Yeni Üyelik
20.
Bölüm

20. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

20. Bölüm ilk sarılma

polis memuruna bakıp

"Benim işten erkek arkadaşım"

"Anladım yani sevgiliniz" demişti. Ben 'sevgilim: kelimesine bişey diyememiştim. Polis memuru giricekken arkasını dönüp

"Numarasını alabilirmiyiz sevgilinizin, kendisine haber vericez"

"Şeyy numarası bilmiyorum ama ismini söylesem oda benim gibi polis belki bulursunuz"

"Olur hanımefendi siz söyleyin ismini"

"Selim Diken"

"Tamam hanımefendi biz kendisin evine ekibimizden birkaç kişi göndericez" dediğinde polis mumuruna bakıp

"Teşekkür ederim"

"Ne demek görevimiz, geçmiş olsun tekrardan" demişti ve gitmişti. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra selimi birkaç polis ile yanıma gelmişti. Ama garipti normalde hemen bana sarılırdı ama bana birkaç saniye sadece bakmıştı. Daha sonra ise hızlı adımlar ile gelip bana sarılmıştı. Onun içinde zor olmuştur beni göremiyince.

 

-Selim'in Anlatımı ile"

 

Birden eve polisler gelmişti bana bakıp

"Merhaba Siz Selim Diken 'misiniz

" Evet memur bey de ne oldu "

" Sevgilinizi bulduk. Şuan karokolda" demişti. Ve çok mutlu olmuştum o yaşıyordu, hemen polisler ile karakola gitmiştik. Ve karşımda Burcu vardı onunla birkaç saniye balışmıştık. Ve üzülmüştüm onu görüne. Daa sonra hızlı adımlar ile gidip ona sarılmıştım".

 

Selin ile birbirimize sarılmıştık. Ve polis memuru yanımıza gelip "Umarım bir daha ayrı kalmazsınız" diyince selim de birden "Yok, onu buldum birdaha asla bırakmam" demişti. Beni kucağına alıp arabaya götürmüştü. Ve tekrar selimin evine gelmiştik. Selim hızlıca arabadan inip kapı açmıştı. Ve beni gene kuçağına almıştı. Bu çoçuk hiç yorulmuyormuydu, her seferinde beni kucağında taşıyordu. Ve eve girince ilk önce lavobaya götürmüştü. Elimi yüzümü yıkadım ve hala kapıda bekliyordu. Ve gene kuçağına almıştı.

Selime bakıp

"Napıyorsun, birsi görse.."

"Evet; birisi görse"

"Bizi evli sanar yapma"

"Eee napalm şimdiden alıştırma yapıyoruz" dediğinde ona sadece bakıp gülmüştüm. Ve beni sonrasında odasına götürmüştü. Beni yatağa bırakmıştı. Ve derdini anlamıştım. Kendiside kapıyı kapatmıştı. Ve tam da o anda ben Selime bakıp "Selimm biz..

 

Loading...
0%