Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@golgeprenses._

2 Bölüm

Bi yandan şarkı dinliyor bi yanda da abimin dediklerini düşünüyordum.Benim iyiliğim için buraya gelmememi istiyordu.Fakat benim kararlarımada saygı duymalıydı.

Hem tüm ailem bu şehirde bi ben farklı yerdeydim.Ailemi çok özlemiştim.Dağ ayısınıda özlemediğimi söylesem yalan olur.Onu herşeye rağmen çok seviyodum.

Şırnak sınırları yaklaşıyodum.Başım ağrıdığından müziği kapatmıstım.Yolda ben daha ne olduğunu anlayamadan bi anda arabamın önü kesilmişti.Onlar yüzünden ani fren yapmak zorunda kalmıştım.Bunlar kim ki benim arabamın önünü kesiyorlar?

Arabadan 4 tane adam indip üzerime doğru geliyorlardı.Ah abi ah.Şom ağzına tükiriyim ben senin.Dedi yok bura tehlikeli yok öyle yok böyle daha şehre girmeden ilk günde başıma bela almıştım.

Bunların kim olduğunu sorgulamiyordum çünkü boyunlarındaki siyah beyaz kareli fulardan kim olduklarü oldukça belliydi.

Teröristler...

Bana iyice yaklaştıklarında tam arabamın kapılarını kitliycektimki aralarından biri hızlık davranıp direk kolumdan tutup beni dışarı sürükledi.Kolumu kurtarmaya çalışırken"Bırak..bırak kolumu adi herif!"diye bağrıyordum.

Beni dizlerimin üstlerine çöktürdüler."Kimsiniz lan siz?"sanki sorunun cevabını bilmuyormuşum gibi sordum.

Aralarından biri öne çıkıp"Asıl sen kimsen?"dedi bozuk tükçesiyle.Lan ne demek sen kimsin tanımadığın birinin ehalta daha önünü kesiyosunuz.

"Sana ne piç kurusu bırakın beni."dedim.Adam sinirlenmişti.Kafasıyla yanında boş duran adama kafa işareti yaptı.Ne demek istediğini anlamamıştım.Adam kafasıyla onaylayıp arkama geçti.

Bi saniye umarım düşündüğüm şey değildir.Hayır oydu.Kafamdaki soğuk metal silaha aitti.

"Şimdi sana sorulanlara cevap veresin"dedi.Bok cevap veririm.

Tam çemkirecekken arkamdaki adam silahı daha çok başıma bastırdı.Beni tehtit ediyolardı.Eyer cevap vermessem beni vurucaklardı.Ya ama ben daha çok gencim.

"Ad nedir?"Sakin ol Defne.Sakin ol.

"Defne Çevik"dedim.Adama sanki devlet sırrı vermişim gibi bana bakıyodu.Cevabımı verdikyen sonra sanki istediği şeyi elde etmiş gibi ağzındaki eciş bücüş,çürük kararmış dişleriyle sırıttı.Ardından başka bi soru sormadan cebinden eski model telefonu çıkartıp bi kaç tuşa basıp kulağına götürdü.

Az sonra bayılıcaktım.Ama korkudan değil kokudan.Bu herifler babamın görev dönüşü çoraplarından bile daha kötü kokuyordu.Burdumun direği sızladı.

Telefonla konuşan adam gözlerini bir saniye bile üstümden ayırmadı.Sonraki söylediği şeylerden hiç bi halt anlamadım"Doğtoru bulduk abi."dedi.Doktor derken neyi kastetti bu.Hangi doktoru bulmuşlar.Aklımdan geçenlerin doğru olmaması için dua edicekken içsesimin,

Burda senden başka bi doktor varmı salak.

Ya offff ben bunlardan nasıl kutulucam...

 

 

>>>>>>

Umarım beğenirsiniz.

Yorum yapmayı ve beğenmeyi lütfen unutmayın ne kadar çok olursa ben dah fazla bölüm atıcam..

Seviliyosunuz😘😘😘

 

 

 

 

 

Loading...
0%