başladim Eşoftman ve tişört giyip çantamı alıp arabaya bindim ve spor salonuna sürdüm İçeri girer girmez sude yanıma geldi sude bana takıntılıydı sadece bunun için benimle aynı sporu yapıyordı "Naber tatlım" Dedi yine gevşek gevşek "Sanane" Diyip başımdan salmaya çalıştım ama takıntılı olduğu kadar uyuzduda "Bayılıyosun dimi böyle yapmaya ben sana naptım ya naptım tek suçum seni sevmekti" Yine aynısını yapıp kendini bana yamamaya çalışıyodu durdum ona benle beraber durdu "Sen bana aşık değilsin bu bir takıntı hatta hırs dedim" Bana boş gözlerle bakmaya başladı gözünden anlıyodum herşeyi ama o yalan söylemeye devam ediyordu "Hıhı kesin NEFRET EDİYORUM SENDEN NEFRET" diye bağırdığı an bir silah patladı ben yürümeye devam ettim Berkan da arkamdan "ne gıcık karı bu ya öldürmeseydim bir boş insanla beraber hayatımızı mahvediyo olacaktık" Dedi güldüm ama çok kısaydı hemen idmana başladım. O sırada Devranda gelmişti ikiside salondan çıkıp depoya gittiler ben ise yalnız kaldım tabi içerdeki 50yi geçik korumayı saymazsak..

2.bölüm sonu inşallah sevmişsinizdir eklememi istedğiniz bişey varsa söyleyebilirsiniz iyi okumalar..

Loading...
0%