Yeni Üyelik
14.
Bölüm

12.BÖLÜM

@golgeprenses._

Allahım uykunu alarak uyanmak ne kadar harika bişey.Okul zamaninda ne kadar erken yatarsak yatalim insan gene de uykusunu alamıyordu.

Gözlerimi açıp doğruldum.Klasik esneme hareketleri ve ağzımız yırtılırcasına esnedikten sonra ayağa kalktım.Yatağımı düzeltip banyoya girdim.Gundelik ihtiyaclarimi giderip dişlerimi fırçaladım.Mutfaga gidip kendime bi kahve yaptım.Kahvem soğuyana kadar doktor kıyafetlerimi giydim.Benim formam siyahtı.Saclarima güzelce fön çekip saldim.Üzerimede beyaz onluğümü gecirdim.

Hafif bir makyaj yaptim.E o kadar hazırlanmışım bi durum atmiyımmı?

Hastaneye geri dönüş...

Durumumu da attiğima gore çıka bilirdim.Cok ayakta kaldığımdan rahat etme amacıyla yeni aldığım beyaz hastane terliklerimi ayağama geçirip çıktım evden.

Kapıyı çekip kitledim.Arkamı dönüp tam asansöre gidicekken kapılarının kapanıcahını gördüm.Hayır.Hayır yarım saat boyunca asansör bekleyemezdim.Son surat asansöre girdim.Hayır daldım.Içimden umarım boştur derken girmee başımın sert bişeye dank etmesi bi anda oldu.

"Ah"dedim.Canım kafam çok acımıştı.Çarptığım şey bir duvar olamayacak kadar yumuşak ama genede sertti.Hem benim bildiğim duvarın kolları yoktu.Çünkü bu duvar benim kollarimdan tutuyodu.Ve ve bu koku...

Siktir ben nerden bu kokunun aşinasıydım.Lutfen o olmasın Allahım.Şu kulun duasini kabul eyle.

Kafamı kaldıp bakdığımda bizim duvarın yüzbaşının sert ve kasli göğsü olduğunu anladım.Bana kaşları çatık soru sorarcasına bakıyordu.

"Sanırım seni hiç düzgün hareket ederken bulamıycam ha?Ne dersin doktor?"diye sordu.Kollarinın arasindan çıkıp asansorde ona en uzak yere geçtim."Sizin gibi olmak çok sıkıcı komutan.Böylesi daha eğlenceli."dedim.

Dün ki sapıklığından sonra onunla muhattap olmak istemiyordum.Bu yüzden konuşmasına izin vermeden çantamdan kulaklığımı çıkartıp taktım.

Asansorden inene kadar komutan gözünü üstümden çekmedi.Asansör durduğunda yangindan mal kaçırır gibi apartmandan çıktım.Park yerine gidip arabama bindim.Tam çalıştırıcakken yandaki arabayı fark ettim.Çüs.Bu ne.

Allahım nolur o GT-R olmasın.

Valalhada o.Hayalimdeki arabınin tıpa tıpı.Ama bu arabanın burda ne işi vardı diye düşünürken kalp kirizi geçireceğim olay oldu.

Komutan bana pis pis sırıtarak GT-R min sürücü koltuğunu açıp içine girip çalıştırdı.Pislik herif.Hayalimdeki arabayı da çalmış.Sinirli sinirli arabayı karargaha kadar sürdüm.

 

 

 

 

》》》》》》》

Umarım beğenirsiniz.Beyenip yorum yapmayı unutmayın.Ayrica profilimdeki diger kitaara da göz atabilirsiniz.

Seviliyosunuz...😘

 

Loading...
0%