Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@golgeprenses._

5.BÖLÜM

"Tabi ya bebek yağı!"diye bağırdım.Ah ben nasıl unuturum onu.

Bağırtım yüz başının dikkatini çekti."Ne diye bağırıyosun?"dedi.Adam ben burda seni kurtarmanın yolunu bulıyım sen bana terslen.

"Seni o zincirlerden kurtarmanın yolunu buldum komutan."dedim.Konuşurken aynı zamandada yerimden kalkıp ona doğru gittim.

Tam önünde durdum."Nasıl kurtarıcakmışsın beni?"dedi.Sesinde küçümseme vardı.O nu kurtaramayacağımı düşünüyordu.Ama aslanım sen daha kimin yanına düştüğünden haberin yok.

Elimdeki bebek yağını ona doğru salladım."İşte bununla kurtarıcaz seni."dedim.Elimdekinin ne olduğuna bakmak için biraz daha kafasını eğdi.

"Ne yani beni bu yağlamı kurtarıcan doktor?"dedi.Sen görürsün şimdi.İlk önce sağ tarafına geçtim.Bebek yağını açıp bileğine döktüm biraz.Sonra iyice yaydım.Kelepçenin iç kısmınada döktüm."Ne halt ediyosun doktor? Bune lan vıcık vıcık?"dedi.Lan ben burda onu kurtarmaya çalışıyım o da sıkıklığından yansın anam.

Biraz daha sabır bunu kurtarıp kendi yoluna gidiceksin adamı dahi görmiycen.O yüzden sabır.Bi yandan içimden sabır çekiyo bi yandan bu adamın kafam kadar elini kelepçeden çıkarmaya çalışıyodum.Bi yandan be çekmeye çalışıyorum bi yandandanda o çıkarmaya çalışıyodu.

YARIM SAAT SONRA

"Oh bu da çıktı sonunda."dedim.Yarım saattir bi yandan beyfendinin elini hem kelepçeden çıkarmaya bi yandanda düşük çenesiyle uğraşıyordum.En sonunda ikisinide çıkarmıştık.Yüz başı bi yandan tahriş olan bilekleri ovuyor bi yandan bebek yağı için şikayetler yağdırıyodu.

Eh onu kurtardım artık bu lanet olası kırık dökük tek katlı yerden kurtula bilirdim.Cama doğru yürüdüm.

Komutan"Nerey gidiyosun doktor?"dedi.Cehennnemin dibine gidiyorum geliyomusun dememek için zor tutuyodum kendimi.

"Seni kurtardım,artık burdan gidebilirim.Teşekküre gerek yok komutan kim olsa yapardım.Hadi Allaha emanet ol." dedim.Aynı zamanda konuşmuş aynı zamandada camın yanına gelip açtım.Sonrada köşesine oturdum zaten o kadarda yüksek değildi.

"Boşuna önden gitme doktor."dedi.Ne demek önden gitme?O da gelip pencerenin diğer kanadını açtı."O ne demek komutan?"dedim.

Komutan"Şu demek benimle geliyosun doktor."dedi.Yo ya sen diycek bende hemen yapıcam öylemi.Hıh çok beklersin."Komutan bak kurtardım haddini aşma sen kendi yolana ben kendi yoluma hadi Allah ısmarladım."dedim.

Tam atlıycaktım bi anda kolumdan tutulup geri çekilmem bi oldu."Öyle bişey yok doktor ben seni abine teslim etmeden yanımdan ayrılmıyosun."dedi katı sesiyle.Vay sanane benim abimden bende zaten ona gidicem salak herif.

Ben kolundan kurtulmaya çalışırken o dahada sıkı tutuyodu.Lan bu adam işkece görmüş daha nefesi bile doğru dürüst alamasken nasıl bu kadar güçlü oluyo.

En sonunda dayanamadım ve bağırdım."Ya bıraksana hayvan herif!"dedim.Biraz fazlamı bağırmıştım.Tam komutan ağzını açıp bişey diycekken kapının dışından gürültülü sesler gelmeye başladı.

Ah çenem ah.Allahım tam kaçacakken bu pislik yüzünden tekrar yakalanamam.Tam kolundan kurtulmsk için bi hamle daha yaıcakken o yaptı.

Beni kolumdan tutup cam kenarına getirdi.Sonra bi anda beni belimden tuttu,"Ne halt ediyosun komutan?"diye fısıldadım.Soruma cevap vermek için tenezzül etmedi.Beni cam kenarına otutturdu.Sonra eli belimden çekip ellerini cam kenarına koyup bi anda dışarı atladı."Çok soru soruyorsun doktor.Sus biraz."dedi.Atladığı yerden kalkıp yanıma geldi.Yine ellerini belime koyucakken ellerimle engelledim.

"Bir ben çok konuşmuyorum.İki belki sorularıma doğru dürüst cevap versen sende çenemi bukadar çekmek zorunda kalmazdın.Üç sana ne be çene benim değilmi ister çok konuşurum ister az san-"Cümlem yarıda kalmıştı çünki bi anda odanın kapısı açıldı.Siktir.

 

 

 

~~~~~

Arkadaşlar bu bölüm biraz kısa oldu.Kusura bakmayın biraz hastalandımda ondan ama daha fazla bölüm gelicek bugün metak etmeyin.

Yorum yapıp beğenmeyi unutmayın.

Seviliyosunuz...😘

 

 

 

 

Loading...
0%