Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9.BÖLÜM

@golgeprenses._

Kırılmıştım.Tek hisseddiğim duygu kırılmaktı.Onu zaten tanımıyordum.Bu yüzden herhangi başka bi duygu hissedemezdim.Gözlerinin içine hayal kırıklığıyla bakmıştım.Gözlerimi gözlerinden o ayrılana kadar hiç çekmemiştim.

Abimle bişeyler konuşuyorlardı.Bana ne beni ilgilendirmezdi.Kafamı abime çevirip,"Artık gide bilirmiyiz abi?"dedim.O da kafasıyla beni onaylamıştı.

1 HAFTA SONRA

Bir hafta olmuştu aile evine geleli.Bu zamanda hem ailemle özlem gidermiş hemde kendimi topararlamıştım.En sevindiğim şey ise yeğenimin doğum gününe denk gelmiş olmamdı.Abimin bir oğlu vardı.Annemgil sürekli onu abimin küçüklüğüne benzetip dururlardı.

Allah huyunu benzetmesin ne diyim.

Şu anda yengem ben ve Göktuğ ile beraber çarşıya çıkmış evimin küçük eksiklerini tamamlıyorduk.Annem ve babam ne kadar onlarla kalmam için ısrar etsede kabul etmemiştim.Onlara kendi evimde daha rahat olucağımı anlatana kadar ömrümden ömür gitmişti.

"Anne şuna bak çok güzel.Bende istiyom."dedi Göktuğ.Eliyle oyuncakçının içindeki arabayı gösterdi.

Yengem,"Olmaz.Evde bir sürü araban var onlarala oyna oğlum."dedi.Yengem çok güzel tesettürlü bir bayandı.Nasıl abim gibi bir dağ ayısını sevdi anlamadım.Aslında benim de peşimden biri 4 yıl koşsa bende kaptırırdım.Abim yengemi bi konferasta konuşma yaparken tutulmuştu.Yemgem ne kadar ona evlenmek istemediğini soylesede abim yılmamış ve onula evlenmişti.

"Gel halasının Gökkuşu biz senle alalım."dedim.Ben ona çoğunlukla Gökkuş derdim.Yengem tam ağzını açıcakken izin vermeyip Gökkuşumun elini tutup içeri daldırdım.Elini bırakmıştim ki rahat rahat dolaşsın.

Burda değişik bir şey vardı.Her yerde asker vardı.Aldırmadan reyonlarina rasında dolaştım bende.Yarın göreve başlıycaktım.Karargahın revirinde görev yapıcaktım.Aslinda benim için de iyi olurdu.Babam orda albay abim ise yüz başıydı.Ne zaman canım sıkılsa gidip ya abime yada babama bulaşırdım.

Bu düşünceme kendi kendime güldüm.Hala reyonların arasında dolaşıyor oyuncaklara göz atıyordum.Bi anda duyduğum sesle yerime çivilendim.

Lan onun ne işi vardı burda?Kafamı diğer reyona doğru çevirdim.Dizlerinin üstüne çökmüş karşısindaki kız çocuğuna elindeki bebeği uzatıyordu.Kız ın yüzü tertemiz ama kıyafetleri toz toprak içindeydi.Saçları sapsarıydı."Bak bu da senin gibi bi prenses.Bunu da alalımmı cimcime."dedi yalancı yüzbası.İlk defe sesi bu kadar naifti.Ve kıza tebessümle bakıyordu.

Bu adama gülmenin yakıştığını söylemişmiydim?

Kızda utana sıkıla"Şey...Asker abi bunlar çok pahalı olmazmı?"diye sordu.Kız yerim seni.Sen bide parasınımı düşünüyorsun.

"Hala hala!Ya alamıyom."dedi Gökkuşum.Ay ben çocuğu unuttum ya.Yüzbaşını aldırmadan onun önünde olan reyondan istediği arabayı alıp eline verdim. İlk önce yerinde bi kac defa sevinçten zıplayıp sonra asker oyuncaklarının bulunduğu reyona geçti.Yüz başı şok olmuş gözlerle bana baktı.Beni burda görmeyi beklemiyordu.

Açıkcası bende onu burda görmeyi beklemiyordum.

Yalancı yüzbaşı burda yokmuş gibi dizlerimin üstüne çöktüm.Kızın tam boyuna gelmiştim."Merhaba"dedim sevecen bir tavırla.Kız ilk once çekindi ama sonradan ona samim yaklaşımıma karşılık verip,"Merhaba"dedi.Boyle kizi daha net inceleye biliyordum.

Boğazında bir sürü morluk vardı.Yüzünde ise derin yaralar.Ona farkettirmeden vücudunun diğer görünen yerlerine de baktığımda oralardada morluk ve yara olduğunu gördüm.Nolmuştu bu çocuğa?

Küçük kızla biraz daha konuşup iyice kaynaşmıştık.Yara izlerini git gide daha da merak eder oldum.Onu başka bireyona yönlendirip birazdan geliciceğimi söyledim.O da beni onayladı.

Oturduğum yerden kalkıp yüzbaşının önünde durdum.Ona ne kadar kırgın olsamda merakıma yenik düşmüştüm.

"Bu çocuğun hali ne komutan?"diye sordum.

Verdiği cevap kalbimin üstünde bi ağrı olmasına yol açtı."Teröriser Suriye sınırındaki bi köye baskın vermişler.Tüm çocukları kaçırıp herkesi öldürmüşler.Köyü de yakıp yıkmışlar.Bizde çocuklar esirgeme yurduna gitmeden bişeyler alıp mutlu edelim dedik."dedi.

Ne yani o piçler yüzünden bu kadar çocuk anne babasızmı kaldı?

 

 

 

》》》》》》》》

Selam arkadaşlar.Normalde bu bölum çok uzundu ama bi şey oldu ve yanlışlıkla silindi.

Umarım beğenirsiniz.Yorum yapamayi ve beğenmeyi unutmayın

Seviliyosunuz😘

 

 

 

 

 

Loading...
0%