Yeni Üyelik
24.
Bölüm

24. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

24. Bölüm Yeni ev

Ömere bakıp ;

"Savcım beni bir otele götürebilirmisiniz"

"Olur da neden otel"

"Gidicek başka yerim yok arkadaşım evde deyil ailem de başka şehirde o yüzden en iyisi otel"

"Burcu beni yanlış anlama sakın ama benim evimde kal, asla başka düşüncem yok kötü niyetle söylemiyorum ve Selim ile ne oldu bilmiyorum ama ben sana hiçbir zarar vermem güven bana zaten eve geçince uyuruz geç oldu saat" demişti. Bende başka çarem yoktu ve ona güveniyordum. Ve ona bakıp

"Tamam Savcım, gidelim zaten benimde uykum geldi bian önce uyumak istiyorum" diyince. Arabayı sürmeye başlamıştı. Ve eve gelmiştik apartmandı ama çok güzeldi 'Acaba kendi evimi satıp burayamı taşınsaydım' demiştim kendi kendime. Ömer ile arabadan inip binaya girmiştik ve zemin kattaydı evi. Anahtar ile açmıştı kapıyı ve eve girmiştik. Ev iki katlıydı ve çok güzeldi.

Ömer bana bakıp "Alt katta misafir odası banyoda hemen yanında mutfak oturma odası üst katta" demişti. Ve Bana bakıp "Sen git istersen, yorgun gözüküyorsun dinlen" demişti. Ve merdivenlerden inmiştim. Ve misafir odasını bulup odaya girmiştim. Ömer kapıyı çalmıştı "Müsaitsen gelebilirmiyim"

"Tabiki Savcım,"

"Sana birkaç kıyafet getirdim meraketme temiz bunlar, şimdiden iyi geceler. Bir sorun falan olursa yan odadayım gelirsin"

"Tamam teşekkür ederim Savcım herşey için"

"Rica ederim Başkomiserim" demişti Ömer. Ve onun getirdiği pijama takımını giymiştim ve yatağa uzanmıştım yatak rahattı, veya ben çok yorgundum yok ya Burcu yatak çok rahattı baya beyenmiştim ve derin bir nefes almıştım ve kendi kendime konuşmaya başladım...

 

Loading...
0%