Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@gogirll

Hellooo canlarrr süperrr bir kurgu ile hepinize merhabaaa, öncelikle eğer okumadıysanız şuan da devam eden gerçek ailem kitabıma da göz atarsanız sevinirimmm.

İlk kurgum değill belirtmek isterimm samimi bir yazarımm.

Haydi başlıyalımm.

***

Siz: İyi akşamlar Hüseyin abi, yan binadan aldım numaranı ibanı yollarsan eğer benim borcu ödeyeyim.

53*: Sen kimsin?

Siz: Abi unuttun mu? Borcum vardı sana, Ezgi ben.

53*: Yanlış numara bir daha yazma ve engelle!

Siz: Ya abi he he tamam anladım da ben borçlu kalmayı sevmem.

53*: Ben Hüseyin DEĞİLİM!

Siz: Abi uzatma yolla ibanı.

53*** bir fotoğraf yolladı...

53*: Tanışalım mı? Ben ünlü lider mafya Polat Alparslan.,

53** engellendi...

***

"Ne diyorsun kızım ya, adam mafya olabilir dediğine göre. Ayy, hatta şuan bizi öldürmeye bile geliyor olabilir fazla rahatsın ya!" Endişe için de söyleedikleri karşısın da gözlerimi devirdim Arzuya. Her şeyi abarttığı gibi bunu da abartmıştı. Hem böyle şeyler kitaplar da olurd bir kere.

Arzu benim en yakın arkadaşımdır. Her ne yaşarsam ilk ona anlatırım aynı şekil de o da bana anlatır. Hüseyin abiye değil de bir mafyaya- söylediğine göre- yazdığımı duyunca gereksiz bir şekil de fazla tepki vermişti. Bence 12 yaşın da ki bizi kandırmaya çalışan veletlerden biriydi.

Arzu sanki ne düşündüğümü duymuş gibi gözlerini dehşetle açtı. "Kızım bu şaka olamaz adam sana silah fotoğrafı attı" Dedi bana inanamayarak bakarak. O konuda bir tık haklıydı, fotoğrafı görünce ilk bir tırsmadım değil di fakat sonra bunu Google den bulduğu ihtimali gelince rahatlamıştım. "Ya kızım neden uğraşsınlar ki seninle!" Dedi sitem edercesine.

Sıkıldığımı belli edercesine bir şekil de nefesimi verip "Ya kızım ne anlatıyorsun sen! İki dakika da bizi öldürtüp helvamızı kavurdun" Dedim, 'helvamızı kavurttun' derken şaka yapmamıştım. Ay da bir bizm ev de buluşunca helva kavururduk.

"Eee,direkt engelledin mi salak arkadaşım" Dedi helvayı bana uzatırken. "Yani başka ne yapayım kızım" Dedim helvamdan bir kaşık alırken. Yapıyordu bu sporuuu.

"Salak özür dilemedin mi?" Dedi 'bu kız iflah olmaz' bakışları atıp helvasını kaşıklarken.

"Yoo neden özür dileyim ki. Yan da ki bina numarayı yanlış vermiş" Dedim 'banae' dercesine omuz silkerek. "Bence engeli kaldır özür dile kanka. Çünkü okuduğum kitaplar da bu mafya tipler sana kafayı takarsa senin gelmişini geçmişini sülalene kadar araştırıyorlar, dikkat et!" Dedi dosatça bir tavırla.

Arzunun dedikleri ile içime bir şüphe tohumu ekildi. Anneme zarar verir miydi?... Babam 3 yıl önce cezaevine girmişti küçük çocuklara dokunduğu için. Bana da yapmaya çalışmıştı aynı şeyleri küçükken annem zor bela kurtarmıştı ondan beni. Hayal meyal da olsa hatırlıyordum o günleri eve sarhoş gelirdi babam önce annemi döverdi sonra benim yanıma geldiğin de annem kendisini yem olarak kullanır beni kurtarırdı. Ben belki de şimdi onun sayesin de hayattım, çünkü öyle ki babamın ettiği işkenceler diğerleri gibi değildi bende isterdim kemerle vursun fakat o hep en kötüsünü yapardı.

Babamı cezaevine tıktıktan sonra anneme her ne kadar burada kal desem de bura da iyi olamayacağını söylemişti. O yüzden İtalyaya taşınmıştı ilk bir ay bende onlarla kalmıştım fakat çok mutsuzdum. Türkiye'ye geri dönmüştüm o yüzden havası toprağı her şeyi şifadı burasının.

Gözümün haffiten buğulanması ile Arzunun beni daldığım yerden kurtarması bir oldu. "Ştt, kız daldın mı? Karar vedin mi yazacak mısın çocuğa?" Dedi dürterek .Beyinim de ki düşüncelerden kurtulmamı sağlamıştı.

Son derece kendimden emin bir şekil de " Yazacağım" Dedim.

***

Pardon ben size yazacağım mı demiştim öyleyse yalan oldu. Çünkü neredeyse bir saattir 'Engeli kaldır' Tuşu ile bakışıyordum. Kalan helvayı apartmana dağıtmıştık, yazmak için Arzunun gitmesini beklemiştim çünkü eğer o yanımdqa olasaydı beni daha da telaşa sokacaktı.

Derin düşüncelerimden sıyrılarak 'engeli kaldır' Tuşuna bastım. Anın da çevrim içi oldu.

Beni mi bekliyordu bu adam?

Siz: Öncelikle özür dilerim beyfendi, numaraları karıştırmışım da.(20.43)

53** çevrimiçi( 20.49)

53*: bende yazmanı bekliyordum Ezgi.

NE! Bir saniye o Ezgi mi demişti? Adımı nereden biliyor ki? O an da aklım da Arzu'nun dedikleri döndü. "Bence engeli kaldır özür dile kanka. çünkü okuduğum kitaplar da bu mafya tipler sana kafayı takarsa gelmişini geçmişini sülalene kadar araştırıyorlar, dikkat et!"...

Korku ve stes ile dudağımı dişlerimin arasına aldım. Beni araştırmış mıydı?

Siz: Sen benden izinsiz özel hayatımı mı araştırdın! Kimsin sen? Buna hakkın yok! NE OLDU MUTLU MUSUN BABAMIN NE KADAR NAMUZSUZ BİRİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE MUTLU OLDUN MU!

Sinirden gözlerim dolmaya başlamıştı bile, ona kim bu hakkı veriyordu!

53** adlı kullanıcıyı Pislik mafya olarak kaydettiniz...

Pislik Mafya: Sakin ol Ezgi, senden izin almadan asla böyle bir şey yapmam. Ayrıca adını bana sen söylemiştin;)

Ne! Off, dediklerin de son derece haklıydı ve ben bu durumlardan nefret ediyordum. Boş yere kaos çıkarmıştım... Bu kadar nazik olması dikkatimden kaçmamıştı.

Siz: Ben... Ben çok özür dilerim. Şey... Biraz gerginim de.

Pislik Mafya: Sorun yok Ezgi, iyisin değil mi?

Pislik Mafya: İyi değilsin güzelim biliyorum çünkü aklına o geliyor( İletilemedi)

Siz: Evet, evet sorun yok sadece özel günüm falan.

Pislik Mafya: Peki... Konuşmak ister misin mesela tanışalım gerginliğin azalır.

Bu kadar kibar olması beni bendn almıştı. Diğer erkeklere benzemiyor...

Siz: Peki, ben başlayayım o zaman.

Pislik Mafya: Bana uygun güzelim:)

Nee, güzelim mi? Gözlerim fal taşı gibi açılmıştı bunu başka biri söylese anasından girip bacasından çıkardım fakat bu sefer içim ısınmıştı... Bana ne oluyor?

Siz: Benim adım Ezgi Avcı, 21 yaşımdayım istdeğim meslek dalı moda tasarımı üzerindeydi geliştirmek istediğim bir proje vardı fakat kabul görmedi. En büyük hayalim kendi adıma bir marka olması. Geçmişim hakkın da bilgi verecek kadar yakın olduğumuzu düşünmüyorum:)

Pislik Mafya: Anladım, belki bir gün o kadar yakın oluruz:) Benim adım Polat Alparslan İtalyan yer altı lider mafyasıyım. İstediğim tek şey var o da sen...

Veee sonnn canlarımmm

İlk bölümü nasıll buldunuzzz?

Bol bol yorum yapınnn.

Sizleri seviyorummm.

 

 

 

 

 

Loading...
0%