Yeni Üyelik
12.
Bölüm

10.BÖLÜM

@golgeprenses._

Hani kötü bişey olduğunda deriz ya zalim dünya,kötü dünya.Aslında dünyayı zalim yapanda kötü yapanda biz insanlarız.Her zaman olduğu gibi yine bizim yaptığmız şeyleri sadece başka birşeyin üzerine atıyoruz.

Yavuz komutanla konuşmamızdan sonra küçük kızla biraz daha vakit geçirmiş diğer ihtiyaçlarını beraber almıştık.Yüzbaşı da bizi arkadan takip etmişti.Gözlerini bi an bile üstüm den ayırmamıştı.Ve bu beni bi yandan rahatsız etmiş.

Bi yandan hoşuma gitmişti.

Şu an da abimle beraber lojmandaki yeni evimi görmeye gidiyorduk.Bu günden sonra orda yaşıycaktım.

"Defne bak korkarsan bu gece yanin da kalıyım.Utanma abicim korkmak dan utanılıcak ne var?"dedi.Allahım sen sabır ver.Sabahtan belli tutturmuş korkarsın ben kalıyım yaninda diye.Yok diyorum iki dakika sonra gene soruyo.

"Yaa abi korkmuyorum korkmuyorum çocukmuyum ben be!"diye bağırdım en sonun da.

"Tamam tamam ne bağrıyosun çingene."dedi"1 sensin o çingene.2 beni sabahtan belli aynı soruyla boğan sensin.3 artık çıldırttın beni tabiki bağrıcam.4 sen de be-"sözümu yarıda keserek"Kızım az bi soluklan lan nerenden nefes alıyonda bu kadar hızlıckonuşuyon."dedi.

Bununla uğraşılmayacağını anladığım dan sustum.Yol boyunca geçtiğimiz yerleri izledim.En sonun da lojmana girebilmiştik.Ben lojmanın ortalarında bir yerlerinde oturuyordum.

Apartmana girdiğimizde direk asansöre girdik.Bina beş katlıydı.Ben ise dördüncü katta oturuyordum.

Asansör durduğunda 17 numaralı kapının önüne geldik.Anahtarı çıkartıp kovuna yerleştirip açtım.Besmele çekerekten evin içine girdim.

Evim 2+1 di.Kapıdan girdiğimde sol tarafta direk mutfak vardı.Onun çaprazında misafir oturma odası.Onun yanında salon.Onun yanında banyo.Ve banyonun karşısindada benim odam vardı.

Ev bana gayette yeterd.

Abimi uğurladıktan sonra evi bi çektirip silmeye karar verdim.Ama ilk önce üstümü değiştiricektim.

Evde olucağım için biraz açık bir takım seçtim.Siyah bir crop ve kalçaların tam kavrayan bir şort giydim.

4 SAAT SONRA

Ah temizlik ah.Tamı tamına dört saattir evi temizliyodum hala mutfağa girememiştim.Şükür ki misafir odasini da bitirip hemen mutfağa geçtim.

Çöpüm dolmuştu ilk olarak onu diremin çaprazındaki buyuk çöpe atmalaiydım.Hemen atıp girerim diye üstüme bişey almadım.Hemen çöp poşetini alıp çıktım.Çöpümü atip tam daireme doğru yüriycekken asamsörun kapısı açıldı.Ve benim hiç beklemedigim biri çıktı.

Yüzbaşı.

O da asansörden çıkıcakken beni farketti.İlk olarak şaşkın yüz ifademe baktı sonra gözleri üstüme kaydı.Beni baştan aşşağı süzdü.

En sonunda yutkundu.

 

 

 

》》》》》》

Umarım beyenmissinizdir.Bi sonraki bölümü öğlen aticam.Yorum yapmayı beğenmeyi unutmayin.

Seviliyosunuz😘

 

 

 

Loading...
0%