Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@golgeprenses._

1BÖLÜM

Allahım sen sabır ver.Bi uyutmadınız ya.Bi yandan güneşin ben burdayım deyip beni sinir kırizine sokmak için ışınlarını kapalı gözerimin içine sokuyodu resmen.Bi yandan zır zır çalan telefon.En sonunda gözlerimi açıp kahrolası telefonu kimin aradığına bakmadan açıp kulağıma götürdüm.

"Her kimsen umarım güzellik uykumu bölmek için gerekli bir şey söylersin!"dedim.

Telefonun diğer ucunda olan kişinin bağırmasıyla az kalsın yatan düşüyodum."LAN BEN SANA DEMEDİMMİ BU ŞEHRE GELMİCEKSİN!"bu sayede uykumu bölenin salak ağbeyim olduğunu anladım.

"Hayırdır Muratcım lanlı lunlu konuşmalar.Hem sen kimsinki benim uykumu bölüyosun dağ ayısı!"dedim.

"Defne bak sinirlerim tepemde kızım biz senle ne konuştuk lan Şırnağa tayin istemişsin.Ben demedimmi öyle bişey yapmıycaksın.Tayinin çıkmış lan ve ben daha bunu yeni öğreniyorum.Hemde babamın ağzından kaçırmasıyla yoksa geldikten sonra haberim olucaktaBen dem-"sözü yarıda kaldı çünkü ben kestim.

"Ayyyy yeter be hem beni uykumdan uyandır hemde hesap sor!Evet tayinin tuttu orda babam evimide tuttu bende akşama orda olucam .Hadi bay öptüm dağ ayısı."

Telefonu yüzüne kapatmıştım.Yataktan kalkarken bu hödüğün dakikada kaç kelime konuşduğunu merak etmiştim.Acaba karısı buna nasıl dayanıyo.

Valla herkes kadınlar çok konuşur derlerde erkekler bize bin basıyo.

Herşeyim hazırdı.Üstüme siyah yüksel bel pantolon ve siyah ince askılı crop giydim.Şırnağın soğuk olucağını düşündüğümden üstüme ince bi hırka giydim.Hırkanın cebinde bebek yağını gördüm.Acba ben bunu ne zaman aldım?Neyse kalsın bana zararı yoktu.

Yakıtımı fulleyip İstanbul-Şırnak yolculuğuna başlamıştım.

 

 

>>>>>>>>>

Umarım yeni kurgumu beyenirsiniz.

Lütfen yorum yapıp beyenmeyi unutmayın...

 

Loading...
0%