Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Şans Eseri-4

@gokkiz

Kalbim anlamadığım bir şekilde heyecanla çarpıyordu. Aralık olan kapı sonuna kadar açılınca gözlerimi ondan çekip İpek'e baktım. İçimdeki özlem duygusunu artık bastıramıyordum. Binnur Teyze içeri girince ardından İpek girdi. Girdiği gibi sarıldım. Çok özlemiştim. Gerçekten çok özlemiştim. Sarılışıma karşılık vererek kollarını belime sardı."Çok özlemişim" diyerek duygularımı dile getirince "Bende" diyerek cevap verdim.

İpekten ayrılınca annemden ayrılan Binnur Teyzeyle sarıldım. Saçlarımı okşayıp "Güzel kızım ne kadar büyümüşsün" dedi. Saçlarına ak düşmüştü. "Binnur Teyzem" diyerek daha çok sarılınca bırakmadı. "Hoşgeldin teyzem" diyince benden ayrıldı. Saçımı okşayarak "Hoşbuldum güzel kızım " dedi. Çocukkende İpek ve beni ayırmaz. Beni de kızı gibi severdi.

Kapıda dikilen Tunç'u görünce bana baktığını fark ettim. Sarılıp sarılmamak arasında kaldım. Büyümüştü.Fakat nedense 15 yaşında ki Tunç'a bakıyorum gibi hissettim.

Şuna bak Mine ne kadar yakışıklı olmuş. Boyu kaç acaba? 185 var mıdır? Yoksa daha mı uzundur?

​​​​​İç sesim Tunç'a olan hayranlığını dile getirirken birbirimize bakmaya devam ediyorduk. İçimden küçük Mine'nin sesini duydum.

Ona son kez sarılmadık.

Evet, ansızın bir sabah Trabzon'dan taşındığımız için ona son kez sarılamamıştım. Bana bakışlarından herhangi bir anlam çıkaramıyordum. Sarılsam kızar mıydı acaba?

Denemeden bilmezsin.

İç sesim doğru söylüyordu. Hem sarılsam nolucakti ki?

Ona karşı birkaç küçük adım attım. Tam önünde durdugumda boynuna geldiğimi fark ettim.

Kesin 185 Minee.

İç sesim yine kendine göre değerlendirme yapınca onu duymamaya calıştım. Alttan ona bakarken konuştu "Uzun zaman oldu"

Mine sese bak. Mevlam neler yaratıyor ya!

Bir durur musun olaya odaklanamıyorum! Kafama sallayaram "10 yıl oldu" diyerek onu onayladım. Kafasını salladığında ona sarılıp sarılmamak arasında kaldım. Sonrasında fazla düşünmeden kollarımı beline sardım.

Sarılınca bedeni kasıldı. Birkaç saniye daha ben ona sarılı şekilde durunca hata ettiğimi düşünüp ayrılacaktım ki kollarını sırtıma koyup kafasını boynuma gömdü.

"Özledim"


Bölüm kısa oldu ama bugün hiç vaktim yok. Yarın yeni bölüm gelecek...


Loading...
0%