Yeni Üyelik
5.
Bölüm

4.BÖLÜM

@golgeprenses._

Şu an ne mi yapıyorum.Üvey abilerim önde ben arkada bara gidiyorduk.Ben ne kadar anneme yanlız gitmek istediğimi söylesemde Dark ve Drew de söze katılıp gelmek istediklerini zaten ilerleyen saatlerde gidiceklerini ama benimle gelebileceklerini söylediler.

Ama beni daha rahattız eden bişey varsa oda ya sarhoş olursam.Bunların yanında olmak istemiyordum.Çünkü sarhoş olunca ben çok sapıtıyordum.Bi kere kız arkadaşıma yürüdüğüm bile olmuştu.

Kimse konuşmuyor yolu izliyordu.Arada onlara kaçamak bakışlar atmayı da unutmuyordum.Sonuçta onlarda yola çıktığımız dan belli beni dikizliyorlardı.

En sonunda barın oraya gelmiştik.Arabayı süren Darktı.Anahtarı valeye verip ilerledi.Biz de onun arkasından içeri girdik.Girdiğimiz anda burnuma alkol kokusu doldu.Herkes sarmaş dolaştı.Açıkcası birilerinin seks ini izlememek için biraz daha hızlandım.

Tam Jenn in yanina gidicekken sırtım karıncalandı.Biri bana mı bakıyordu.Arkamı döndüğüm de bugun en son görmek istemeyeceğim kişiyi gördüm.

Adrian.

Zorba sevgilim buradaydı.Ve tam gözlerimin içine bakıyordu.Sonra gözleri arkama kaydı.Kaşlari bi anda çatıldı.Sanırim Darkı ve Drewi görmüştü.Siktir.Kesin yanlış anlıycaktı.Eliyle yanını gösterdi.

Yanına gitmemi istiyordu.Normal de olsa asla gitmezdim.Ama üvey abilerimle ilk tanıştığım gün den hastalıklı sevgilimle tanışmalarinı istemezdim.Onlara döndüm ve,"Beyler siz bi masaya geçin ben az sonra size katılicam."dedim.

Tam arkamı dönüp gidicekken"Nere gidiyosun?"diye sordu Drew."Sevgilimin yanına."dedim.Bi daha konuşmalarina izin vermeden Adrian ın yanına doğru gittim.En son ikisinin de kaşlarının çatıldığını görmüştüm.

Tam Adrianın yanina oturucakken beni kucağina çekip oturttu.Kafasını direk boynuma gömdü.Kulağima yaklaşıp,"Bu heriflerin senin yaninda ne işi var?"diye sordu.Hayır sormadı hırladı resmen.Ona ne cevap vericeğimi biliyordum fakat herşeyin bi sonucu vardı.

Ben normalde kimsenin karşısında başımı eğmezdim fakat onun neler yapa bileceğini biliyordum.Bu yüzden karşı gelemezdim.

"Onlar benim abim."dedim.Yalan değildi sonuçta.Üveyini bilmese bişey olmazdı.Kaşları havalandı"Abin olduğunu bilmiyordum."dedi.

"Sen benim hakkım da hiç bişey bilmiyosun ki Adrian."dedim."Hayır biliyorum."dedi.Elini bacağımın altina atıp diğer tarafına koydu.Şimdi yüzümüzun arasinda çok az mesafe vardı.Kucağına tam otutturdu.Elini bacaklarımda gezdiriyordu.

"Mesala şu an da benim için ıslandığını biliyorum bebeğim."defi.Bu herif ne diyodu.Sarhoş olduğu çok belliydi çünkü asla ama asla bana bu tür sözcükler kullanmazdı.Biz öpüşmezdik bile.Sadece bikere ilişkimizin başında bi kere beni öpmüştü.Ve yine sarhoştu.

Elini elbisemin içinine soktu kasıklarımı okşamaya başladı.Ah kasıklarım sızlıyordu.Daha önce hiç bir ilişkiye girmemiştim.Sadece bi kaç defa öpüşmüştüm.

Eli kadınlığıma giddi.Orayı okşamaya başladı. Ağzımı açıp"Adrian ne halt ediy-"sözün yarıda kesildi çünkü dudakları dudaklarıma kapandı.Beni hun harca öpüyordu.Hayır bu kesinlikle öpüsme değildi.Ben den hıncını çıkartıyordu.

O kadar sert öpüyorduki dudakalrım kanamaya başladı.Du dakalrımdan ayrılıp,"Karşıl ver.Eyer vermessen hiç insanlar umrumda olmaz seni burda sikerim."dedi.Ben daha ne kadar ileri gidip iğrençliklerini çekicem diye düşünürken dudaklarını duduklarıma yapıştırdı.Alt dudağımı emip ısırdı.

İnlemem ağzının içinde kayboldu.Elimi sâçına daldırıp daha da kavradım dudakalrını.Onun kadar hızlı olmasada bende ina karşılık vermek zorunda kaldım.

Şu an ağlamamak için elimden geleni yapıyodum.Bi anda ben nolduğunu anlamadan parmağını kadınlığıma soktu.Ağzına doğru inledim.Direk ondan ayrılıp ayağa kalktım.

Artık kendimi tutamıyo ağlıyodum.Ne yaptığımı düşünmeden direk tokatı suratına geçirdim.Yüzü yan tarafa devrildi.Sinirlenmişti.Ama ben daha da sinirlenmiştim.Bi anda konumu tutup çekicekken biri suratına yumruğu geçirmişti.Bunun kim olduğuna bakmak için kafamı çevirdiğimde onu gördüm.

Dark.

 

 

 

》》》》》》》

Umarım beyenmişsinizdir.Beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayın.Siz yorum aypip beyenin ce ben de daha çok yazma isteği geliyor.

Seviliyosunuz😘

 

 

 

Loading...
0%