Yeni Üyelik
29.
Bölüm

29. Bölüm

@gozlerindekiaymisi

29.Bölüm Veda

 

Selim'in sadece arkasından bakmıştım. Ayaklarım sanki düğümlenmişti. Yada gitmek istemiyordum onca şeyden sonra ama kalbim acıyordu. Ve hemen koşarak gizme ile birlikte lavoboya gitmiştik. Kimse yoktu. Gizme birden bana bakıp;

"Kızım ben her yanına geldiğimde yeni bir erkekle karşılaşıyorum, ve birden bire nerden çıktı bu arkadaşın" demişti. Yüzüme bakıp.

"Burcu sen iyimisin, elini yüzünü yıka istersen iyi görünmüyorsun. Noldu sana birden bire"

"Bilmiyorum... Kafam çok karışık herşey çok hızlı gelişiyor. Volkanın hayatımdan çıkması, Selim ile tanışmam ve hayatımı mahvetmesi mi desem yoksa.. Herneyse sonra şimdi düşmanım dediğim kişi Ömer savcı birden bire yakın olmamıza mı şaşırsam bilemiyorum artık. Ben çok yoruldum Gizem. Sence herşeye bir aramı versem"

"Nasıl yani"

"Basbaya ara veriyim. Buralardan gidiyim,Yurt dışında mesela birkaç ay orda kalıyım. Sende gel hatta beraber gezelim eğleniriz"

"Burcu ben gelemem burda kalmam lazım ama bence çok ani bir karar senin için. Evet en çok sen mutlu olmayı hakkediyorsun bunça yaşadığın olaylardan sonra ama yurt dışına çıkmak fikri bilemedim. Ama yine senin için iyi olucaksa git"

"Ben iyiyim sadece toparlanmaya ihtiyaçım var. Zaten uzun zaman kalmam diye düşünüyorum bir kaç ay kalıp gelirim bu herkes için iyi bir fikir"

"Peki nasıl istersen, peki nereye gidicek sin"

"Fransa'ya gitmek istiyorum. En çok Gitmek istediğim ülke orası,"

"Aaa evet hatırladım, ozamn Fransadan gelirken bana da birkaç bişey getirirsin"

"Tabiki ne istersen, bana söylemen yeterli biliyorsun Gizem."

"Dikkatli git, gel. Ne zaman gidiceksin"

"Bugün"

"Ne! Şakamı Burcu"

"Ben bu fikri uzun zamandır düşünüyordum bilet aldım bugün 3 saat sonra uçağım var seninle son kez vedalaşmak için geldim ama yine herşey altüst oldu"

"Neden bana söylemedin peki"

"Söyleseydim izin vermezdin gitmeme engel olurdun"

"Ailen peki biliyormu"

"Hayır, onlar benim yaşadığımı bile zannetmiyordur."

"Bak ne olursa olsun beni herzaman ara tamamı ben senin herzaman yanında olmasamda yokluğumu hissettirmem"

"Tamamm seni çok seviyorum"

"Bende seni seviyorum güzelimm, dikkatli ol bian önce gidip gel hemen"

"Tamam, sende dikkat et kendine" demiştim. Ve lavobadan çıkıp Ömerin yanına gitmiştik ama Ömer yoktu. Masada bir not vardı. Hemen alıp okudum.

"Burcu benim gidemem gerekti adliyeden bana ihtiyaçları varmış. Hesabı ödedim bişey olursa bana yaz. Kendine dikkat et Ömer.."

Kendi kendime 'Sende kendine dikkat et Savcımm' demiştim. Ve Gizeme bakıp

"Ömer işi çıkmış gitmiş. Hesabı da ödemiş. Neyse artık bizde gidelim bavulu hazırlayıp çıkmam lazım geç kalmamam lazım"

"Tamam güzelim, ama gitmeden önce haber ver tamammı, hatta beraber gidelim,"

"Gizem gerek yok çidden"

"Eminmisin Burcu"

"Evet, benim yüzümden de işine geç kalma ben giderim zaten bilmediğim yer değil" demiştim. Ve Gizeme uzun uzun sarılmıştım. Ve sonrasında arabama binip oradan gitmiştim. Kendi evime sürmeye başlamıştım arabayı. Ve beş dakika'nın ardından gelmiştim. Kapıyı açıp içeri girmiştim. Ve hemen zaman kaybetmeden odama girdiğimde bir not ile karşılaştım notu alıp okumaya başladı mm ve notta şöyle yazıyordu...

 

Loading...
0%