Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Gerçek Ailem 6💔

@gogirll

Ayyy, arkadaşlarr birden okunmalar arttı.

Çookkk mutluyummmm.

Destek olan herkes mutlu olsun benim gibii.

Sizleri çoookkk seviyorummm

En ufak şeye mutlu olan bennn.

seviliyorsunuz💞

❤❤‍🩹

"Eveet, karnını da doyurduğumuza göre neden ayrı geldiğini öğrenebilir miyim küçük hanım? " Diyen Ahmet abiyle kafamı kaldırdım. Kocaman bir tost almış yiyene kadar beni beklemişti.

"Önemli bir şey yok abi, sadece biliyorsun ben uykucu biri olduğumdan onlar önden gitti" Diyerek ilk yalanımı sıraladım. İnanmayacağını bildiğim halde şansımı denemiştim.

Tam tahmin ettiğim gibi bana inanmadı, gözlerini devirip "İkimiz de biliyoruz bunun beni başından savmak için bahane olduğunu" Dedi kınayıcı bakışlar atarak.

"Boş ver abi ya öğrenince ne olacak sanki" Dedim dertli bir nefes verirken. Birden ciddileşti gözlerin de hayal kırıklığı vardı. Ben daha ne olduğunu anlayamadan o konuşmaya başlamıştı bile.

"Ela kendine haksızlık etmeyi bırak artık, kendini değersiz görmezden bıktım. Benim için her şey değerlidir, özellikle konu sen olduğun da içimden çıkan babacan tavırları gördün biliyorsun da" Kesinlikle öyleydi bana laf atmaya çalışan tüm çocukların kanını almıştı, farklı bir anlayış türü. Devam etti, "Ela, kendine haksızlık etme artık, susma lütfen. Kendine yeni bir sayfa aç eskileri unut ki yenilerine yer kalsın. Senden ilk ve son defa bir şey istiyorum, belki bu son görüşümüz olacak bilemiyorum o yüzden söz ver bana artık kendine değer vereceksin, birilerinden yardım beklemek yerine kendini koruyacaksın, dik başlı olacaksın. İtaat eden değil, itaat edilen olacaksın. Unutma ben sana güveniyorum, her zaman arkandayım. Bakarsın rahat olamadın orada gel yanıma, düşünme bile. Kendini asla ezdirme kızım. Bulamazsan beni o zaman köy elini yüreğine bak ben oradayım " Dedi Ahmet abi...

Bana kızmasını beklerken dedikleriyle bocaladım, boşluğa düşmüş gibiydim. Neden birden böyle konuşmuştu ki, veda eder gibi...

Oysa ben vedaları sevmezdim...

Tutamadım göz yaşlarımı bu anı bekliyormuş gibi akmaya başladılar. Birden ne olmuştu ki, sırf gerçek ailem ile yeni hayata başlayacağım diye onunla görüşmeyeceğimi falan mı sanıyordu. Hiç bir şeyi umursamdım sıkıca sarıldım, o da aynı bir baba adamıyla sıkıca sardı beni.

Tüm yaralarımı sarmak istercesine sarıldı...

"A-abi neden öy-öyle dedin ki (hıçkırık) ben seni bı-bırakmayacağım" Dedim kısık çıkan sesimle

"Şşt, Ela ağlama kızım. hem demedim mi ben sana ağlamak yok diye. Kalk bakim" Dedi beni kollarımdan tutup kaldırırken. "Hmm, sil bakım şu yaşları" Dedi eliyle yaşlarımı silerken.

Yazar hanımdan

Çok heyecanlıydı Derya hanım, çocuklarını bulmuştu sonun da. Üvey çocuklsrının onlara yaşattıklarının haddi hesabı yoktu fakat anlamıştı Derya hanım hemen kızı öyle değildi, gözlerinden okunuyordu masum olduğu belki oğlan için aynı şey söyleyemezdi.

Derya hanımın dikkatini çeken ilk şey kızı ile olan benzerliğiydi.

Diğer aileden ayrı gelmesi dikkatinden kaçmamıştı, aynı şekil de kocası Şenol beyin de dikkatini çekmişti. Asker olduğu için bazı şeyleri anlamıştı kızın yüzünde ki patlayan dudağından fakat emin olamamıştı..

Ömer Karakurt

Bu kadarı da tesadüf olamazdı, dün gördüğü kızı şimdi tekrar görmüştü hem de doktorla konuşurken. Tam yanlarından geçip gidecekken söyledikleri dikkatimi çekti. Çaktırmadan duvarın arkasına geçip dinlemeye başladım.

"Abi kimseye söylemezsin dimi? " Diyordu, sanki yaşa dışı bir şey gibi kısık sesle söylemişti.

Bir kaç dakika sonra bağırdı.

"Psikoloki desteği aldığımı" Diye bağırmıştı.

Psikolojik destek mi?

Bu kız ne yaşamıştı ki destek alıyordu?

Aklım karışmıştı bu kız kimden di, kim di? Gerçekten meraklanmıştım.

Aman banane elalemin kızından, diyerek odama doğru ilerledim. Burada çalışıyordum bir kaç kişiye sorsam sorununu öğrenebilirdim...

Yazar hanımdan

Kantine su almak için inmişti Derya hanım, gördüğü manzara işe nutku tutldu. Küçük kızı doktora sarılmış ağlıyordu. Kan verirken fark etmişti zaten kızın doktoru tanıdığını. Fakat bu kadar yakın olduklarını tahmin edemmişti Derya hanım.

Tekrardan baktı manzaraya buruk bir tebessüm etti...

❤❤‍🩹

Arkadaşlar biraz uzun oldu biliyorum sonuçlar o yüzden kusura bakmayın. Kısaltarak yazmaya çalışacağımmm.

Ahmet abi ile ilerleyen yerlerde aşk ile ilgili konu da karşılaşacağız. (Ahmet abi değil yanlış anlaşılmasın:)

 

 

 

 

 

Loading...
0%