Yeni Üyelik
3.
Bölüm
@gogirll

Hello canlarr, nasılsınızz.( Olaylardan modum yükselmiyor)

Bölüm geç geldi çünkü hem müsait değildim hem de diğer kitabımı final yapmalıyım o yüzden ona yüklenmiştimm.

Neysee direkt bölüme geçelimm.

***

Ezgi

"Kızım sen ciddi misin? Adam resmen sana yürümüş"

"Ya ya, öyle oldu Arzu. Neyse onu boş ver de temizlik yapacağım yardım eder misin?"

Hemen ayağa kalkarak "Aman yok, gideyim ben annem merak eder." Dedi ve yapay bir gülümsemeyle kapıya ilerlerken. Bunun temizlik yapmamak için bir bahane olduğunu biliyordum.

Aslın da biraz da gitmesi için yapmış olabilirim.,

Fakat temzilik yapacağım kısmı yalan değildi. Müzik açıp hem temizlik yapıp hem de halay çekip göbek atıyordum. Aklım a ki düşüncelerden kurtulmanın tek yolu buydu benim için; Dikkatimi dağıtmak.

Arzu'yu uğurladıktan sonra geri salona döndüm. Ortalığa bir göz attığım da evi bok götürdüğünü fark ettim. Kollarımı sıvıyarak temizliğe giriştim...

***

"Ühühhgg(Ağlama sesi), hıgghhh(burun çekiş)"

"Ulan her şey yüzünden, senin yüzünden öldü kız, GEBERİN HEPİNİZ" İzlediğim film de " Son" Yazısını görünce ağlamam şiddetlendi.

"Ezgi hanım temizlik ve yemekler bitti. Başka bir isteğiniz var mı?" Annemin gönderdiği ve asla adını hatırlamadığım kadın yanıma gelmişti.

"Yok... e-ee Ayşe abla. Elinize sağlık" Dedim mütevazı bir tavırla.

"Bu benim görevim Ezgi hanım da yalnız benim adım Fatma" Dedi koca koca boncuk gözleriyle bakarak. "Ayy, Fatma abla ya biliyorsun okul flan unutuyorum" Dedim mahcup bir edayla. Anın da yanakları pembeleşmişti, tonmiş yanakları aynı vefat eden ananeminkine benziyordu. "Ouyy gelsene sen ablacım yaa mıncırıyım şu yanaklarını" Dedim dayanamayıp.

Önce afallayarak bön bön baktı, ardından 'bu kız delirmiş' edasıyla yanıma geldi. Hemen uzanıp gülerek yanaklarını mıncırdım. "Oyy çok tombiş ya aynı ananeminki gibi" Dedim sonlara doğru hüzünlü çıkan sesimle. Ananem benim için önemli biriydi, o benim her zaman dik başlı, itaat edilen baş kaldıran bii olmamı isterdi. Çünkü kendisi öyle olamamıştı, babam tarafından katledilmişti fakat nasıl olduysa o işten sıyrılmıştı. Sicciline işlememişti...

Kafasını mahcup bir edayla eğip odadan çıktı.

Evet gelelim konumuza. Ben size temizlik yapacağım mı demiştim? Ah, siz benim her dediğime inanmayın. İki saat içerisin de başıma gelmeyen kalmamıştı. Önce deterjanı kovaya kayayım derken ayağım kovaya çarpmış tüm deterjan yere dökülmüştü. 15 dakikalık ayağıma sövme seansından sonra 'bir şey olmaz hallederim' diyerek tüm banyoyu bal dök yala yapmıştım. Siz yine de bal döküp yalamayın, ben denedim de pek güzel olmuyor. Evet maalesef böyle tuhaf özelliklerim vardı. Deyim ve atasözlerini yapmaya çalışıyorum ya da en olmadık ikilileri yiyip içerek kendimi zehirliyordum. Kısacası ciddi kalamıyordum, ben de öyle bir problem vardı. Birine bir şey mi oldu sırıtıyorum fakat bu istemli bir şey değildi. Normal bir insan gibi tepki veremiyordum yani.

Deterjan işinden vazgeçerek elime viladayı aldım, tüm evi sildim. Bende B12 olduğu için sildiğim yeri unutup oraya basmıştım, neredeyse 180 derece bacak açmaktan kurtulup sırt üstü popişimin üzerine düşmüştüm. Bir yarım saat düştüğüm için dinlenmiştim. Tam başlayacakken bileğime keskin bir ağrı girmişti. Dayanamayıp hasteneye gittiğim de ayağımın burkulduğunu öğrendim. Sonuç olarak annemin her ay gönderdiği temizlikçiyi erken göndermesini istemiş tüm gün boyu film izleyip yatmıştım.

Normal de moda tasarımı yapıyordum, bir butikte çalışıyordum. Fakat oradan kazandığım para sadece yiyeceğime giyeceğime yetiyordu. Extra bir şey yapamıyordum. Yani ben de isterdim Ela gibi bir aşiret ailesine sahip olup zengin koca bulmayı... Ama nasip kısmet işte millet orada 7 abisi ile piknik yapsın biz burada butikten butiğe sürünelim oldu mu?

( Arkadaşlar diğer kitabımı okuyanlar bilir Ela'yı... Bilerek Ela'yı seçtim dışarıdan nasıl gözüküyor aslın da neler yaşıyor🥺...)

Bu aralar hiç modumda değildim nedense kaç gündür sakarlık yapıp bir yerlerimi kırıyordum. İçimden bir ses bana biri şeyler olacak diyordu, regl dönemindeydim ve ben ne zaman bu zamanlar da olsam hislerim her zaman doğru çıkar. Hissederim en ince detayına kadar. Şuan da hissettiğim şeyler hiç de iyi şeyler değildi... Hislerimde korku vardı, sıcaklık vardı ve bilmediğim bir his midem de kelebek uçuran türden...

***

Aynı günün akşamı- mesajlaşma

Pislik mafya: Güzelim, iyi misin? Hiç yazmadın.( 20.19)

Siz:İyiyim ya, bugün bir takım tahlizsiz olaylar yaşadım da(20.20)

'Pislik mafya adlı kullanıcıyı 'italyan mafya' olarak kaydettiniz!'

İtalyan mafya: Bir sorun var mı? Ciddi bir durum mu? Hastaneye gittin mi?

Siz: Sakin ol sorun yok, ufak bir ayak bileği burkulması hasteneye gittim zaten.

İtalyan mafya: Öyle olsun küçük hanım. Gece bir ağrın olursa bana yaz.

Siz: Neden? Ayrıca sana yazsam ne olacak? Aderisimi biliyor musun?

Büyük pot kırmıştı, fakat ben zaten biliyordum yni en azından tahmin etmiştim.

İtalyan mafya: Evet biliyorum, bunu zaten senin de bildiğini düşünüyorum.

Kibar+ açık sözlü+ dürüst+ saygılı. bir de beşiktaşlı olsa ne güzel olur du bee tam evlenmelik.

Siz: Hmm, anladım. Bir şey merak ettim, takım tutuyor musun?

İtalyn mafya: Hayır, genel de öyle şeylere vakit ayırmam. İşim daha çok direkt insanlar üzerine:)

Siz: Şeyyy...

Azıcık cilve yapalım değil mi?

İtalyan kocam: (gözleri kısılmış bakan emoji)🧐 Bunun altından bir şey çıkacak gibi hissediyorum.

Adama zeki çıktı ya!

Siz: Benim için beşiktaşlı olur musunnn? Ben fanatik beşiktaşlıyım da, beşiktaşlı olmayan biriyle evlenmem.

Bippp---(küfür) Ben tam anlamıyla sıçmıştım, son da ki cümleyi gerçekten yazmış ve ona gönder miş miydim? Silin beni bu dünyadan gömün beni.

İtalyan mafya çevrim içi

italyan mafya yazıyor

italyan mafya çevrim içi

italyan mafya yazıyor

İtalyan mafya: Olurum tabii güzelim, sen iste ben her şeyi yaparım. Tüm beşiktaş maçlarına götürürüm seni. Hatta sana sözüm olsun en önden bir beşiktaş maçını izliyeceğiz beraber sonra sana imzalı forma alacağım onunla gidicez diğer maçlara.

İtalyan mafya adlı kullanıcı mafya kocam olarak değiştirdiniz.

Arkadaşlar ben galiba kendime yakışıklı( umuyorum), zengin, kibar, dürüst bebeklerimin babasını buldum sıra sizde.

Siz:Yani ne diyim dayıcım, 60 yaşında bu kadar zenginlik vovv.

Fazla saçmaladım değil mi?

Mafya kocam: Dayımı? Senin beyin yine sıfırlandı sanırım bunu konuştuğumuzu sanıyordum?

Siz: Yok yok hatırlıyorum da ben ne yazacağımı bilemedim.

Mafya kocam: Şuan yanaklarının kızardığını görüp kendine kızdığına yemin edebilirim ama kanıtlamyamam.

Mafya kocam:Kanıtlarım aslın da ama sen bilmesen de olur(iletilmedi)

Siz: S**tir

Ezgi çevrimdışı

mafya kocam çevrimdışı.

 

 

 

 

 

Loading...
0%