Yeni Üyelik
25.
Bölüm

25. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

25. Bölüm Vazgeçme zamanı geldi

kendi kendime konuşmaya başladım.

'Burcu bugün başına gelenler normal deyil Selim ile birden yakınlaşmam düşmanım dediğim savcının bana yardım etmedi ve onun evinde kalmam. Artık herşey eskisi gibi olabilirmiydi. Sadece işi ile ilgilenen Burcu' ya geri dönmek istiyordum. Selim acaba volkanı mı kıskanmıştı. Yoksa onu bulucakmıydı. Of Burcu Selim hiç bir zaman Volkanı bulamıyıcaktı. Çünkü volkan ortalıktan kaybolmayı seviyordu. Onu hala seviyordum 2 yıl olmuştu onu görmeyeli ama sevgim hiç azalmadı keşke şuan onun evinde uyusaydım" saate bakmıştım ve saat bir olmuştu ve uykum gelmişti telefona beş dakika bakıp yastığımın altına koymuştum. Ve uyumuştum. Sabah erkenden uyanmıştım saat sekiz'di ve hafta sonuydu izinliydim bu gün ve galiba ömer de izin almıştı çünkü oda hala işe gitmemişti. Sesizce odayı toparlamıştım. Ve sesiz bir şekilde merdivenlerden yukarı çıkmıştım. Evin kapısını açıp sesizce evden çıkmıştım. Ömere daha fazla yüklenmek istemiyordum. Ve binadan çıkmıştım. Biraz yürüdükten sonra taksi çağırmıştım ve taksiyi beklerken gizeme mesaj yazmıştım.

"Gizo sabah kahvaltısı yapmadıysan beraber yapalım hem senle konuşup anlatmam gereken bazı konular var" diye yazmıştım. Gizem hemen mesaja bakmıştı. Ve bana geri dönüş yapmıştı

"Herzaman ki yere gidelim ben çıkıçam şimdi sende oraya gel" yazmıştı.

"Tamam bende geliyorum" yazmıştım. Ve taksi gelmişti. Ve Gizem ile gittiğimiz yere gelmiştim. Ve gizem oturmuş beni bekliyordu.

"Hoş geldin Başkomiserim, siparişi verdim ben herzamankileri söyledim"

"Sanada Günaydın, iyi yapmışsın hızlı gelir umarım çünkü dün geceden beri açım"

"Nasıl yani bişey yemedinmi. Bide dün evde değilmiydin mesaj yazmışsın gece"

"Hayır, evi hamam böceği bastı. Bende selim de kaldım"

"Nee oha kızım anlat hemen"

"Selim sen gittikten sonra hala evdeydi üzerine kahve döktüm sonra onun evinde kendi üzerime. Hamam böceği görmüştüm birkaç tane sonra selimin evinde kaldım. Çıkınca mutfağa bakmıştım ama bişey yoktu. Dışarı çıkıp ilk önce benzin aldım sonra markete gidicek ken yolları karıştırmışım. Adamın biri beni arabadan indirdi beni öldürmeye kalktı;ilk önce boğdu sonra silah çekti ama en sonunda yere bayıldı birden polis falan geldi karakola gittik. Sonra beni selim alamaya geldi. Eve geçince beni odasına götürdü niyetini anlamıştım sonra onu uyarıp evden çıktım ama beni bırakmadı sonra yoldan savcı ömer geçiyordu beni o kurtardı hemen arabasına alıp beni götürdü. Ve sonrasında yemek yedik tavuk pilav. Ve sonra sana mesaj attım sende müsait olmıyınca Ömerin evinde kaldım gece sabahda o uyanmadan çıktım senin yanına geldim "

" Kızım sen resmen normal bir gün geçirmemişsinki resmen filimlerdeki gibi macera yaşamışsın"

"Selim büyük ihtimalle Volkanı arıyıcak"

"Belli Burcu çoçuk seni seviyor"

"Ama ben onu sevmiyorum"

"males ki evet sen hala 2 yıldır seni bırakan sevgilini seviyorsun. Burcu sen aslında çidden Volkanı sevdin bian bile aklından çıkmadı 2 yıl boyunca hayatına erkek almadın ben sevmeyi senden öğrendim sevgilisi onu bıraksa bile bir gün döner umudu ile yaşıyorsun"

"Ama belkide hayatına birini alma zamanı geldi" demişti ona bakıp

"Ben galiba...

Loading...
0%