Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.Bölüm

@gozlerindekiaymisi

3.Bölüm Kim Bu Mete Kaya?

Herkes birbirini biraz da olsa tanımıştı. Ve şimdi işimizin başına dönmeliydik, Kim di bu Mete Kaya çok mu ünlü veya ben mi hiç duymadım ismini?. Herneyse ekipteki kişilere sormuştum "Arkadaşlar Mete Kaya ismini daha öncönduyup veya bilen birileri varmı" diye sormuştum. Ama kimseden cevap gelmemişti işler şimdi daha çiddii olmuştu kimse tanımıyordu veya polisler tanımıyordu. Odadan çıkmıştım ve savcı Ömer Demir'in odasına kapısını tıklatarak girmiştim

" Savcım müsaitmisiniz"

"Tabi buyrun Başkomiserim"

"Teşekkür ederim Savcım"

"Bi sorun mu var sen kolay kolay gelmezsin buraya"

"Bi sorun yok da bir konumuz var Savcım"

"Tabi yapabileceğim bir şey ise yardımcı olmak isterim"

"Savcım biliyorsunuzki ben yeni bir dosya aldım ve bu kişi gizemli birisi kimse bilmiyor ve gizemli olması daha büyük bir olay"

"Evet de bu konunun benle ne alakası var"

"Savcım ben sizden boş bir oda istiyorum"

"Anlamadım Başkomiserim oda mı istiyorsunuz"

"Evet, dosyayı kolay çözmek adına istiyorum ve daha rahat çalışmak için hem sadece bu dosya içinde olmıyıcak yeni dosyalar içinde kullanıcağız odayı"

"Anladım ama maalesef emliyette boş bir oda malesef yok" demişti. Açıkcası üzülmüştüm ve sinirlenmiştimde biraz.

"Savcım illaki boş bir oda vardır. Siz Bi araştırsanız"

"Başkomiserim burası otel deyil emliyet farkındaysanız" demişti. Ve dahada sinirlenmiştim.

"Savcım sizin kendinize özel giyinme odanız var mesela oda gereksiz ama bunu kimse bilmiyor bilinmesinide istemezsiniz bence" demiştim.

"Başkomiser haddinden fazlasına karışma, şimdi çıkabilirsin" demişti. Ve işte buna çidden çok büyük sinirlenmiştim. Ayağa kalkıp odadan çıkmak için kapının kolunu açarken birden bana seslenmişti.

"Durun bir dakika bodrum katta bir oda var orayı kullanın, eyerki istemezseniz anlarım sizi sıkıntı yok Başkomiserimm" demişti. Bende arkamı döndüp"Tamam savcım sorun yok kullanırız o odayı"deniştim. Ve odadan çıkmıştım. Of gıcık adamı teki neyse onunda sırası gelicektim birgün(Korkmayın bişey yapmıyıcam emekli zamanı geliyor yakında gidecek zaten demek istedim). Tekrardan odama girince herkes burda ve dava için araştırma yapıyorlardı ve bende güzel mi kötümü bilemediğim haberi onlara vermiştim. "Arkadaşlar size bir haberim var. Bu davayı daha rahat çözebilmek için bodrum kattaki orada hepberaber çalışacağız" demiştim ve herkes yüzünde bir tebessüm belirmişti. Hep birlikte merdivenlerden aşağı inerek odaya gitmeye çalışıyorduk. İndiğimiz de karşımızda bir kapı vardı sadece ve üzerinde "Sakın Girme" yazısı yazıyordu. Biraz tedirgendim ama sonunda kapıyı açıp içeriye girdik. Ve heryer toz du sürekli hapşırıyordum. Biraz ilerledikten sonra bir kapı daha vardı ve açtığımızda odada herşey vardı. Bu oda eskiden kullanılmıştı. Ama tozdu heryer. Güzel bir yerdi sadece bodrum katta olması dışında. Erkeklere dönerek "Biz kızlar ile bez falan almaya gidelim sonra burayı temizleyelim ve işimizin başına geçelim" demiştim. Burcu ve Eylül ile birlikte markete gidip rkaç temizlik malzemeleri almıştık ve tekrardan bodrum kata inip odaya girmiştik. Malzemeleri çıkartıp işe koyulmuştuk. Ve aralıksız 2 saatin sonunda oda tertemiz yepyeni olmuştu. "Herkesin eline sağlık çok güzel oldu burası ve ayrıca baya temiz oldu" demiştim. Herkes onayını aldıktan sonra yemek molası verdik ve geri geldiğimizde işin başına geçmiştik. Pano bulmuştum ve panoya Google'den Mete Kaya diye aratıp adamın fotoğrafını asmıştım. Ve diyerleride eşyalarını düzenliyor bilgisayarları açıyorlardı. He hepimizin işi bitince elimi şıkşatarak söze girdim"Evett, işte o meşhur Mete Kaya şimdi arkadaşlar her birinize görevler vericem ve bu davada yapmanız gerekenleri de söyliyiceğim. İlk öncelikle Eylül sen son birkaç yılda Mete Kaya ismi ile geçen tüm ölüm nedenlerini araştır. Can sen Mete Kaya ile ilgi tüm bilgilere ulaş. Aslı ve Kerem siz birlikte Mete kayanın girdiği tüm yerlere gidin ve bilgi toplayın. Selim Başkomiserim sizde onlara katılın. 'Ve son olarak ben de Mete kayanın girdiği kumarhanelere bakıcağım' demiştim. Ve selim bir anda "Başkomiser tek başınıza olmaz yani olur da bende sizinle geleyim hem herkes 2 kişi halinde çalışıyor zate"demişti. Ve bende olur niyetinte kafamı sallayıp"siz bilirsiniz Başkomiserim bana uyar" dedim. "Artk görevlerde belli herkes iş başına" dedim. Ve odadan selim ile beraber çıkmıştım. Zorlu bir akşam bizi bekliyordu.

 

Loading...
0%