Yeni Üyelik
26.
Bölüm

26. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

26. Bölüm Değer vermek

Gizem'e bakıp

"Ben galiba patates kızartması da söyliyicem"

"Off Burcu sen beni dinliyormusun"

"Evet, ne demiştin"

"Diyorum ki belkide zamanı geldi"

"Neyin zamanı geldi gizem"

"Hayatına birinin alma zamanın geldi bence, 2 yıl oldu" demişti. Hemen ona bakıp

"Gizem ben bu konuyu konuşmak istemediğimi daha önceden söyledim benim hayatıma kimse giremiyicek sadece kalbim Volkan için atıyor ve herzaman da Volkan için atıcak. 2 yıl olması beni ilgilendirmiyor 2 yıldır tek yaşamaya devam ettiysem bu saattende tek başıma devam edebilirim"

"Kızım senin yerinde birisi olsa en fazla 3 Aya unutur başkası ile olurdu sen çidden onu sevmişsin, keşke herkes senin gibi olsaaa.."

"Gizem bu aşk ile ilgisi yok bu sadece, unutmamak ve ona değer verdiğini gösterir bende 3 Aya kalmaz yenisini bulurdum. Ama biz Volkan ile evlenmeyi bile düşünüyorduk. İnanıyorum birgün gelicek"

"Burcu bu imkansız"

"İmkansız biliyorum ama ben hiç ümidim kesmedim Volkandan onu hala ilk günkü gibi çok seviyorum" demiştim. Ve biraz da duygulanmışdım ve hemen tuvalete gitmiştim. Elimi yüzümü yıkamıştım. Ve Gizem'in yanına geri gitmiştim. Geldiğimde kahvakKahvaltı gelmişti. Hemen sandalye ye oturmuş yemek yemeğe başlamıştık. Ve kahvaltıyı bitirdikten sonra da kahve söylemiştik sonra birden gizem bana bakıp "Çanım tatlı istiyor, tatlı alıcam ben sanada alıyımmı"

"Olur"

"Ne istersin"

"Çikolatalı herhangi bir şey olur"

"Çikolatalı pasta alıyım ozamn"

"Olur"

"Tamam alıp geliyorum hemen"

"Tamam, çabuk ol ama beni yanlız bırakma en son yanlız bıraktığında başıma birsürü pay gelmişti"

"Tamamm hemen alıp geliyorum" demişti. Ve gitmişti. Ve beş dakika sonra yanıma oturmuştu. Gizem sanıp hemen dönmüştüm ama o...

 

Loading...
0%