Yeni Üyelik
13.
Bölüm

11.BÖLÜM

@golgeprenses._

Hay ben şansımı sikiyim.

Lan ben niye benim başıma gelmesin dediğim şeyler hep oluyo.Yüzbaşıyla durmuş bakışıyoduk.İkimizde aynı anda,"Komutan?""Doktor?"

"Ne işin var burda?"dedi yüzbaşı."Evimde ne işim olabilir yüzbaşı?"dedim iğneleyici bir sesle.

"Asıl senin burda ne işin var?"dedim."Evime geldim doktor niye ki?"dedi."Hani sen ben den hesap soruyosun ya dedim biraz da ben sorıyim."dedim.Tek kaşını kaldırdı.Sonra dudağı sola dogru kıvrıldı.Arkami dönüp saçımı savurdum.

Daireme doğru giderken komutanın"Siktir."dediğini duydum.O herif az önce bana küfürmü etti.Arkamı dönüp"Sen kime kufrediyosun?"diye hesap sorucakken soramadım.Çünkü komutan kalçalarıma bakıyodu.

Lan bu beni gözüyle tacizmi ediyodu."Höst komutan ne bakıyosun lan götüme?"dedim.

"Ne bakıcam senin götüne doktor.Götünü açıp dolaşan sensin."dedi tok bir sesle.

"O zaman o gözlerine söyle benim biricik götüme bakmayı kessin."dedim."Biricik götün?"dedi soru sorarcasına.Tek kaşı hala havadaydı."Evet biricik götüm."dedim.

Onunla daha fazla bu konuda muattap olmak istemediğimden dolayı içeri girip kapimi yüzune kapattım.Sonra kapinın dışında ırz düşmanının kahkasını duydum.Yok yani "biricik götüm"kelimesinin nesi komikti?

Konuşulanlari kafaya takmayıp mutfağa gidip temizliğe devam ettim.Valla cırtım çıktı.

Karnımın guruldamasıyla aciktığım daha yeni aklima geldi.Buzdolabindan hazır bir salata çikartıp afiyetle yedim.Sonra odama gecip duş aldım.Dişlerimi yeni aldığım malzemelerle bakıminı yaptım.Valla maşallah inci gibi dişlerim vardı.Anneme çekmişim.

Banyodan bornozumla çıkıp geceliklerimi üstüme geçirdim.

Siyah tişörtlü şotlu geceliğimi giyip hemen yatağa uzandim.Oda sadece abajurun ışığıyla aydınlaniyordu.Abajuru kapatıp kendimi uykunun kollarına bıraktım.

 

 

》》》》》》》

Biliyorum çok kisa oldu ama uzun bolum akşam gelicek kusura bakmayinBu aralar çok rahatsizım ondan uzin bolum atamiyorum.

Umarım beyenmişsinizdir.Beyenip yorum yapmayı unutmayın.

Seviliyorsunuz...😘

 

 

Loading...
0%