Yeni Üyelik
4.
Bölüm

3.BÖLÜM

@golgeprenses._

Ben hayla gözlerimi onlardan alamazken onlarda beni gözleriyle beni yemişti.En sonunda annemin sesiyle gerçek hayata dönüş yaptım."Mary bu Chet.Chet bu sana bahseddiyim kızım Mary."dedi.

Onlara doğru döndüm.Adam bana sıcak bir tebessümle bakıyordu.Bende ona aynı şekilde karşılık verdim.Adının Chet olduğunu annemin sevgilisi sıcak birine benziyordu.

Ah annemin sevgilisi çok değişik geliyordu...

Adamla el sıkışıp masa ilerledik.Annemin arabada dediğine göre üvey abim olucak kişiler zaten annemle çoktan tanışmışlar.Yani burda tek yabancı bendim.Ne iyi ya.

Masanın yanına geldiğimizde annem ve süper yakışıklı gelecekteki üvey abilerim sarıldı.Yahu siz ne ara bu kadar yakınlaştınız.Sonra annem mavi gözlü çocuktan ayrılıp eliyle beni işaret etti.

"Çocuklar bu Mary hani size bahsedmiştim.Benim niricik kızım.Mary bunlarda Drew ve Dark Chet in oğulları."diyerek beni tanıttı.

Demek mavi gözlü kömür karası saçlı süper kaslara ve pazulara sahip olan Dark tı.Bu oğlanın yüzü niye sirke satıyordu.Oysa anneme sarılınca gülüyordu yoksa beni mi beyenmemişti?

Drew tam aksine sürekli otuz iki diş sırıtan biriydi.Onun ikizi gibi gözleri renkli değil normal kahve renginin koyusuydu.Saçlarıda esmer bir çocuktu.Bunlar nasıl ikiz?

Benim bildiğim ikizler bir birine çok benzerdi.Oysa bunların kar kadar temiz hayatımda gördüğüm en beyaz tenler dışında bir bir lerine benzemiyorlardı.İkisiylede el sıkıştım.Drew hemen elimi sıkıp üstüne bi öpücük kondurmuştu.

Dark elimi tutuğunda değişik bişekilde duduğının sol tarafı yukarı kalkmıştı.Elimi dudaklarına yanaştırıp üstüne bi buse kondurdu bunu yaparken gözlerimin içine baktı.Nedense bu bende farklı bi etki bırakmıştı.

Masaya geçip oturduk.Yemkleri söyleyip sohbete başlamıştık.Kısa bi süre sonra yemeklerimiz gelmişti.

Chet gerçekten harika biriydi.Çok komik aynı zamanda sıcak kanlıydı.Yemek boyunca konuşup bizi güldürmüştü.Ama en hoşuma giden şey ise annemle konuşurkenki gölzerine aşkla bakmasıydı. Gerçekten çok güzel bakıyordu anneme.Annemde ona o şekilde karşılık veriyodu.

Dark ve Drew de yemek boyunca bana kaçamak bakış atmayı ihmal etmemişti.İkisde anneme çok sıcak davranıyorlardı.Açıkcası buna çok sevindim.Çünkü onu annelerinin yerine geçmek isteyen biri olarak görmüyorlardı.

Aynı zamanda babları gibi onlarda çok sıcak kanlıydı.Dark hakkında önyargılı davrandığımı anladım.Çünkü adam arda ağız dolusu kahkaha atıyordu.Ve bu ona gerçekten yakışıyordu.

Ah ben az önce ona gülmek yakışıyomu demiştim.

Her neyse.Onlar sohbet ederken bi anda telefonum çaldı.İkizler bana dönmüş fakat annemgil hayla sohbet ediyordu.Telefona baktığımda en yakın dostumun aradığını gördüm.Hemen aramaya yanit verdim.

"Jennefir?"dedim.

"Ah Mary sesini bile özledim kızım ya.Neyse ben hemen konuya giriyorum ben ailemin yanina geldim bizimkilerle de konuştum şimdi sana atıcağim konuma geluyosun bu arada bar ona göre giy bebeğim hadi bay bay."dedi.

Ben daha cevap vermeden yüzüme kapatmıştı.Jennefir pek tanınmayan bi kasabada okuyordu.Orada ki okul ABD nin en iyi eğitim sistemli okullarında biriydi.Ailesi burda kalmıştı.O ise sevgilisiyle orada kalıyordu.

Oturduğum sandalyeden kalmıştım.Annemde benim hareketliğime konuşmayı bırakıp bana döndü."Noldu Mary?"dedi.

Masaya karşı"Üzgünüm ama yakın bi arkadaşımla buluşmam lazım burda kalmıyor ve onu gerçekten çok özledim.Gitmem lazım."dedim.

Annemde"Ah Jeyn mi geldi?Bende onu özledim.Eee ne güzel Dark ve Drew de gelsin.Hem sizinkilerle tanışırlar hemde sizde daha iyi anlaşırsınız."dedi.

Ne yani bu yakışıklılarla bara gitmemimi istiyodu?

 

 

 

》》》》》》》》

Arkadaslar umarım beğenmişsinizdir.Beğenip yorum yapmayı skaın unutmayın.

Seviliyosunuz😘

UYARI:Bi sonraki bölümde smut bölümler olucaktır.

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%