Yeni Üyelik
27.
Bölüm

27. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

27.Bölüm aşk 3'geni

Gizem gitmişti. Ve beş dakika sonra yanıma birisi oturmuştu. Gizem sanıp hemen dönmüştüm ama, o 'selimdii'. Çok şaşırmıştım nasıl olurdu. Tesadüf olamazdı. ben ondan uzaklaşmaya çalıştıkça o yanımdaydı belirmiş'ti. Ve selime bakıp; "Senin burda ne işin var"

"Bilmem keyfim dışarıda kahvaltı yapmak istedi, bende buraya geldim. Ve bi baktım sende buradasın Bi uğrayım dedim." dediğinde sinirlenmiştim. Çünkü o kahvaltı yapmıyordu. Nerden biliyorsun derseniz ben bilirim. Çünkü bir evde hiçbir şey aynı anda bitmez. Bu bir kuraldır. Ona bakıp" Tamam gördün git şimdi hadi"

"kiminle geldin buraya"

"Selim sen hangi hakla bana bu soruyu soruyorsun"

"Se..." ve birden bişey diyicekken; gizem gelmişti ve neşeli bir şekilde "Ve evett tatlılarda geldi" demişti ve karşıma oturmuştu. Selim birden gizeme bakıp;

"Merhaba Siz Burcunun o günkü evindeki kızsınız dimi"

"Evet" demişti ve bana kaş göz işareti yapıyordu. Ve birden ben ikisinde bakıp "Selim beni görmeye geldi, şimdide gidiyordu zaten"

"Hayır Burcu yeni geldim daha hem tatlılar çok güzel gözüküyor Gizem rica etsem banada bitane alırmısın" demişti. Hemde yüzsüzdü Gizem de selime bakıp "Tabi, alıp geliyim sana sonra da gidersin artık" demişti. Gizemi ilk defa bukadar çiddiydi Selime karşı. Ve Gizem tekrardan tatlı almak için gitmişti. Ve bir anda sağ koltuğa birisi oturmuştu. Kafamı çevirdiğimde...

 

Loading...
0%